Παρασκευή, Οκτωβρίου 18

Η Pre game της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του τοπικού κυπέλλου

4η Αγωνιστική 19/10/2024 στο τοπικό κύπελλο 

Συνεχίζεται με την 4η αγωνιστική και ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος στο τοπικό κύπελλο με τα πέντε συνολικά προγραμματισμένα παιχνίδια του προγράμματος του Σαββάτου 19/10/2024.

Τα παιχνίδια διεξάγονται όλα Σάββατο λόγω της μεγάλης εορτής του προστάτη του νησιού μας Αγίου Γερασίμου, την Κυριακή 20/10/2024.

Αγώνες, όπου αναμένεται να δώσουν τις πρώτες ομάδες που θα κερδίσουν νωρίτερα από την ολοκλήρωση της 1ης φάσης την πρόκριση τους στην επόμενη και τα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ ξεχωρίζει το ντέρμπι στην Σκάλα για τον 2ο όμιλο, μεταξύ Α.Ο. Πρόννων - Πυλαριακού.

Να αναφέρουμε και πάλι ότι, οι τρεις (3) πρώτοι των ομίλων και από αυτούς των (4) τεσσάρων ομάδων από τον 1ο και 2ο όμιλο, δηλαδή έξι (6) και (2) δύο του 3ου των (3) τριών, 8 συνολικά στον αριθμό, προκρίνονται στην επόμενη φάση και στα προημιτελικά.

Σταυρός - Αργοστόλι - Καραβόμυλος - Ληξούρι και Σκάλα το Σάββατο 19/10 θα φιλοξενήσουν τα (5) πέντε παιχνίδια της 4ης αγωνιστικής, 1ης του β' γύρου, όπου όπως προαναφέρουμε, ξεχωρίζει το ντέρμπι της Σκάλας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια και οι διαιτητές των αγώνων

  1ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο  19-10-24   ώρα:11:30

Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος"

Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. - Α.Ο. Παλληξουριακός

Θωμάς

Βασίλης

Βουτσινάς Α.

----------

2.

Σάββατο 19-10-24   ώρα:15:30

Δ.Α.Κ. Αργοστολίου

Α.Ο. Διλινάτα - Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

Πλαχούρας

Στέργιος

Μάστορα Μ.

----------

         

2ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 19-10-24   ώρα:15:30

Δημοτικό Καραβομύλου

Α.Ο. Σάμης - Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

Καραΐσκος

Απόστολος

Κομητόπουλος Π.

----------

2.

Σάββατο 19-10-24   ώρα:16:00

Δημοτικό Σκάλας

Α.Ο. Πρόννων - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

Μπαζάρογλου

Περικλής

Πατσίκας Κ.

Πα"γιαννόπουλος 

         

3ος   Όμιλος

α/α

Αγώνας

Διαιτητής

Βοηθοί

1.

Σάββατο 19-10-24   ώρα:15:30

Δημοτικό Ληξουρίου "Α.Ο. Παλληξουριακός"

Α.Ο. Αστέρας Ληξ. - Α.Ο. Εικοσιμίας

Αντωνιάδης

Νεόφυτος

Κατερέλος Ελ.

----------


         

Σάββατο 19/10/2024

Με το παιχνίδι του 1ου ομίλου στις 11 και 30 το μεσημέρι του Σαββάτου 19/10/2024, στο Δημοτικό Σταυρού "Ν. Ραυτόπουλος", συνεχίζεται το τοπικό κύπελλο με την αυλαία της 4ης αγωνιστικής, 1ης του β' γύρου την οποία ανοίγει το παιχνίδι Α.Ο. Προόδου Ιθάκης - Παλληξουριακός.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τους γηπεδούχους, που θέλουν να κάνουν την έκπληξη για να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στα προημιτελικά, απέναντι στον περυσινό νταμπλούχο και πρωτοπόρο, αήττητο του ομίλου.

Από την άλλη, οι "ερυθρόλευκοι" πιο ποιοτικοί και καλύτεροι σαν σύνολο, είναι δεδομένο ότι, στο Σταυρό θα παραταχθούν με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς, που θα τους εξασφαλίζουν τυπικά - μαθηματικά τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της σειράς.

Περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να είναι μεν το φαβορί. 

Σίγουρα όμως, οι γηπεδούχοι θέλουν να εκμεταλλευθούν τη δύσκολη έδρα τους και να πάρουν ότι καλύτερο μπορέσουν από το μεγάλο αντίπαλο τους, για αυτό γίνονται επικίνδυνοι.

Στον Α' γύρο οι φιλοξενούμενοι είχαν πάρει μία άνετη νίκη στον Άγιο Αντώνη με σκορ 7-0.

Διαιτητής ο κ. Β. Θωμάς με βοηθό τον κ. Α. Βουτσινάς.

         

Συνέχεια της 4ης αγωνιστικής το απόγευμα της ίδιας ημέρας όπου στις 3 και 30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, σε παιχνίδι επίσης του 1ου ομίλου, ο Α.Ο. Διλινάτων θα φιλοξενήσει την ουραγό του ομίλου ομάδα Β' κατηγορίας, Αναγέννηση Ληξουρίου και θέλει μόνο νίκη.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από εύκολη νίκη την περασμένη αγωνιστική επί της Προόδου Ιθάκης με σκορ 6-0 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, παραμένουν αήττητοι μέχρι τώρα και βρίσκονται στην 2η θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο Παλληξουριακό, μισό βήμα από τους "8" της διοργάνωσης.

Οι φιλοξενούμενοι, με ακριβώς αντίθετη πορεία, θα γνωρίσουν την ήττα, τυπικά γηπεδούχοι στον Άγιο Αντώνη, από τον Παλληξουριακό με σκορ 6-0 και πλέον έχουν δυσκολέψει τα πράγματα, σχετικά με την πρόκριση στην 8αδα. 

Η ομάδα του "μεγάλου" χωριού είναι το μεγάλο φαβορί για το δεύτερο 3ποντο στη διοργάνωση και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να τα καταφέρει.

Αγωνιστικά, περιμένουμε ένα ανοικτό επιθετικό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να δώσει και επιπλέον γκολ.

Στον Α' γύρο οι δύο ομάδες σε μία σημαντική έκπληξη είχαν αναδειχθεί ισόπαλες στον Άγιο Αντώνη με σκορ 2-2.

Διαιτητής ο κ. Στ. Πλαχούρας με βοηθό την κ. Μ. Μάστορα.

         

Την ίδια ώρα στο Δημοτικό Καραβομύλου, συνεχίζεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής με το παιχνίδι του 2ου ομίλου, μεταξύ Α.Ο. Σάμης - Παγκεφαλληνιακού.

Ένα παιχνίδι που έχει αδιαφιλονίκητο φαβορί τους γηπεδούχους και τον φιλότιμο, πλην όμως ανέτοιμο Παγκεφαλληνιακό, να προσπαθεί για το καλύτερο.

Οι γηπεδούχοι, προέρχονται από μία πολύ σημαντική νίκη, την προηγούμενη αγωνιστική στο ίδιο γήπεδο, στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Α.Ο. Πρόννων, με σκορ 1-0 και σίγουρα ανάσαναν βαθμολογικά, περιμένοντας το τυπικό πλέον της πρόκρισης τους, στην 8αδα της διοργάνωσης

Οι φιλοξενούμενοι, αντίθετα γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε ισάριθμα παιχνίδια, με σκορ 1-5 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου από τον δυνατό Πυλαριακό, με αποτέλεσμα να παραμένουν ουραγοί στον όμιλο, χωρίς κάποιον βαθμό.

Περιμένουμε ένα παιχνίδι κομμένο και ραμένο στα μέτρα των γηπεδούχων, επιθετικό, ίσως με αρκετά  γκολ και τελικά τον Α.Ο Σάμης να παίρνει αυτό που θέλει.

Το παιχνίδι του Α' γύρου παραμένει σε εκκρεμότητα αφού είχε αναβληθεί και ακόμη δεν έχει οριστεί.

Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθό τον κ. Π. Κομητόπουλο.

         

Την ίδια ημέρα και ώρα, ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στον Άγιο Αντώνη, μεταξύ του γηπεδούχου Αστέρα Ληξουρίου και της Εικσοσιμίας.

Οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν και πάλι, μετά την περασμένη Τετάρτη στο εξ' αναβολής της 1ης αγωνιστικής στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την ομάδα της Λειβαθούς να παίρνει μία πανεύκολη νίκη με σκορ 8-1!

Σίγουρα, το συγκεκριμένο δεν θα είναι το ίδιο παιχνίδι και οι γηπεδούχοι, ουραγοί, χωρίς βαθμό στο βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου, θα προσπαθήσουν να φανούν ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουν, με όπλο την έδρα τους, κάτι θετικό από αυτή τη συνάντηση, απέναντι σε ένα ισχυρό και ποιοτικό αντίπαλο που θέλει νίκη για την μαθηματικά και τυπικά πρόκριση του στους "8" του τοπικού κυπέλλου!

Με ήττα, οι γηπεδούχοι ουσιαστικά μένουν εκτός και μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσουν στη συνέχεια να περάσουν στην επόμενη φάση, σε βάρος του φαβορί του 2ου εισιτηρίου που είναι ο Π.Α.Ο. Εύγερος.

Περιμένουμε ένα δυνατό, επιθετικό παιχνίδι, το οποίο μπορεί να δώσει και παραπάνω τέρματα στο 90λεπτο του.

Στο παιχνίδι του Α' γύρου που είχε αναβληθεί και πραγματοπιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, η Εικοσιμία θα επικρατήσει πολύ εύκολα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου με σκορ 8-1!

Διαιτητής ο κ. Ν. Αντωνιάδης με βοηθό τον κ. Ε. Κατερέλο.

         

Τέλος στο Δημοτικό Σκάλας, λίγο αργότερα από τα προηγούμενα παιχνίδια και συγκεκριμένα στις 4, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί ακόμη να δώσει και πρωτιά στον όμιλο, ο Α.Ο. Πρόννων θα φιλοξενήσει τον επικίνδυνο Πυλαριακό, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου και στη ρεβάνς της ισοπαλίας εκείνου του 1-1 του α' γύρου στα Μακρυώτικα.

Και οι δύο ομάδες φέτος είναι αρκετά δυνατές και έτοιμες για το παραπάνω βήμα, ιδιαίτερα οι γηπεδούχοι που θέλουν να ξαναβρεθούν και πάλι σε ρόλο πρωταγωνιστικό και έτοιμοι να διεκδικήσουν και ξανά το πρωτάθλημα, αλλά και το κύπελλο.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ήττα, μιας και την προηγούμενη αγωνιστική θα αφήσουν τρεις βαθμούς στον Καραβόμυλο, με αντίπαλο τον Α.Ο. Σάμης.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πέρασαν άνετα από το Δ.Α.Κ. Αργοστολίου παίρνοντας μία εύκολη νίκη επί του Παγκεφαλληνιακού με σκορ 5-1, ενώ διατηρούν το αήττητο στη διοργάνωση και φυσικά βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου.

Περιμένουμε ένα δυνατό με αγωνιστικό ενδιαφέρον ντέρμπι, τους γηπεδούχους να θέλουν να υπερασπίσουν την έδρα τους με μία νίκη που θα τους φέρει επικεφαλής και πάλι στον όμιλο, ισοβαθμώντας με τον αντίπαλο τους.

θεωρούμε και τις δύο ομάδες ικανές να τα καταφέρουν, χωρίς να αποκλείεται και το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Στον πρώτο γύρο στα Μακρυώτικα οι δύο ομάδες είχαν μοιραστεί γκολ βαθμούς και εντυπώσεις και είχαν αναδειχθέι ισόπαλες με σκορ 1-1.

Διαιτητής ο κ. Π. Μπαζάρογλου με βοηθούς τους κ.κ. Κ. Πατσίκα και Κ. Παπαγιαννόπουλο.


         

Οι βαθμολογίες όλων των ομίλων

 1ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Παλληξουριακός

3

2

1

0

16 - 03

7

2.

Α.Ο. Διλινάτων

3

1

2

0

11 - 05

5

3.

Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης

3

1

0

2

08 - 13

3

4.

Α.Ο. Αναγέννηση Ληξ.

3

0

1

2

02 - 16

1

         

 2ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Π.Σ. Πυλαριακός

3

2

1

0

8 - 3

7

2.

Α.Ο. Πρόννων

3

1

1

1

7 - 2

4

3.

Α.Ο. Σάμης

2

1

0

1

2 - 2

3

4.

Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός

2

0

0

2

1 - 11

0

         

 3ος  Όμιλος

α/α

Ομάδες

Αγ

Ν

Ι

Η

Γκολ

Βαθ

1.

Α.Ο. Εικοσιμίας

2

2

0

0

10 - 02

6

2.

Π.Α.Ο. Εύγερος

2

1

0

1

04 - 03

3

3.

Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου200202 - 110

         

Οι Σκόρερ

Αναλυτικά οι δέκα (10) πρώτοι της κατάταξης

με αλφαβητική σειρά

α/α

Ποδοσφαιριστής

Σωματείο

Τέρματα

1.

Χασάι Κεβιν

         Α.Ο. Διλινάτων          5

2.

Μπράτι Μέλι

Α.Ο. Παλληξουριακός4

3.

Σαμακοβλής Στράτος

Α.Ο. Παλληξουριακός3

4.

Σιμωτάς Ανδρέας

    Α.Ο. Πρόννων3

5.

Noakes Joshua

    Α.Π.Σ. Πυλαριακός       2

6.

Γαβαλάς Αλέξανδρος

     Α.Ο. Παλληξουριακός       2

7.

Γεωργόπουλος Άγγελος

          Α.Ο. Διλινάτων 2

8.

Γρηγοράτος Ανδρέας

Α.Π.Σ. Πυλαριακός2

9.

Κατσαμπίρης ΠαναγιώτηςΑ.Ο. Πρόοδος Ιθάκης2

10.

Μαγριπής ΑντώνηςΑ.Ο. Πρόοδος Ιθάκης2

** Ακολουθούν και άλλοι ποδοσφαιριστές που έχουν σημειώσει 2 η και λιγότερα τέρματα

         

Η επόμενη 5η αγωνιστική

(26-27/10/2024)

1ος  Όμιλος  

α-α
Ομάδες
1.
Α.Ο. Αναγέννηση Ληξουρίου - Α.Ο. Πρόοδος Ιθάκης
2.
Α.Ο. Διλινάτων - Α.Ο. Παλληξουριακός
         
2ος  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Παγκεφαλληνιακός - Α.Ο. Πρόννων
2.
Α.Ο. Σάμης - Α.Π.Σ. Πυλαριακός

         

3ος  Όμιλος

α-α
Ομάδες
1.
Π.Α.Ο. Εύγερος - Α.Ο. Εικοσιμίας
2.
Ρεπό: Α.Ο. Αστέρας Ληξουρίου

Απαγορεύεται από οποιονδήποτε η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea, όπως και η αφαίρεση του -λογότυπου- από τις φωτογραφίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου