Σάββατο, Δεκεμβρίου 13

Περίπατος στην Ιθάκη για την Α.Ε.Κ. 6-0 τον Οδυσσέα


ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  0-6                               
Στην 2η θέση για τους πρωταθλητές με εύκολο πέρασμα από το Βαθύ
Γράφει:ο Αrian Muraj
Μάλλον το ματς ανάμεσα στον Οδυσσέα και την Α.Ε.Κ., για αυτονόητους λόγους, είχε τελειώσει πριν καν αρχίσει! Αυτό αφορά την ομάδα του Οδυσσέα και πιο πολύ την ποιότητα της σχεδόν ενδεκάδας ανάγκης που κατέβηκε στο γήπεδο.
Οι Κουτσουβέλης Ζ., Μαλιακρίδας, Çela, Bisha, ο τραυματίας Μαρούλης και ο Αργυρακάκης (πάλεψε όσο μπορούσε), είναι πολλοί λίγοι χωρίς τον άλλο ποιοτικό κομμάτι της ομάδας, τους αναντικατάστατους Προσαλέντη, Φατούρο, Χάνο, Νουτσάτο και Κουτσουβέλη Π.
Έτσι, ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Οδυσσέα να δώσει την δυνατότητα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του να αποκτήσουν εμπειρίες.
Υπέροχος ο καιρός στην Ιθάκη, λιγοστοί οι θεατές που είχαν διαισθανθεί από πριν ότι σύμφωνα με την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων αυτό το Σάββατο δεν προμήνυε κάτι καλό για την ομάδα τους.
Η Α.Ε.Κ. είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και αυτό φαινόταν κι’ όλας από την προθέρμανση!! Οι αυτοματισμοί στο γήπεδο, οι πρωτοβουλίες των παικτών της, οι σωστές πάσες και η αλληλοκάλυψη έδειχναν ότι έχουμε να κάνουμε με μια σοβαρή ερασιτεχνική ποδοσφαιρική ομάδα που δουλεύει όμως «επαγγελματικά» και ο ελλιπής Οδυσσέας παρά ήταν λίγος για να την αντιμετωπίσει αλλά....... ότι δεν σε σκοτώνει, σε κάνει πιο δυνατό!
Φάσεις και γκολ
9'   - Σουτ του Μαρούλη, μπλοκάρει εύκολα ο Καραίσκος
11' - Σουτ του Θωμά μπλοκάρει ο Κουτσουβέλης Ζ.
13' – Νέο σουτ και πάλι του Θωμά, αποκρούει ξανά χωρίς πρόβλημα ο Κουτσουβέλης Ζ.
15' - Συρτή σέντρα του Σπανού παράλληλα με το τέρμα, πλάσε στην κίνηση του Στεφανάτου, πάνω από τα δοκάρια.

17' - Σουτ του Σπανού, χωρίς δύναμη όμως θα μπλοκάρει ο Κουτσουβέλης Ζ.
Γκολ
Ο Στεφανάτος στο 23’ θα ανοίξει το σκορ για την Α.Ε.Κ. με πλασέ για το 0-1.
Γκολ
Φανταστικό γκολ θα πετύχει στο 28΄ο Μπαζάρογλου με άπιαστο σουτ και την μπάλα να καταλήγει στο  "Γ" της εστίας του Οδυσσέα και του ανήμπορου να αντιδράσει Κουτσουβέλη Ζ. 0-2.
30' - Σουτ του Μαρούλη άουτ μακριά από την εστία του Καραίσκου.
Γκολ 0-3
Στο 30’  Εμιλιάνο, εντελώς μόνος του στην περιοχή σουτάρει ανενόχλητος στην κινήσει και 0-3.
42'- Φάουλ που εκτελεί ο  Αργυρακάκης σχεδόν από το κέντρο, η μπάλα σκάει στο έδαφος και παίρνει επικίνδυνη τροχεία προς τα δίχτυα, όμως ο Καραίσκος δεν αιφνιδιάζεται και διώχνει σε κόρνερ.
45' - Σουτ του Μορφέση μπλοκάρει εύκολα ο Καραίσκος.
Δεύτερο ημίχρονο
51΄- Ένα δυνατό σουτ του Eμιλιάνο καταλήγει άουτ.
Γκολ
Ο Κουτσουβέλης με υπερένταση στο 37’ αποκρούει ένα σουτ που κατευθυνόταν στο «Γ» της εστίας του. Η μπάλα βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Κουμαριώτης με κεφαλιά κερδίζει το ριμπάουντ και 0-4
Δεύτερο ημίχρονο
51΄- Ένα δυνατό σουτ του Εμιλιάνο καταλήγει άουτ.
Γκολ
Μετά από κόρνερ στο 53’, οι αμυντικοί του Οδυσσέα χάνουν τον Βασ. Σπανό που απλά σαν σε προπονήση σπρώχνει την μπάλα στα δίχτια και 0-5
70' Ο Μορφέσης μετά από φοβερή πάσα του Κουτσουβέλη Π. βγαίνει τετ α τετ με τον Παυλάτο αλλά το πλασέ του είναι αδύναμο και ο τελευταίος μπλοκάρει.
73' - Σουτ του Çela η μπάλα καταλήγει άουτ.

75΄ -Την ίδια τύχη στη συνέχεια θα έχει ένα νέο του Βisha Renato.
78΄- Πολύ ωραίο σουτ του Κορσιάνου η μπάλα ξυστά από το "Γ" της εστίας του Κουτσουβέλη άουτ.
Γκολ
Σουτ εντός περιοχής του Φωκά και 0-6
85΄- Ο Κορσιάνος ελίσσεται πολύ ωραία εντός περιοχής αλλά το διαγώνιο σουτ που επιχειρεί, σταματάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Κουτσουβέλη Π.
Διαιτητής ο κ. Ε. Μενεγάτος με βοηθούς τον κ. Χ. Αβάζαρο και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Κουτσουβέλης Π., Μαλιακρίδας, Λεκατσάς (85’ Τσιτσαρόλης), Βασιλόπουλος (55’ Ι. Κουτσουβέλης), Αργυρακάκης, Μαρούλης, Renato  Bisha, Μορφέσης, Ρομποτής, Περίχαρος (46’ Π. Κουτσουβέλης), Çela
Α.Ε.Κ.:(Γ. Τόγιας), Καραίσκος (46’ Παυλάτος), Στεφανάτος, Β. Σπανός, Χασάι (46’ Ανδρικόπουλος), Φωκάς, Ζαμπαύτης, Κουμαριώτης, Θωμάς, Εμιλιάνο, Μπαζάρογλου (46’ Κορσιάνος), Νανούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου