Σάββατο, Δεκεμβρίου 13

Στο "Χ" έμειναν Φωκάτα-Πρόοδος Ιθάκης στις Κεραμειές


Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ.  1-1
                                          
"Χ"ωρίς νικητή Φωκάτα - Πρόοδος  1-1
Σε ένα αρκετά καλό και ενδιαφέρον παιχνίδι σήμερα το πρωί στις Κεραμειές η εντυπωσιακή φέτος Πρόοδος πήρε ισοπαλία από τα Φωκάτα με σκορ 1-1 και συνεχίζει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα της Α’ κατηγορίας, κρυφοκοιτάζοντας μάλιστα την 4αδα, αφού διατηρεί μαθηματικές πιθανότητες για αυτό.
Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι από την αρχή, αρκετά δυνατό και κράτησε την αγωνία μέχρι το τέλος του.
Οι γηπεδούχοι είχαν καλό το πρώτο ημίχρονο και οι φιλοξενούμενοι το δεύτερο. Μάλιστα οι τελευταίοι διαμαρτύρονται για το εις βάρος τους φάουλ με το οποίο στη συνέχεια προήλθε η ισοφάριση και το τελικό 1-1.
Φάσεις και γκολ
Στο 5΄ο Κιοράι θα βγει στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, δεν κάνει όμως καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να προλάβει ο Φραντζής και να γυρίσει την μπάλα στον τερματοφύλακα του που θα διώξει στη συνέχεια με τα πόδια.
Η απάντηση των Φωκάτων θα είναι άμεση αφού στο 6' ο Μάστορας θα περάσει παράλληλη πάσα στην περιοχή στον Κουρκουμέλη με τον τελευταίο να καθυστερεί και η μπάλα μετά από κόντρα στους αμυντικούς αν καταλήγει τελικά κόρνερ.
Ένα σουτ του Ηλιόπουλου ο οποίος θα βγει στην "κόντρα" στο 12' δεν ανησυχεί τον Δίλαλο.
Στο 15' ο Ντουκάι μετά από εκτέλεση φάουλ από αριστερά θα φέρει την μπάλα στην περιοχή, εκεί ο Μάστορας λίγο έξω από την μικρή περιοχή και πλάγια θα κάνει το πλασέ και τελευταία στιγμή πάνω στην γραμμή θα διώξει την μπάλα ο Παπαδόπουλος σώζοντας την εστία τους από το 1-0.
Ο Μάστορας και πάλι μέσα από την περιοχή στο 31' θα πιάσει το σουτ, όμως η μπάλα θα κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και θα καταλήξει κόρνερ.
Πολύ καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 33' όταν ο Αρταβάνης από καλή θέση μέσα στην περιοχή και μετά την σέντρα του Πρεβεζιάνου θα πιάσει την κεφαλιά αλλά η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Δίλαλου.
Νέα ευκαιρία και πάλι για τους φιλοξενούμενους στο 41' όταν ο Ηλιόπουλος θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Δίλαλος αποκρούει εντυπωσιακά στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.
Και πάλι ο Ηλιόπουλος στο 45' θα βγει στην πλάτη της άμυνας των Φωκάτων, μετά την έξυπνη πάσα του Πρεβεζιάνου, αλλά το σουτ που πραγματοποιεί θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ.
Έτσι χωρίς σκορ θα οδηγηθούν οι ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού με την Πρόοδο να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και παράλληλα να κυκλοφορεί σωστά την μπάλα με συνέπεια να γίνεται πολύ απειλητική.
Άτυχη στιγμή για το επιθετικό της Προόδου τον Χ. Ηλιόπουλο που σε μια πτώση στο έδαφος θα πέσει άτσαλα με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε διπλό κάταγμα στο χέρι. Εμείς ευχόμαστε περαστικά στον ποδοσφαιριστή της Προόδου.
Με ένα μακρινό σουτ στο 65' ο Τσίρος θέλει να απειλήσει τον Δίλαλο όμως η μπάλα αποκρούεται εύκολα από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.
Στο 69' ο Κιοράι μετά από ωραία ενέργεια θα μπει στην περιοχή από πλάγια αριστερά όπου με παράλληλη πάσα θα βρει τον Αρταβάνη και τον τελευταίο με απ' ευθείας σουτ να στέλνει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ. 
Γκοοοοοοολ και 0-1 για τους φιλοξενούμενους
Στο 73' ο Τσίρος, ο οποίος να πούμε ότι έδωσε πνοή στην ομάδα του από την ώρα που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα βρει λίγο έξω από την περιοχή τον Αρταβάνη, αυτός θα προχωρήσει και μέσα από την περιοχή με ωραίο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δίλαλου και την Πρόοδο μπροστά στο σκορ.
Ο ασταμάτητος Πρεβεζιάνος στο 76' θα βρει παράλληλα στην περιοχή τον Αρταβάνη, αυτός θα πιάσει το γυριστό σουτ πλην όμως η μπάλα μετά από κόντρες θα καταλήξει κόρνερ.
Γκοοοοοολ και ισοφάριση 1-1 για τους γηπεδούχους.
Στο 85' οι γηπεδούχοι θα κερδίσουν ένα αμφισβητούμενο φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Γ. Τσιντήλα. Ένα φάουλ που θα φέρει τις έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο και τους ποδοσφαιριστές της Θιακιώτικης ομάδας στον αγωνιστικό χώρο για τον καταλογισμό του από τον διαιτητή κ. Βασιλόπουλο.
Στη συνέχεια εκτελέστηκε απ' ευθείας από τον Γαρμπή με την μπάλα να περνάει από το "τείχος" και να καταλήγει στα δίχτυα του Γ. Τσιντήλα που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο ισοφαρίζοντας το σκορ σε 1-1.
Οι γηπεδούχοι στο 89' και μέχρι την ολοκλήρωση του αγώνα θα συνεχίσουν με "δέκα" αφού ο Αθηναίος θα δει την απ' ευθείας κόκκινη κάρτα του κ. Βασιλόπουλου.
Τελευταία φάση του αγώνα στο 90+3' με τον Βρεττό να φεύγει από αριστερά να μπαίνει στην περιοχή και πλάγια να πιάνει το διαγώνιο σουτ που θα στείλει την μπάλα να περάσει άστοχα άουτ.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Ματιάτο και Ι. Καπογιαννόπουλο.
Οι συνθέσεις
Φωκάτα:(Μ. Αθηναίος), Δίλαλος, Μάστορας, Σέρρας Π. (78΄Σέρρας Μιλτ.), Φραντζής (77΄Ξαξίρης), Χρίστο, Ντουκάι, Γαρμπής, Μπουγάς, Κουρκουμέλης, Σαλαπάτας, Αθηναίος.

Πρόοδος:(Κ. Πίππος), Γ. Τσιντήλας, Τσιντήλας Τηλ. (83΄Κωστόπουλος), Βρεττός, Παπαδόπουλος, Λαγκαδάς, Πρεβεζιάνος, Τσάμης, Βλασσόπουλος, Κιοράι, Αρταβάνης, Ηλιόπουλος (λ.τ. 49΄Τσίρος).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου