Πέμπτη, Οκτωβρίου 29

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των αγώνων της 2ης αγωνιστικής Α' κατηγορίας του Σαββατοκύριακου



Λίγο πριν το "σφύριγμα" της 2ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας, ο λόγος δίνεται για μια ακόμη φορά στους πρωταγωνιστές οι οποίοι με δηλώσεις τους αρχίζουν να μας βάζουν σιγά-σιγά στο αγωνιστικό κλίμα μιας ενδιαφέρουσας αγωνιστικής.
Ας ακούσουμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των δέκα ομάδων ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
Δ. Κοψίνης (ποδοσφαιριστής Παγκέ)
«Έπειτα από το νικηφόρο αποτέλεσμα της Κυριακής κόντρα στην ομάδα της Προόδου Ιθάκης έρχεται το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πυλαριακό.
Ένα παιχνίδι δύσκολο καθώς η ομάδα της Πυλάρου έχει δείξει πως δεν παράτα κανέναν αγώνα και παλεύει μέχρι το τέλος. Ωστόσο εμείς σαν Παγκεφαλληνιακός πιστεύουμε πολύ στις δυνατότητες μας και θα κατεβούμε για την νίκη εφαρμόζοντας στο γήπεδο τις οδηγίες του προπονητή μας.
Τέλος Εύχομαι σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία πάνω από όλα και όμορφο ποδόσφαιρο».
Ν. Γασπαρής (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
"Σε ότι άφορα τον αγώνα του Σαββάτου είναι ένα πολύ σημαντικός για την ομάδα μας και θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα. 
Έχουμε απέναντι μας και θα αντιμετωπίσουμε  μια πολύ καλή και έμπειρη ομάδα
Εμείς βλέπουμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και με σοβαρότητα. Έτσι θα δούμε και αυτόν με τον Παγκεφαλληνιακό. 
Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάμε για "βόλτα" στις Κεραμειές, αλλά να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μας αναλογεί σε αυτό το παιχνίδι. Άλλωστε έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε όλες τις ομάδες αλλά δεν τις φοβόμαστε και παλεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα".
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Στ. Αργυρακάκης (ποδοσφαιριστής Οδυσσέα)
«Στο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο την Σάμη πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ελπίζω να είμαστε υγιείς και πλήρης αυτή την φορά και να παρουσιάσουμε το πραγματικό αγωνιστικό μας πρόσωπο αφήνοντας την κακή εμφάνιση του Σαββάτου με τον Παλληξουριακό πίσω».
Κ. Βιτωράτος (ποδοσφαιριστής Σάμης)
«Καταρχάς να ευχηθούμε καλή χρονιά σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Ερχόμαστε από νίκη με τα Φωκάτα και είμαστε καλά ψυχολογικά.
Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Οδυσσέα θα είναι ένα δύσκολο ματς σε μια δύσκολη έδρα γι' αυτό θα είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Εμείς από την μεριά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
Σπ. Χρυσανθακόπουλος (ποδοσφαιριστής Διλινάτων)
"Πιστεύω ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα μου, αφού η Προόδος Ιθάκης, μετά την εντός έδρας ήττα της από τον Παγκεφαλληνιακό, θα έρθει στις Κεραμειές αποφασισμένη να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς. Όμως και εμείς θέλουμε κάτι αντίστοιχο. Αποτέλεσμα που με κάνει να πιστεύω πως θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι, ενώ εμείς από την πλευρά μας θα βάλουμε τα δυνατά μας για την πρώτη μας επίσημη φετινή νίκη.
Πιστεύω στην ομάδα μου και στο θετικό αποτέλεσμα ώστε να πάμε με καλύτερες προοπτικές στην συνέχεια του πρωταθλήματος"!
Α. Τσίρος (ποδοσφαιριστής Προόδου)
«Η ομάδα μου δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, μιας και τα Διλινατα είναι οι περσινοί κυπελλούχοι του νομού.
Εμείς θα πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα παράλληλα με μία καλή απόδοση, και διορθώνοντας μετά από την προπόνηση κάποια λάθη από το ματς και το άτυχο αποτέλεσμα με τον Παγκεφαλληνιακό, να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η ομάδα μας θα είναι πλήρεις μετά την επιστροφή κάποιων παικτών που ήταν εκτός του νησιού στο προηγούμενο παιχνίδι.
Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους με υγεία.....»
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
Α. Καρλής (ποδοσφαιριστής Φωκάτων)
«Την περασμένη αγωνιστική χάσαμε εκτός έδρας από την Σάμη 3-0, ο τρόπος που ήρθε αυτή η ήττα μας κόστισε ψυχολογικά, τώρα σε ένα από τα δυσκολότερα ματς της σαιζόν απέναντι στην Εικοσιμία πρέπει να συνέλθουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον αγωνιστικό χώρο.
Εμείς θα παραταχθούμε, έτοιμοι εναντίον ενός μεγάλου φαβορί και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα...»
Κ. Χρηστάτος (ποδοσφαιριστής Εικοσιμίας)
«Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς σε όλους.
Δεύτερη αγωνιστική για την ομάδα μας με ένα παιχνίδι που κρύβει πολλούς κινδύνους. Πρέπει να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό και να μην δώσουμε ευκαιρίες στον αντίπαλο, να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό ώστε να καθαρίσουμε το παιχνίδι.
Εν κατακλείδι πιστεύω ότι αν τηρήσουμε ότι κάνουμε όλη την βδομάδα στην προπόνηση δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Κ. Χασάι (ποδοσφαιριστής Παλληξουριακού)
«Είναι ένα ντέρμπι και σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Λεπτομέρειες θα κρίνουν τον νικητή. Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσα δουλεύουμε στη προπόνηση και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον αγωνιστικό χώρο. 
Καλούμε τον κόσμο του Ληξουρίου να έρθει να μας στηρίξει και να μας δώσει ώθηση να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς εν όψει της δύσκολης συνέχειας».
Π. Μπαζάρογλου (ποδοσφαιριστής Α.Ε.Κ.)
«Ένα απ´ τα πιο δύσκολα παιχνίδια της για την β' αγωνιστική του πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Κ.Ι. καλείται να δώσει η ομάδα μου η Α.Ε.Κ. απέναντι σ' έναν απ´ τους διεκδικητές κατά την ταπεινή μου άποψη τον ιστορικό και κατά πολύ αλλαγμένο προς το καλύτερο Παλληξουριακό στο χόρτο του Αγ. Αντωνίου.
Το ντέρμπι θα έχει σίγουρα πολλές δυσκολίες και καιρού επιτρέποντος θεωρώ πως θα παρακολουθήσουμε ένα όμορφο ματς μιας και οι δυο ομάδες αρέσκονται να δημιουργούν παίρνοντας άριστα στο τεχνικό κομμάτι αλλά και στον νευραλγικό χώρο του κέντρου το οποίο θ´ αποτελέσει κλειδί.
Με αρκετή εμπειρία και οι δυο ομάδες, ο Παλληξουριακός θα κοιτάξει φυσικά να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα χωρίς φυσικά την αίγλη άλλων εποχών και να δώσει συνέχεια στο εκπληκτικό του ξεκίνημα ενώ η ομάδα μου η Α.Ε.Κ. να καταφέρει να φύγει με το απόλυτο των 3 βαθμών της νίκης έχοντας το μεγάλο ατού των πολλών επιλογών σε καίριες θέσεις μιας και παίχτες 11άδας ενίοτε βρίσκονται ακόμα και εκτός 18αδας ανάλογα το σύστημα αλλά και το παρουσιολόγιο στις προπονήσεις.
Σίγουρα είναι ένας γλυκός πονοκέφαλος για τον προπονητή μου Γιώργο Τόγια που πιστεύω πως θα παρατάξει ότι καλύτερο γι αυτό το παιχνίδι μετά το ντέρμπι της α’ αγωνιστικής με τα Διλινάτα στο οποίο ο δυνατός αέρας δεν άφησε να παιχτεί το ποδόσφαιρο που ξέρουμε κι έχουμε δει από τους πρωταθλητές αν και το τελικό σκορ είναι πάντα αυτό που μετράει!
Εύχομαι η ομάδα μου να είναι η νικήτρια, να δούμε κόσμο στο γήπεδο κι ως επί το πλείστον νέα παιδιά και οικογένειες και φυσικά οι δύο διεκδικητές να τηρήσουν το ευ αγωνίζεσθε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου