Παρασκευή, Οκτωβρίου 23

Η Pre game της 1ης αγωνιστικής του τοπικού πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα  της Α' κατηγορίας το Σαββατοκύριακο και την 1η αγωνιστική με αρκετά ενδιαφέροντες αγώνες.
Σημαντικά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας
Στο ντέρμπι (;) της ημέρας η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί τα Διλινάτα στο Ε.Α.Κ./Ε.ΠΣ.Κ.Ι. 
Δυνατό επίσης παιχνίδι στο Βαθύ όπου ο Παγκέ φιλοξενείται από την πολύ δυνατή στην έδρα της και ενισχυμένη φέτος Πρόοδο.
Η περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. βάζει και φέτος πλώρη για το 4ο συνεχόμενο
Η Σάμη στο Ε.Α.Κ./Ε.ΠΣ.Κ.Ι. φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι.
Στο ίδιο γήπεδο ο Πυλαριακός σε ένα πολύ δύσκολο για αυτόν αγώνα φιλοξενεί την δυνατή Εικοσιμία.
Ο Παλληξουριακός φιλοξενεί στο Ληξούρι τον Οδυσσέα Ιθάκης σε ένα παιχνίδι που είναι το φαβορί.

Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  24-10-2015 ώρα:  11:15
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Παλληξουριακός –  Οδυσσέας Ιθ.
Θανάσης
Eυστάθιος
Μαστάγκα Μ.
Κομητόπουλος Π.


2.
Σάββατο  24-10-2015 ώρα:  15:30
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ε. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Διλινάτα
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μενεγάτος Ε.
Σούλα Ε.


3.
Κυριακή   25-10-2015 ώρα:  11:00
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός – Α.Ο. Εικοσιμίας
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Θανάσης Ε.
Μοσχονά Ε.


4.
Κυριακή   25-10-2015 ώρα:  15:30
Δημοτικό Ιθάκης
Α.Ο. Πρόοδος Ιθ. – Παγκεφαλληνιακός
Ματιάτος
Διονύσης
Βλάχου Κ.
Τουλάτος Π.


5.
Κυριακή   25-10-2015 ώρα:  15:30
Ε.Α.Κ./Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
Α.Ο. Σάμης – Α.Ο. Φωκάτα
Βασιλόπουλος
Δημήτρης
Μοσχονά Ε. Μαστάγκα Μ.
Αναλυτικά οι αγώνες:
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
                                        
Πρώτο επίσημο παιχνίδι φέτος για τους Ληξουριώτες που θέλουν να συνδυαστεί με νίκη..... Αντίπαλος τους ο Οδυσσέας Ιθάκης
Το Σάββατο το πρωί στις 11:15 στον Άγιο Αντώνη, αφού πέρασε από χίλια μύρια κύματα, ανοίγει η αυλαία του νέου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος Α’ τοπικής κατηγορίας περιόδου 2015-2016.
Ποδόσφαιρο λοιπόν με τον Παλληξουριακό να φιλοξενεί τον Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι "ερυθρόλευκοι" του Ληξουριού, πολύ ενισχυμένοι και δυνατοί φέτος είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα και περιμένουν πως και πώς να μπουν σε επίσημη αγωνιστική δράση, μιας και δεν έδωσαν αγώνες για το τοπικό κύπελλο, προκειμένου να δέσουν σαν ομάδα. Σίγουρα η ποιότητα δεν τους λείπει αλλά και η δουλειά που έγινε όλον αυτόν τον καιρό από τον Π. Μαρκέτο εγγυάται τουλάχιστον μια πορεία σαφώς καλύτερη από την περυσινή και ότι καλύτερο προκύψει από αυτό. 
Πρώτος στόχος φέτος για τους Ληξουριώτες είναι εκτός από την διάκριση στο κύπελλο, η παρουσία τους στα μπαράζ στο τέλος του πρωταθλήματος όπου τελικά και αν φθάσουν!!
Οι Ιθακήσιοι από την άλλη μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα από έδρα και αντίπαλο θα ταξιδέψει στο Ληξούρι για να διεκδικήσει ότι καλύτερο δικαιούται από το συγκεκριμένο παιχνίδι!
Ιδιαίτερα προβλήματα στην ομάδα του Π. Μαρκέτου δεν υπάρχουν, αντίθετα με αυτήν του Σπ. Ζερβού που δεν θα έχει στην διάθεση της, τον Ρενάτο λόγω διαδικαστικού προβλήματος με την έκδοση του δελτίου του, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Cela που έχει ένα θέμα με την εργασία του. Στα ευχάριστα όμως είναι η πολύ πιθανή συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα του αρχηγού Ν. Προσαλέντη.
Φαβορί: Σίγουρα οι Ληξουριώτες είναι το φαβορί του αγώνα. Θέλουν να ξεκινήσουν με το «δεξί» τις επίσημες φετινές αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και οποιοδήποτε αποτέλεσμα εκτός της νίκης θα είναι αποτυχία για αυτούς.
Διαιτητής ο κ. Ε. Θανάσης με βοηθούς την κα Μ. Μαστάγκα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
                         
Θα είναι τελικά ντέρμπι; Μπορούν τα Διλινάτα απέναντι στην φετινή πολύ δυνατή Α.Ε.Κ.; 
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας και ώρα 15:30, στο Ενωσιακό Φαρακλάτων, που επιτέλους άνοιξε τις πόρτες του για τις τοπικές ομάδες, θα έχουμε το ντέρμπι (;) της αγωνιστικής.
Η πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον περσινό πρωταθλητή της κανονικής περιόδου, σε ένα παιχνίδι που πριν λίγο καιρό θα το λέγαμε μεγάλο ντέρμπι.
Τα πράγματα δεν μπορεί να είναι ακριβώς έτσι αφού οι «κιτρινόμαυροι» φέτος είναι περισσότερο ενισχυμένοι, έχουν πιο ποιοτική ομάδα και με περισσότερες λύσεις, αντίθετα με τα Διλινάτα που φέτος δείχνουν μια διαφορετική εικόνα από την περυσινή. 
Εικόνα μιας ομάδας που με νέο προπονητή στον πάγκο της, που ψάχνεται να βρει την παλιά της «ταυτότητα»…..... Θα τα καταφέρει; Πάντως στους αγώνες κυπέλλου με αντίπαλο τον Οδυσσέα Ιθάκης (πέρασε στους "8" με δυο ισοπαλίες 2-2 και 1-1) δεν το έδειξε.
Οι πρωταθλητές φέτος, φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα θέλουν μετά το κύπελλο που πέρασαν άνετα στους «8» με δυο εύκολες νίκες απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης 6-1 και 3-0, να μπουν με το «δεξί» και στο πρωτάθλημα, αλλά συγχρόνως να παίξουν όμορφο ποδόσφαιρο δείχνοντας από την αρχή την φετινή τους ανωτερότητα.
Πρόβλημα για τον Γ. Τόγια δυο πολύ σημαντικές απουσίες. Του εδώ και πολύ καιρό τραυματία Θ. Μπαζάρογλου και του επίσης τραυματία Χρ. Μαλισσώβα. Κατά τα άλλα θα παρατάξει ότι καλύτερο διαθέτει για το πρώτο φετινό τρίποντο.
Προβλήματα αντιμετωπίζει όμως και ο Δ. Κουρκουμέλης αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο από πέρυσι Χ. Χαραλαμπόγλου αλλά και στα αδέλφια Διον. και Κ. Τζωρτάτο.
Φαβορί: Οι τυπικά γηπεδούχοι είναι μπροστά στις προβλέψεις μας. Οι φιλοξενούμενοι ότι καλό καταφέρουν να πάρουν από αυτό το παιχνίδι θα είναι για αυτούς «χρυσάφι»!
Διαιτητής ο κ. Γ. Καπογιαννόπουλο με βοηθούς τον κ. Ε. Μενεγάτο και την κα Ε. Σούλα.

Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                        
Δύσκολο πρωινό για τον Πυλαριακό... Φαβορί η Εικοσιμία
Η υπόλοιπη αγωνιστική μεταφέρεται για την Κυριακή, όπου και πάλι στο Ενωσιακό Φαρακλάτων στις 11:00 ο Πυλαριακός φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Κ. Κουγιανού.
Ο Πυλαριακός θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και ίσως το κάτι παραπάνω για να μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.
Πρόσφατα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του τοπικού κυπέλλου μετά τις δυο ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια από την Σάμη, δείχνοντας, από αυτό που έβγαζαν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του, ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη.
Η ομάδα της Εικοσιμίας όλα αυτά τα χρόνια πρωταγωνιστεί στο τοπικό ποδόσφαιρο και σίγουρα είναι το φαβορί, αφού και πιο ποιοτική αλλά και περισσότερες λύσεις και επιλογές διαθέτει. Όμως θα χρειαστεί σεβασμός και η ανάλογη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτε μιας και αυτά τα παιχνίδια δεν είναι σε αυτά που λέμε «δικά» της και θα αγωνιστεί χωρίς άγχος για την έκπληξη.
Προβλήματα ο Κ. Κουγιανός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα, αντίθετα με τον Δημ. Ζησιμάτο που και σε αυτό το παιχνίδι θα έχει αρκετές απουσίες, περισσότερο των ποδοσφαιριστών οι οποίοι κρίνονται ανέτοιμοι αφού λόγω εργασίας, είτε δεν έχουν ξεκινήσει προετοιμασία, είτε έχουν ελλειπή.
Σίγουρα θα απουσιάσουν ο τραυματίας Κ. Αντωνάτος και ο τιμωρημένος από την περσινή περίοδο Π. Στεφανάτος.
Φαβορί: Οι «κυανόλευκοι» της Λειβαθούς αν παρουσιαστούν σοβαροί και αγωνισθούν σύμφωνα με τις δυνατότητες τους εύκολα ή δύσκολα θα μπουν με το δεξί στη νέα περίοδο και στο πρωτάθλημα!
Ο Πυλαριακός αναμένεται, όπως πάντα, να παλέψει μήπως καταφέρει να "κλέψει" κάτι από ένα παιχνίδι που δεν περιμένει και πολλά, αλλά ελπίζει!
Διαιτητής ο κ. Γ. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τον κ. Ε. Θανάση και την κα Ε. Μοσχονά.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
                                
Το πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής στο Βαθύ........ Και οι δυο θέλουν να βάλουν βάσεις για μια καλή πορεία από την αρχή
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 3:30 στο Βαθύ, ίσως στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής, η Πρόοδος φιλοξενεί τον Παγκεφαλληνιακό με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν να μπουν με το «δεξί» στο φετινό πρωτάθλημα.
Τόσο οι γηπεδούχοι όσο και οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται φέτος, ιδιαίτερα ενισχυμένοι και σίγουρα αναμένουμε ένα ντέρμπι, όπως συμβαίνει άλλωστε πάντα στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Οι Ιθακήσιοι με μεγάλο πλεονέκτημα την δυνατή τους έδρα θα προσπαθήσουν από την αρχή να επιβάλλουν τον δικό τους ρυθμό αλλά και να διατηρήσουν τον έλεγχο στον αγώνα με στόχο να πετύχουν κάποιο γρήγορο γκολ που θα τους απαλλάξει από το άγχος και παράλληλα θα το μεταφέρει στους αντιπάλους τους.
Φυσικά και η ομάδα της Κεφαλονιάς θα πάει διαβασμένη στην Ιθάκη και με τη δική της αγωνιστικότητα θα ψάξει το ίδιο. Ο Θ. Βουκελάτος και οι ποδοσφαιριστές του γνωρίζουν πολύ καλά ότι μια επιτυχία στην Ιθάκη και μάλιστα στην πρεμιέρα θα έχει πολλά οφέλη για αυτούς, ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Να θυμίσουμε ότι για το τοπικό κύπελλο η Πρόοδος αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού, αφού ηττήθηκε δυο φορές από την πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. 1-6 στο Βαθύ και 0-3 στις Κεραμειές.
Ο Παγκεφαλληνιακός αντίθετα συνεχίζει στους «8» μετά τις δυο νίκες που πέτυχε επί των Ομαλών στις Κεραμειές 2-0 και 4-1 αντίστοιχα.
Προβλήματα ιδιαίτερα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και τόσο ο Κ. Πίππος όσο και ο Θ. Βουκελάτος θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη και το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.
Φαβορί:Είναι ένα παιχνίδι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα. Αν οι γηπεδούχοι εκμεταλλευθούν τον παράγοντα έδρα όλα μπορούν να συμβούν. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι δείχνουν ικανοί να φύγουν με το καλό αποτέλεσμα από την Ιθάκη. Όπως και να έχει πάντως εμείς αναμένουμε ένα δυνατό ντέρμπι.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς την κα Κ. Βλάχου και τον κ. Π. Τουλάτο.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                                
Θέλουν να μπουν με το δεξί οι Σαμικοί..... Απειλούν τα Φωκάτα
Την ίδια ώρα στο Ε.Α.Κ/Ε.Π.Σ.Κ.Ι. και στο τελευταίο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής, η Σάμη τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τα Φωκάτα σε ένα παιχνίδι αρκετά ενδιαφέρον.
Οι φιλοξενούμενοι σημαντικά ενισχυμένοι φέτος, θα λέγαμε ότι είναι το φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάτι που θέλουν να αποδείξουν και στο γήπεδο, παίζοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο ώστε να στείλουν μήνυμα ότι έχουν αλλάξει πλέον πολλά στην ομάδα τους.
Τα Φωκάτα βέβαια και αυτά ενισχυμένα και σε καλή κατάσταση δεν αποτελούν εύκολη λεία για καμία ομάδα. Άλλωστε οι Σαμικοί πέρυσι είχαν γνωρίσει την ήττα από την ίδια ομάδα.
Μια ήττα που ουσιαστικά τους είχε αφήσει οριστικά έξω από το κυνήγι της διεκδίκησης μιας θέσης στην τετράδα.
Έτσι αναμένουμε να παρακολουθήσουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι από άποψης ποιότητας, θεάματος αλλά και γκολ.
Προβλήματα ιδιαίτερα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν προκειμένου οι ομάδες τους να μπουν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Τόσο η Σάμη, όσο και τα Φωκάτα συνεχίζουν στο τοπικό κύπελλο μετά τις διπλές νίκες τους επί του Πυλαριακού 2-0, 2-0 και των Πρόννων 4-1 και 2-0 αντίστοιχα.
Φαβορί: Επικίνδυνο παιχνίδι το οποίο κρύβει "παγίδες". Προβάδισμα θα δώσουμε στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι είναι σίγουρο ότι θα παλέψουν για την έκπληξη και θα χρειαστούν ιδιαίτερη προσοχή.
Διαιτητής ο κ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τις κυρίες Ε. Μοσχονά και Μ. Μαστάγκα.
Η επόμενη αγωνιστική 
(2η 31/10 & 1/11/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου