Τρίτη, Οκτωβρίου 13

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΟ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΤΟΠΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ
Δυο ακόμη εισιτήρια ψάχνουν τον κάτοχο τους. Μάλλον όμως είναι και αυτά σχεδόν κλεισμένα... Πρόκειται για αυτά των ομάδων Παγκεφαλληνιακού-Ομαλών και Σάμης Πυλαριακού 
Τα αποτελέσματα όμως των πρώτων αγώνων δείχνουν φαβορί για αυτά Παγκέ και Σάμη
οι υπόλοιπες είναι οι:Α.Ε.Κ., Διλινάτα, Εικοσιμία, Εθνικός Κεφαλονιάς, Φωκάτα και ο "τυχερός" της κληρωτίδας Παλληξουριακός 
Νέα νίκη η Α.Ε.Κ. την Πρόοδο Ιθάκης 3-0 στις Κεραμειές 
        
Με την διεξαγωγή επτά αγώνων ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η Η αγωνιστική ημέρα του τοπικού κυπέλλου.
Α.Ε.Κ. - Εικοσιμία - Διλινάτα- Εθνικός - Φωκάτα συν τον τυχερό της προηγούμενης κληρωτίδας βρίσκονται ήδη, μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, στον επόμενο γύρο και μπαίνουν στην κληρωτίδα με τους "8" που θα συνεχίσουν.
Σήμερα, μετά την αναβολή τους το προηγούμενο Σαββατοκύριακο λόγω Δ.Α.Κ., είχαμε δυο παιχνίδια, τα πρώτα μεταξύ των ομάδων και συγκεκριμένα Παγκεφλληνιακός-Ομαλά και Σάμη-Πυλαριακός, με τους πρώτους να κάνουν σοβαρό "βήμα" αφού το αποτέλεσμα τους μπορεί να χαρακτηρισθεί ασφαλείας και πρόκρισης. 
Ας δούμε περιληπτικά τι έγινε το Σαββατοκύριακο:
Η αυλαία άνοιξε το Σάββατο με πέντε αγώνες. Ας δούμε τι έγινε σε αυτούς :
Στις Κεραμειές κρύος ιδρώτας "έλουσε" τους γηπεδούχους Διλινάδες αφού προκρίθηκαν δύσκολα μετά το ισόπαλο 1-1 το οποίο διαμόρφωσαν στο 83' και έτσι το 2-2 της Ιθάκης ήταν τελικά αυτό που τους έστειλε στους "8" της διοργάνωσης.
Στο Ληξούρι ο νεοφώτιστος Εθνικός Κεφαλονιάς που εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του παρουσία, πέτυχε δεύτερη σερί νίκη απέναντι στην Έρυσσο. Έτσι μετά το 0-4 των Μακρυωτίκων ήρθε και αυτό το 3-0 και οι Ληξουριώτες γράφουν ιστορία!
Στα Τζανάτα τα Φωκάτα πέτυχαν το 2Χ2 με νίκη 2-0 επί των Πρόννων και συνεχίζουν στο θεσμό.
Τέλος, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων στις Κεραμειές, η Σάμη έκανε αποφασιστικό βήμα πρόκρισης με τη νίκη της 2-0 επί του Πυλαριακού και πάει στη ρεβάνς με άλλον "αέρα".
Η αγωνιστική συνεχίστηκε την Κυριακή με τα υπόλοιπα τρία παιχνίδια.
Το πρωί στις Κεραμειές η Α.Ε.Κ. με νέα νίκη 3-0 επί της Προόδου και συνολικό τερμάτων 9-1 πέρασε αέρας στην 8αδα και βλέπει πιο ζωντανό από κάθε άλλη φορά το όνειρο του νταμπλ!
Το απόγευμα στα Τζανάτα η Εικοσιμία δεν είχε πρόβλημα να πάρει την δεύτερη νίκη της στη σειρά με σκορ 3-0 και μετά το εύκολο αυτό 2Χ2 να συνεχίζει στην διοργάνωση.
Τέλος την ίδια ώρα στις Κεραμειές Παγκεφαλληνιακός - Ομαλά έπαιζαν το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στη σειρά. Οι Αργοστολιώτες με μια "καθαρή" από άποψης σκορ νίκη 2-0 έβαλαν γερά θεμέλια πρόκρισης και μόνο αν αυτοκτονήσουν δεν θα είναι στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.
Οι ρεβάνς των δυο αγώνων μεταξύ Παγκέ-Ομαλών και Σάμης-Πυλάρου ορίσθηκαν για το επόμενο Σαββατοκύριακο 17-18/10.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής 
των επαναληπτικών αγώνων της σειράς
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
1 - 1
2.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3 - 0
3.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2 - 0
4.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0 - 2
5.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
3 - 0
6.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
0 - 3
7.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
2 - 0
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο.ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ  1-1
Το Σάββατο, πρωί στις Κεραμειές άνοιξε η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου. Στον σπουδαιότερο αγώνα όπου κρίθηκε και το πρώτο εισιτήριο της διοργάνωσης, ύστερα από ένα μέτριο παιχνίδι τα Διλινάτα τελικά ήταν αυτά που πανηγύρισαν την μεγάλη τους πρόκριση στους «8» του θεσμού, έστω και με αρκετό άγχος.
Οι περυσινοί κυπελλούχοι σχετικά καλύτεροι πήραν την πρόκριση με την δεύτερη ισοπαλία τους απέναντι στον Οδυσσέα και σκορ 1-1. Ένα σκορ το οποίο σε συνδυασμό με το 2-2 της Ιθάκης τους έστειλε στην επόμενη κλήρωση με τις οκτώ καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.
Οι γηπεδούχοι παραλίγο να πληρώσουν την κακή τους μέρα, αλλά στο τέλος ήρθε η λύτρωση με το εντυπωσιακό γκολ του Τανουσάι.
Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦ/ΝΙΑΣ  - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ  3-0
Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, όπερ και αποδείχθηκε, ήταν αυτό μεταξύ Εθνικού Κεφαλονιάς-Ερύσσου το απόγευμα επίσης του Σαββάτου, στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, αφού οι γηπεδούχοι επιβεβαιώνοντας την υπεροχή και την ανωτερότητα τους επικράτησαν για δεύτερη φορά του αντιπάλου τους με ένα επίσης "καθαρό" σκορ 3-0.
Η Ομάδα του Εθνικού παρέταξε την ομάδα με αρκετά νέα πρόσωπα
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ  0-2
Πέρασαν και από τα Τζανάτα τα Φωκάτα την ίδια μέρα, το απόγευμα και με 2Χ2 νίκες βρίσκονται και τυπικά στην επόμενη κληρωτίδα για την φάση των «8».
Τα Φωκάτα και σε αυτό το παιχνίδι φάνηκαν πιο έτοιμα από τους γηπεδούχους. Πιάνοντας καλή απόδοση (την καλύτερη φετινή τους) στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και έχοντας κορυφαίο στο δεύτερο τον τερματοφύλακα Α. Καρλή κατάφεραν να φύγουν με ακόμη μια νίκη από τα Τζανάτα και τους Πρόννους.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ  3-0
Με το σκορ του πρώτου αγώνα στο 6-1 της Ιθάκης ήταν βέβαιο ότι δεν περιμέναμε να δούμε μια δυνατή «μάχη» ή ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Αντίθετα με τους φιλοξενούμενους συμβιβασμένους με την ιδέα του αποκλεισμού τους, αλλά και την ψυχολογία κάθε άλλο παρά στα φόρτε της, η Α.Ε. Κεφαλονιάς με πολλά νέα πρόσωπα στη βασική της ενδεκάδα, δεν είχε πρόβλημα να πάρει μια ακόμη νίκη και μάλιστα με  το σκορ να γράφει 3-0 απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ  2-0
Ο Παγκεφαληνιακός κάνοντας μια καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ και στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς του Σαββάτου.
Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝΝΩΝ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-3  
Όπως αναμενόταν η Εικοσιμία πετυχαίνοντας το 2Χ2 σε αυτή την φάση του τοπικού κυπέλλου, την Κυριακή το απόγευμα στα Τζανάτα, πήρε μια νέα και εύκολη νίκη με αντίπαλο τον τοπικό Ηρακλή Πρόννων με σκορ 3-0.
Ένα σκορ που διαμορφώθηκε στο πρώτο 45λεπτο του αγώνα και ήταν αρκετό για τους φιλοξενούμενους να φύγουν με την δεύτερη νίκη τους απέναντι στους γηπεδούχους του Ηρακλή.
Έτσι η ομάδα του Δ. Ζησιμάτου θα βρίσκεται στην επόμενη κλήρωση της διοργανώτριας.
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Υπερτερούν στις νίκες γηπεδούχοι έναντι των φιλοξενούμενων
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν 4 και οι φιλοξενούμενοι 2!! Είχαμε και μία ισοπαλία. 
Δεκαπέντε (15) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν άριστο αφού δεν είχαμε καμία κόκκινη κάρτα στα 7 παιχνίδια που διεξήχθησαν.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, μόνο 15 κίτρινες κάρτες!! Σε ένα από αυτά μάλιστα δεν βγήκε καμία!!
Στα σημαντικά της ημέρας η "μάχη" που έδωσε στις Κεραμειές ο Οδυσσέας με αντίπαλο τα Διλινάτα, ο οποίος παρά τις ελλείψεις του πάλεψε, κατάφερε να μην χάσει αλλά όχι και να μην αποκλειστεί αφού ισοφαρίστηκε σε 1-1  στο 83'!!
Επίσης οι πολύ καλές διαιτησίες αυτή την αγωνιστική....... Μακάρι να συνεχιστούν και στα δύσκολα!!
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 7 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, και συγκεκριμένα στα δυο πρώτα παιχνίδια των ομάδων Παγκέ-Ομαλών και Σάμης-Πυλαριακού αλλά και στους επαναληπτικούς των υπολοίπων για το τοπικό κύπελλο το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
4 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και μία ισοπαλία.
Στα αξιοσημείωτα, ότι κατά την άποψη μας, την οποία και είχαμε δημοσιοποιήσει, πέσαμε μέσα και τα φαβορί πήραν αυτό που από την αρχή προβλέπαμε!
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους εφτά αγώνες ήταν πολύ καλή. Σημειώθηκαν συνολικά 17 τέρματα. Δηλαδή 8 λιγότερα (25από την προηγούμενη. 
Σκορ είχαμε και στα 7 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτά μεταξύ Α.Ε.Κ-Προόδου Ιθάκης στις Κεραμειές, Εθνικού-Ερύσσου  στο Ληξούρι και Ηρακλή-Εικοσιμίας στα Τζανάτα, από 3 σε κάθε παιχνίδι!
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν 11 έναντι των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 2,4 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα της Α.Ε.Κ. με 9 τέρματα στο ενεργητικό της.
Καλύτερη άμυνα των Εικοσιμίας, Σάμης, Παγκεφαλληνιακού και Εθνικού με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα των Ηρακλή Πρόννων - Ερύσσου- Πυλαριακού - Ομαλών με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, της Προόδου Ιθάκης με τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 15. Περισσότερες στο παιχνίδι Φωκάτων-Πρόννων συνολικά 4, με διαιτητή τον κ. Χρ. Αβάζαρο. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν άριστο, αφού δε είχαμε καμία κάρτα αυτού του χρώματος.
Η επόμενη αγωνιστική 
α/α
Αγώνας
Γήπεδο
Ημέρα
Ημ/νία
Ώρα
1.
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - ΠΑΓΚΕΦ/ΝΙΑΚΟΣ
Δημ. Κεραμειών
Σάββατο
17-10-15
15:30
2.
ΑΠΣ ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Δημ. Κεραμειών
Κυριακή
18-10-15
15:30
Τα + & Τα - 
  Στα συν της αγωνιστικής 
* Η μαχητικότητα και η αγάπη των ποδοσφαιριστών του Οδυσσέα και της Προόδου Ιθάκης για την ομάδα τους, οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες που συναντούν κάθε φορά, τα προβλήματα και την ταλαιπωρία των μετακινήσεων στην Κεφαλονιά, καταβάλλουν μια ζηλευτή προσπάθεια στον αγωνιστικό χώρο που σε κερδίζουν από την πρώτη στιγμή. 
Μέσα στο γήπεδο προσπαθούν να είναι ανταγωνιστικοί και να διεκδικούν ότι τους αναλογεί ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Άλλες φορές το κατορθώνουν, άλλες όχι... Το αποτέλεσμα για αυτούς όμως είναι το ίδιο!! Σε τελική ανάλυση όλο αυτό είναι μια γιορτή για τις ομάδες της Ιθάκης που μάλιστα δείχνουν να το χαίρονται κιόλας... 
Μπράβο τους!!!!!! Πραγματικά είναι δυο Σωματεία γεμάτα "Υγεία".....
* Στις πολύ καλές διαιτησίες αυτού του Σαββατοκύριακου. Πρέπει να λέμε και τα καλά των "μαύρων". Όχι συνέχεια να τους στριμώχνουμε στα "σχοινιά". Ομολογουμένως τα κατάφεραν μια χαρά, έστω και λίγοι, έστω και αν έτρεχαν από γήπεδο σε γήπεδο...... Ούτε παράπονα, ούτε φασαρίες!! Και σε τελική ανάλυση, ας τους αφήσουμε να κάνουν και αυτοί τη δουλειά τους.... Είναι καλά που έχουμε και αυτούς.... Αν πάει κάτι στραβά θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε..... Άντε από Πάτρα, άντε από Ηλεία και βάλε.... Άντε έξοδα και μουρμούρες.... Όταν χάσουμε κάτι τότε το αποζητάμε με πόνο.... Γι΄αυτό αυτοσυγκράτηση πατριώτες!!!!!
* Στον Άγγελο.... των γηπέδων μας..... Όχι στον Κωνσταντάκη αλλά στον Νεόφυτο. 
Τον άνθρωπο που απέμεινε μόνος να τα συντηρεί και να τα κάνει λειτουργικά (όσο αυτό βέβαια είναι δυνατόν). Αν δεν ήταν αυτός, Πρόεδρε της ΚΕΔΗΚΕ, δεν θα σε έσωζε τίποτα!!!
Πήρε, λοιπόν, λόγω "λουκέτου" του Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.... "μεταγραφή" για τις Κεραμειές. Και με το "καλημέρα" άλλαξε την εικόνα (όσο αυτό βέβαια είναι δυνατόν, επαναλαμβάνουμε). Νάσου βαψίματα.... Νάσου καθαρισμοί... Νάσου συντήρηση στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.... Έτσι να λέμε και κάτι καλό για τα "ρημάδια" τα γήπεδα μας και τους ανθρώπους που πραγματικά προσφέρουν!!!!!! Και ο φίλος ο Άγγελος με αγάπη και μεράκι προσπαθεί, έστω και μόνος του. Και σίγουρα αυτό εκτιμάται από όλους!!!
* Στους αθλητές και τον προπονητή του Σωματείου άρσης βαρών "Κέφαλος" που για ακόμη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους. 
Μετά το χρυσό στο Πανευρωπαϊκό του Β. Γαλιατσάτου και την 6η θέση της Αν. Μεταξά, άλλη μια διάκριση ήρθε να προστεθεί στις επιτυχίες τους, πριν λίγες μέρες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτή την φορά και στη Θεσσαλονίκη. 
Γέμισαν αυτοί μετάλλια και επιτυχίες και εμείς εδώ, χαρά και συγκίνηση για τα "καμάρια" μας και τα κατορθώματα τους!!!!
Και ο Π. Μελλάς, που δεν αγωνίστηκε, αλλά και ο Γ. Γαλιατσάτος μπορεί να μην έφεραν μετάλλια όμως διακρίνονται και αυτοί...... Μπράβο  σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή τους Νικόλα Γαλιατσάτο!!!!

  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Στην ατυχία του ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ., Χρ. Μαλισσώβα.... Ο δάσκαλος τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση στο παιχνίδι της ομάδας του με την Πρόοδο Ιθάκης την Κυριακή το πρωί στις Κεραμειές, κληρονομώντας ένα τράβηγμα στον τετρακέφαλο στο δεξιό του πόδι, το οποίο αναμένεται να τον αφήσει καμιά δεκαριά μέρες έξω.
Και να φανταστεί κανείς ότι έχει τοποθετηθεί σε σχολείο της Ζακύνθου και πηγαινοέρχεται τα Σαββατοκύριακα ώστε να βοηθήσει την ομάδα του αλλά και να είναι κοντά της όταν τον χρειάζεται... Πρόκειται για ένα καταπληκτικό παιδί και με πολλά "καντάρια" μπάλας ποδοσφαιριστή...... Όπως έχουμε ξαναπεί όμως, ο αθλητισμός έχει τα καλά του αλλά και κάποιες ατυχίες. Έτσι και στην περίπτωση του Χρήστου. Εμείς του ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους
* Σε αυτούς που έχουν μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε έναν "χαρτοπόλεμο" άνευ ουσίας και λύσεων και την πληρώνει το έρημο το τοπικό ποδόσφαιρο...... Είναι αυτό που τελευταία ακούγεται πολλές φορές....."ήταν στραβό το κλίμα τόφαγε και ο γάιδαρος" και καλή μας νύχτα......
Έμαθα μάλιστα ότι έρχεται και μεγαλοστέλεχος της Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) να δώσει λύση στο αδιέξοδο..... 
Ειλικρινά ποτέ δεν το κατάλαβα αυτό.... Μου θυμίζει κάτι από Ο.Η.Ε. και εμπόλεμες καταστάσεις.... Κάτι σαν Κόφι Ανάν....
Θα μας θεωρήσουν....."άχρηστους" βρε σύντεκνοι...... Για όνομα του θεού.... Καθίστε κάτω μόνοι σας, πείτε όσα "γαλλικά" θέλετε... Αλλά επιτέλους βρείτε τα.... Άκου να θέλουμε διαμεσολαβητές για να βρεθεί η λύση στο γηπεδικό μας πρόβλημα.... Αμάν κουραστήκαμε πια, βαρεθήκαμε πια, που λέει και το λαϊκό άσμα... 
Και πάλι καλή μας νύχτα!!! 
Βέβαια παρηγορούμαι (?) γιατί και αλλού τα ίδια γίνονται (βλέπε Καρδίτσα "μάχη" Δήμου και τοπικής Ε.Π.Σ.)...... Κάποιον Φόρτε θα έχουν και αυτοί και φαίνεται ότι τους ξύπνησε!
* Τα ατυχή αποτελέσματα των ομάδων μπάσκετ του νησιού και μάλιστα στις έδρες τους τόσο για τον Ν.Ε.Ο.Λ., όσο και τον Α.Σ.Κ..
Και οι δυο εκπρόσωποι μας ξεκίνησαν αγωνιστικά καλά.... Βαθμολογικά δυστυχώς όχι.
Πάντως όπως και να έχει ακόμη στην αρχή είμαστε, ο δρόμος είναι πολύ μακρύς, όσο και τα πρωταθλήματα πολύ δύσκολα. 
Για αυτό χρειάζεται μεγάλη υπομονή και επιμονή και όλα φυσιολογικά θα έρθουν στην ώρα τους. Εμείς πιστεύουμε ότι σύντομα θα βρουν τον δρόμο τους και θα έρθουν οι ανάλογες επιτυχίες. Αυτό που πρέπει να κάνουν Ληξουριώτες και Αργοστολιώτες είναι να στηρίξουν τις ομάδες τους και κάθε αγωνιστική να γεμίζουν τα κλειστά!!
Α.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ
ΑΝΔΡΕΣ
Δεν τα κατάφερε ο Α.Σ.Κ....... Ηττήθηκε εντός έδρας 48-54 
από τα Αραχωβίτικα
Δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο «ροζ» Φ.Α. της χρονιάς, ο Α.Σ.Κ. αφού γνώρισε την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του, σήμερα το μεσημέρι στο Κλειστό Γυμναστήριο Αργοστολίου «Αντ. Τρίτσης» στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 ΕΣΚΑΗ από τα Αραχωβίτικα με σκορ 48-54.
Η ομάδα μας πάλεψε αλλά έχασε τελικά στις λεπτομέρειες. Σίγουρα δεν είναι καταστροφή αυτή η ήττα για τον Α.Σ.Κ. αφού βρισκόμαστε μόλις στην 2η αγωνιστική και ο δρόμος είναι πολύ μακρύς μέχρι την ολοκλήρωση του.
Η βαθμολογία
Παναχαϊκή
4
Αραχωβ./Ακταίο
4
Ολυμπιονίκης
Νέοι Έσπερος
Αγυιά
3
Σφήκα
3
Κρήνη
3
Ήφαιστος/Αχιλ. Αιγ.
3
Αχαγιά
3
Α.Σ. Κεφαλλονιά
2
Παραλία
2
Προφ. Ηλίας/ΠΑΟΚ
1
Προμηθέας 2014
1
ΕΑΠ
0
Η επόμενη αγωνιστική  (3η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
19/10/15
8:30:
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.
19/10/15
9:00:
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
19/10/15
8:00:
ΑΙΓΙΟΥ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ- ΠΡ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ
17/10/15
1:00:
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
19/10/15
9:00:
ΕΑΚ ΔΗΜ ΤΟΦ
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ- ΑΚ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ
19/10/15
8:30:
ΑΡΧ.ΟΛΥΜΠΙΑ
ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΑΟ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
19/10/15
8:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΑΧΑΓΙΑ 82
ΕΦΗΒΟΙ
Ήττα 53-43 για Έφηβους του Α.Σ.Κ. από τα Αστέρια
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου διεξήχθη η 3η αγωνιστική του εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.Σ.Κ.Α.-Η.. 
Ο Α.Σ.Κ. έπαιξε στο κλειστό της Αχαγιάς με τα Αστέρια Αχαΐας, όπου έχασε 53-43. 
Οι νεαροί αθλητές της ομάδας μας έκαναν καλή εμφάνιση, ωστόσο «λύγισα»  στο τελευταίο τρίλεπτο του αγώνα.
ΠΑΙΔΕΣ
Νέα νίκη για τους Παίδες και 3Χ3 62-30 τον Αιγέα στα Λεχενά
Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου αγωνίστηκε  το παιδικό τμήμα του Α.Σ.Κ. στο κλειστό (Αέθλιο) της Κυλλήνης για την 3η αγωνιστική της Ε.Σ.Κ.Α.-Η. κόντρα στον Αιγέα Γαστούνης, όπου νίκησε ο Α.Σ.Κ. 62-30 και έκανε το 3 στα 3 στο πρωτάθλημα.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
Μπορεί να έχασε ο ΝΕΟΛ από τη Δύμη (64-74), αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του
DSC_0425
Ο Ν.Ε.Ο.Λ. έχασε τον εντός έδρας αγώνα από τη ΔΥΜΗ με 10 πόντους διαφορά, αλλά το πρωτάθλημα είναι ακόμα στην αρχή του και η ΔΥΜΗ είναι μια έμπειρη και πλήρης ομάδα που διεκδικεί την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.
Στο γήπεδο, εκτός από δύο τρίλεπτα όπου πιέσαμε, κλέψαμε μπάλες και μας βγήκαν οι φάσεις, η ΔΥΜΗ ήταν σταθερά καλύτερη. 
Η επόμενη αγωνιστική  (3η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
21/10/15
8:30:
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
21/10/15
9:00:
ΕΑΚ ΔΗΜ ΤΟ
ΝΙΚΗ ΑΣ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
17/10/15
2:00:
ΑΙΓΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
21/10/15
8:30:
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
21/10/15
9:00:
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
21/10/15
8:00:
ΚΛ. ΓΛΑΥΚΟΥ
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
18/10/15
2:00:
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου