Τρίτη, Οκτωβρίου 20

Ν.Ε.Ο.Λ.:Οι “μικροί” έδειξαν χαρακτήρα και νίκησαν 51-41 τον Αιγέα στο Ληξούρι.

TELIKO SHMA NEOL

Η παιδική μας ομάδα, μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα, έδειξε χαρακτήρα και κατόρθωσε να κερδίσει με σκορ 51-41.
Στο πρώτο δεκάλεπτο, οι παίκτες μας ήταν νευρικοί και άστοχοι. Περίμεναν τα πάντα στην επίθεση από τον Κλαυδιανό που έβαλε μόνος του και τους 6 πόντους του πρώτου δεκαλέπτου. Στο ίδιο διάστημα , οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν 10 πόντους και έδειχναν να πατάνε καλύτερα στο γήπεδο.
Ο προπονητής μας Σπύρος Κλαυδιανός, στη μικρή ανάπαυλα του δεκαλέπτου, κατόρθωσε να «ξυπνήσει» και να εμψυχώσει τους μικρούς μας, που επέστρεψαν στο γήπεδο αποφασισμένοι. Ο Γιάννης Κλαυδιανός βρήκε συμπαραστάτες στο σκοράρισμα τους Κούμπουλη και Μουδήλο, ενώ οι ίδιοι αυτοί μάρκαραν αποτελεσματικά δίνοντας την ευκαιρία στον Κλαυδιανό να «κάνει πάρτι» στο τέλος του δεκαλέπτου με τρία συνεχόμενα εύστοχα δίποντα και έτσι να προσπεράσουμε με 22-20.
Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ο αντίπαλος προσπαθούσε να πλησιάσει στο σκορ, όμως οι παίκτες μας βοηθούμενοι και από την καλή παρουσία στο ίδιο διάστημα του Φίλιππου Πυλαρινού που είχε μπει ως αλλαγή, κράτησαν το προβάδισμα σταθερά. Η ευστοχία του Κλαυδιανού στις βολές στο τέταρτο δεκάλεπτο και ο Κυριακάτος που άντεξε τη πίεση στο κατέβασμα της μπάλας, βοήθησε την ομάδα μας να διευρύνει το σκορ και να φτάσει στη νίκη χωρίς ιδιαίτερο άγχος. Στο τέλος, πάτησαν παρκέ και οι νεοεμφανιζόμενοι με την παιδική μας ομάδα Βανδώρος, Μουρελάτος δίνοντας υποσχέσεις για το μέλλον !
Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ο Γιάννης Κλαυδιανός που σκόραρε με όλους τους τρόπους, έβγαλε άμυνες, πήρε ριμπάουντ και οργάνωσε την ομάδα, δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν πάντως, έβγαλαν πάθος στο παιχνίδι τους και θέληση για νίκη. Ελπίζουμε η προσπάθεια των παιδιών να έχει και την ανάλογη συνέχεια.
Τα δεκάλεπτα: 6-10, 22-20, 34-30, 51-41.
ΝΕΟΛ: (Προπονητής Σπύρος Κλαυδιανός):
Κλαυδιανός 31, Κυριακάτος, Βανδώρος, Χαλκιάς 4 (1 τρ.), Κούμπουλης 6, Μουρελάτος, Αρακλησιάνος, Μουδήλος 6, Πυλαρινός 4, Αραβαντινός, Μοσχόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου