Τρίτη, Οκτωβρίου 27

Ο Απόηχος των Σπορ του Σαββατοκύριακου


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
Με νίκες των φαβορί ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η 1η αγωνιστική του τοπικού πρωταθλήματος της Α' κατηγορίας
Η πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. ήταν η νικήτρια του ντέρμπι με τα Διλινάτα
        
Με την διεξαγωγή των πέντε αγώνων του προγράμματος ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο η 1η αγωνιστική ημέρα του τοπικού πρωταθλήματος.
Η περυσινή πρωταθλήτρια Α.Ε.Κ. ήταν η νικήτρια του πρώτου ντέρμπι της χρονιάς αφού επικράτησε των Διλινάτων στο Ενωσιακό Φαρακλάτων με σκορ 2-0.
Ο Παλληξουριακός δείχνοντας με το καλημέρα τα "δόντια" του, πέτυχε τη νίκη της ημέρας από άποψης τερμάτων αφού ολοκλήρωσε το ματς με το σκορ να σταματάει στο 7-0!
Η Εικοσιμία παρότι δεν έβγαζε "μάτια" στο Ενωσιακό, επικράτησε τελικά  με σκορ 2-0 του Πυλαριακού που το πάλεψε.
Η Σάμη με επική αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο επιβλήθηκε των Φωκάτων με σκορ 3-0 σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι με πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες.
Τη νίκη της ημέρας όμως πήρε ο αναγεννημένος Παγκεφαλληνιακός απέναντι στην Πρόοδο Ιθάκης και μάλιστα μέσα στο Βαθύ ΜΕ σκορ 3-1!!
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής 
α/α
Αγώνας
Αποτέλεσμα
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ –Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ
7 - 0
2.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ – Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  
2 - 0
3.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
0 - 2
4.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
1 - 3
5.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
3 - 0
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την χρονική σειρά τους....
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ  7-0
Η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας, άνοιξε σήμερα το πρωί στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, εκεί που ο πολύ δυνατός φέτος Παλληξουριακός, όπως αναμενόταν επικράτησε εύκολα, κάνοντας μάλιστα, επίδειξη δύναμης με το ευρύ σκορ των 7-0  του φιλότιμου Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι «ερυθρόλευκοι του Ληξουριού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχαν την κατοχή και έτσι με σωστή κυκλοφορία της μπάλας έφταναν εύκολα στην αντίπαλη περιοχή πετυχαίνοντας γκολ και δημιουργώντας ευκαιρίες τις οποίες άλλοτε αξιοποιούσαν, άλλοτε όχι.
Οι «κιτρινόμαυροι» της Β. Ιθάκης, με πολλές ελλείψεις και «υπηρεσιακό» τερματοφύλακα τον Γ. Βασιλόπουλο, πάλεψαν όσο μπορούσαν αλλά η ανωτερότητα των γηπεδούχων ήταν αισθητή με αποτέλεσμα να δεχθούν μια βαριά ήττα.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  2-0
Σε ένα μέτριο παιχνίδι, με κύριο αίτιο για αυτό τον δυνατό αέρα που έπνεε στο Ε.Α.Κ./Φαρακλάτων, ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Α.Ε. Κεφαλονιάς και τα Διλινάτα βρήκε τελικά νικητές τους τυπικά γηπεδούχους με σκορ 2-0.
Οι «κιτρινόμαυροι» στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ήταν καλύτεροι, είχαν την κατοχή της μπάλας, η οποία όμως ήταν ανούσια, με αποτέλεσμα να μην δημιουργούν φάσεις που γενικά  ήταν πολύ λίγες.
Τα Διλινάτα με πολλές και σημαντικές απουσίες, προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τους «κιτρινόμαυρους» εκτός πολύ ολίγων περιπτώσεων. Έτσι ήταν αδύνατο να πετύχουν κάτι καλύτερο. Σε γενικές γραμμές το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ  0-2
Κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν το σημερινό πρωινό στα Φαρακλάτα για την Εικοσιμία. Τελικά πήρε μια νίκη με αρκετό άγχος αφού επικράτησε του Πυλαριακού με σκορ 2-0 μπαίνοντας με το δεξί στις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά.
Η ομάδα από τη Λειβαθώ, παρά τις πολλές τις απουσίες, ήταν καλύτερη από τους γηπεδούχους, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την υπεροχή αλλά και πολλά νεύρα, όπως και άγχος στη συνέχεια, με αποτέλεσμα η υπεροχή της αυτή να είναι ανούσια και παρά τις ευκαιρίες που δημιουργούσε να δυσκολεύεται πολύ στα τελειώματα, παράλληλα με τα πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘ. - ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ  1-3

Μεγάλο διπλό για τον Παγκεφαλληνιακό σήμερα το απόγευμα στην Ιθάκη επί της δυνατής στην έδρα της τοπικής Προόδου και άνοιξε με το «καλημέρα» λογαριασμό στις επιτυχίες στο νέο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.
Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό, με δύναμη, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια και τους φιλοξενούμενους στα πρώτα 30’ να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο δημιουργώντας κάποιες πολύ καλές φάσεις.
 
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο ΦΩΚΑΤΑ  3-0
Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Σάμη, αφού στα Φαρακλάτα σήμερα το απόγευμα επικράτησε των Φωκάτων με σκορ 3-0!
Το παιχνίδι ήταν αρκετά επεισοδιακό με πολλά νεύρα και διαμαρτυρίες.
Στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα ήταν πολύ κακό και τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα «μηχανάκια» τους Ι. Αμούργη και Μ. Κανάκη προκειμένου να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και να πετύχουν το γκολ που θα τις έβαζε μπροστά στο σκορ.
Στο δεύτερο η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο ήταν εντελώς διαφορετική και η Σάμη πιο πειστική κατάφερε τελικά να πάρει μια σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.
 
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδα
Βαθμοί
Αγώνες
Τέρματα
1.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
3
1
7 - 0
2.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3
1
3 - 0
3.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
3
1
3 - 1
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
3
1
2 - 0
5.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
3
1
2 - 0
6.
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
0
1
0 - 2
7.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ
0
1
0 - 2
8.
Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
1
1 - 3
9.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
0
1
0 - 3
10.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ
0
1
0 - 7
ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Υπερτερούν στις νίκες οι γηπεδούχοι έναντι των φιλοξενούμενων
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι λοιπόν σημειώσατε "1"
Γηπεδούχοι-φιλοξενούμενοι σημειώσατε "1" στις νίκες αφού οι γηπεδούχοι κατέκτησαν τρεις (3) και οι φιλοξενούμενοι 2. Δεν είχαμε καμία ισοπαλία. 
Δεκατέσσερις (14) ήταν οι ποδοσφαιριστές αυτή την αγωνιστική, που "μάτωσαν" τα αντίπαλα δίχτυα και σκόραραν.
Το "ποινικό μητρώο" αυτό το Σαββατοκύριακο για τους ποδοσφαιριστές ήταν άριστο αφού δεν είχαμε καμία κόκκινη κάρτα στα 5 παιχνίδια που διεξήχθησαν για την 1η αγωνιστική.
Επίσης αυτό το διήμερο βγήκαν συνολικά, 16 κίτρινες κάρτες!! Οι περισσότερες, πέντε (5) στο παιχνίδι μεταξύ Α.Ε.Κ.-Διλινάτων με διαιτητή τον κ. Ι. Καπογιαννόπουλο.
Ας μιλήσουμε με αριθμούς 
Αποτέλεσμα εικόνας για αριθμοι
Στους 5 αγώνες που διεξήχθησαν στα νησιά μας, στην πρεμιέρα του τοπικού πρωταθλήματος Α' κατηγορίας, το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε: 
3 νίκες για τους γηπεδούχους, 2 για τους φιλοξενούμενους και καμία ισοπαλία.
Από άποψη επιθετικής παραγωγής σε γκολ, αυτή η αγωνιστική με τους πέντε της αγώνες, ήταν πολύ καλή. Σημειώθηκαν συνολικά 18 τέρματα. 
Σκορ είχαμε και στα 5 παιχνίδια. Τα περισσότερα επιτεύχθηκαν σε αυτό μεταξύ Παλληξουριακού-Οδυσσέα Ιθάκης στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι, συνολικά 7. 
Στα γκολ επικράτησαν οι γηπεδούχοι που πέτυχαν 13 έναντι των φιλοξενούμενων.
Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί σε μ.ο. 3,6 γκολ ανά αγώνα!!!!
Καλύτερη επίθεση μέχρι τώρα του Παλληξουριακού με 7 τέρματα στο ενεργητικό του.
Καλύτερη άμυνα των Παλληξουριακού, Εικοσιμίας, Σάμης και Α.Ε.Κ. με γκολ παθητικό. 
Χειρότερη επίθεση μέχρι τώρα των Οδυσσέα Ιθ., Διλινάτων, Πυλαριακού και Φωκάτων με γκολ στο ενεργητικό τους!
Χειρότερη άμυνα, του Οδυσσέα Ιθάκης με τέρματα παθητικό.
Κίτρινες κάρτες, είχαμε συνολικά 16. 
Κόκκινες: Το "ποινικό μητρώο" των ποδοσφαιριστών αυτή την αγωνιστική ήταν άριστο, αφού δε είχαμε καμία κάρτα αυτού του χρώματος.
Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η απουσία της "λευκής" ισοπαλίας, αλλά και οι εφτά "κανονιές" του Παλληξουριακού στον Άγιο Αντώνη με αντίπαλο τον Οδυσσέα. Ακόμη η μεγάλη νίκη και το πέρασμα του Παγκέ από την Ιθάκη και την Πρόοδο!
Η επόμενη αγωνιστική 
(2η 31/10 & 1/11/2015)
α/α
Αγώνας
1.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
2.
Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘΑΚΗΣ – Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
3.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
4.
Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
5.
Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ – Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ
Τα + & Τα - 
  Στα συν της εβδομάδας
* Η εντυπωσιακή εμφάνιση και το σχεδόν άνετο πέρασμα του Παγκεφαλληνιακού από την Ιθάκη και την Πρόοδο με σκορ 3-1! Φαίνεται ότι τα "πιτσιρίκια" του ιστορικού μεγάλωσαν πολύ και σήκωσαν ανάστημα. Σίγουρα και η παρουσία του Θ. Βουκελάτου φαίνεται να βοηθάει ακόμη περισσότερο τα σπουδαία αυτά ταλέντα του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Ο Παγκεφαλληνιακός εδώ και πολλά χρόνια έχει ρίξει μεγάλο βάρος στις υποδομές και σήμερα δικαιώνεται. 
Σήμερα δείχνει τον δρόμο σε όλους. Δείχνει ότι οι ομάδες φτιάχνονται αρκεί να υπάρχει υπομονή και όρεξη για δουλειά. Και εκεί στο Παγκέ δείχνει να τους περισσεύουν και τα δυο!
Μπράβο τους..... 
* Στα πιτσιρίκια του Α.Σ. Κεφαλονιά που και φέτος κάνουν μια καταπληκτική πορεία στο 3ο όμιλο του παιδικού πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α.Η.
Οι παίδες των Π. Ματιάτου-Γ. Βουργίδη είναι εντυπωσιακοί και ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές έχουν ένα καταπληκτικό 4Χ4, αφού καμία ομάδα μέχρι τώρα, είτε εντός, είτε εκτός έδρας κατάφερε να την σταματήσει.
Παραδοσιακά γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής της ομάδας, ενώ οι καλοκαιρινές παραστάσεις σε camp εκτός Κεφαλονιάς φαίνεται ότι έχουν βοηθήσει να γίνει πιο ποιοτική. Μπράβο σε όλους!!
  Στα πλην της αγωνιστικής 
* Στην εικόνα που συναντήσαμε στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι. Πραγματικά είναι λυπηρό να βλέπεις στην κερκίδα έναν άνθρωπο επιστήμονα, με πολλά και σοβαρά αναγνωρισμένα πτυχία (μεταξύ αυτών και του προπονητή ποδοσφαίρου), έναν άνθρωπο σοβαρό και με ήθος που σαν ποδοσφαιριστής και μετά από πολλά χρόνια αγωνιστικής παρουσίας στα γήπεδα μας ποτέ δεν δέχθηκε την κόκκινη κάρτα κάποιου διαιτητή!!!!! 
Σαφέστατα και είναι ο Π. Μαρκέτος, προπονητής στην ουσία του Παλληξουριακού, ο οποίος επειδή ο νόμος το λέει (είναι πιστοποιημένος) δίνει οδηγίες από την εξέδρα..... Μήπως θα έπρεπε και η Ε.Π.Ο. να αλλάξει κάτι για αυτούς τους επιστήμονες που έχουν λιώσει πολλά παντελόνια στα θρανία και έχουν σπουδάσει το αντικείμενο τέσσερα τουλάχιστον χρόνια;
* Σε αυτούς που θα έπρεπε να απευθύνεται το παράπονο ενός φίλου και το μετέφερε στο sportsthea. 
Απλά και εγώ το μεταφέρω αυτούσιο: 
"Κοίτα φίλε βρισκόμαστε σε μια δύσκολη εποχή, χρήματα δεν υπάρχουν. Ματώνουν κάθε Κυριακή οι παράγοντες για  να μαζέψουν το ποσό της εκκαθάρισης και να πληρώσουν διαιτητές και όλα τα υπόλοιπα. Δεν έφταναν λοιπόν όλα αυτά ήρθε και το χαράτσι της Ε.Π.Ο. 70,00 € για την χρήση του Ενωσιακού γηπέδου και δέσαμε.... Γράψε κάτι σε παρακαλώ. Πρέπει να μας συμπαραστέκονται και όχι να μας σφίγγουν περισσότερο την "θηλιά" οι υπεύθυνοι!! Σε λίγο θα έχουν τα γήπεδα να τα βλέπουν αφού δεν θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν.
Αυτά χωρίς σχόλιο δικό μας. 
* Η νέα ήττα του Α.Σ.Κ. από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα μέσα στο "Αντώνης Τρίτσης".
Ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα από την ομάδα που πάντα μας έκανε υπερήφανους και δεν μας είχε συνηθίσει σε κάτι τέτοιο.
Σίγουρα η ομάδα του Λ. Παπαδάτου είναι αξιόλογη αλλά κάτι φταίει που πρέπει προπονητής, παίκτες αλλά και η "ψυχή" αυτής της ομάδας, Θαν. Μουίκης, να βρουν πριν είναι αργά. 
Σίγουρα το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α.Η. είναι πολύ δυνατό. Σίγουρα πολύ πιο ποιοτικό από αυτό τις Α2΄, όμως η ποιότητα και το ταλέντο δεν λείπει από τη δική μας ομάδα και αυτό μας κάνει να αισιοδοξούμε...... 
Ας ελπίσουμε ότι θα τελειώσει σύντομα...... ο εφιάλτης!
Στην εικόνα που συναντάς στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι με μια τεράστια λίμνη από τα νερά της προηγούμενης κακοκαιρίας να έχουν βαλτώσει με αποτέλεσμα το τοπίο να θυμίζει κάθε άλλο παρά από αθλητικό χώρο. 
Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο είναι το καλύτερο της Κεφαλονιάς.
ΑΝΔΡΕΣ
Ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε ο Α.Σ.Κ.... Νέα εντός έδρας ήττα 59-74 από τον Ήφαιστο/Αχιλλέα
Δυστυχώς ούτε αυτή την φορά κατάφερε ο Α.Σ.Κ. να πάρει την πρώτη του νίκη και το ροζ Φ.Α. στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.
Ήταν η 4η του προσπάθεια και αυτή όμως δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα μια και γνώρισε σήμερα εντός έδρας ήττα από τον δυνατό Ήφαιστο/Αχιλλέα και αρχίζουν πια να σφίγγουν τα «λουριά» σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην κατηγορία.
Στο πρώτο 10λεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 2 πόντους.
Το δεύτερο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Λ. Παπαδάτου αφού δέχθηκε 21 πόντους (όσους και στο πρώτο), ενώ πέτυχε μόνο 5!!!!
Το τρίτο ήταν ισορροπημένο με επιμέρους σκορ 21-24 και με την διαφορά να μεγαλώνει και να φτάνει στους 21 υπέρ των φιλοξενούμενων που ουσιαστικά είχαν «καθαρίσει» το ματς.
Τέλος στο τέταρτο δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το «Αντώνης Τρίτσης» με ένα σπουδαίο ροζ Φ.Α.
Η βαθμολογία
Ομάδα
Β.
Ν-Η
Π.
1.
Αραχωβίτικα

8

4-0

279-219

2.
Ε.Α.Π.

8

4-0

271-215

3.
Παναχαϊκή

8

4-0

310-268

4.
Αχαγιά '82

7

3-1

303-261

5.
Ήφαιστος Αιγίου

7

3-1

283-250

6.
Ολυμπιονίκης

7

3-1

227-211

7.
Νέοι Εσπ./Α.Ο.Π.Α.

6

2-2

246-243

8.
Αγυιά

6

2-2

253-260

9.
Σφήκα (3β.)

5

1-3

259-301

10.
Νέοι Προμηθέα (2β.)

5

1-3

277-304

11.
Κρήνη '97 (1β.)

5

1-3

240-263

12.
Προφήτης Ηλίας

4

0-4

255-296

13.
Α.Σ. Κεφαλονιά

4

0-4

208-255

14.
Ε.Α. Παραλίας

4

0-4

216-281

Η επόμενη αγωνιστική  (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
02/11/15
20:30
ΔΗΜΟΤ. ΑΛΕΞΙΩΤΙ
ΣΦΗΚΑ ΑΣ - ΠΡΟΦ.ΗΛΙΑΣ - ΠΑΟΚ Α
31/10/15
14:00
Π.Γ.Ε.
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ - ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΑΣ
02/11/15
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΗΦΑΙΣΤΟΣ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ - ΝΕΟΙ ΕΣΠΕΡΟΣ
02/11/15
20:00
Ε.Α.Π
ΕΑ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΚΟΙ
02/11/15
21:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
Α.Σ.ΑΡΑΧΩΒΙΤΙΚΩΝ - ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ
02/11/15
20:30
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΚΡΗΝΗ 97 ΑΟΚ - ΑΓΥΙΑΣ ΑΕ ΠΑΤΡ.
02/11/15
20:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΑΧΑΓΙΑ 82 - ΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014
ΕΦΗΒΟΙ
Ήττα για Έφηβους από την Παναχαϊκή στην Πάτρα 61-42
Ήττα με καλή εμφάνιση για τους Εφήβους στην Πάτρα το Σάββατο, οι οποίοι κόντρα στην πολύ ισχυρή Παναχαϊκή, έχασαν με 61-42.
ΠΑΙΔΕΣ

To παιδικό τμήμα του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά, κρατάει ψηλά τη σημαία του συλλόγου στα  πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η.
Οι εξαιρετικοί πιτσιρικάδες του Γιάννη Βουργίδη, συνέτριψαν στα Ροίτικα τον Αχαιό 47 με 61-24 και έκαναν το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα.
Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Μουίκης, ο οποίος τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, άξιοι συμπαραστάτες οι Κωνσταντίνος Γιαννάτος και Αλέξανδρος Τραυλός με 19 και 13 πόντους αντίστοιχα, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι.
TELIKO SHMA NEOL
ΑΝΔΡΕΣ
Οι “μικροί” πήραν το παιχνίδι! (ΝΕΟΛ – Νίκη Προαστείου 78-61)
Η ομάδα μας πήρε πανάξια την πρώτη της νίκη για φέτος, κερδίζοντας άνετα την ΝΙΚΗ. Οι μικροί της ομάδας μας, ξεπλήρωσαν με το παραπάνω την μέτρια εμφάνιση της προηγούμενης αγωνιστικής, βγάζοντας ενέργεια στο παρκέ και παίζοντας ωραίο μπάσκετ, αναπληρώνοντας την νευρικότητα και τη – σχετική – αστοχία που έδειξαν στον αγώνα οι συνήθεις πρωταγωνιστές.
Είναι γεγονός πως στο σημερινό αγώνα, οι παίκτες μας ήταν φορτωμένοι με άγχος μετά από τις τρεις συνεχείς ήττες και αυτό φάνηκε στο παιχνίδι τους. 
Η βαθμολογία
 α/α

Ομάδα




Β.




Ν-Η




Π.






1.
Αίολος Αγυιάς

6

3-0

206-140



2.
Ολυμπιάδα

6

3-0

225-190



3.
Δύμη

6

3-0

199-167



4.
Παναχαϊκός (2β.)

5

2-1

175-175



5.
Πύργος '99 (1β.)

5

2-1

197-176



6.
Αχαιός '47

5

2-1

193-185



7.
Απολλωνιάδα (2β.)

4

2-0

153-131



8.
Κρόνος Πατ (1β.)

4

1-2

180-194



9.
Ζάκυνθος

4

1-2

157-166



10.
Ε.Φ.Α. Αιγίου

4

1-2

198-212



11.
Ληξούρι

3

0-3

205-225



12.
Νίκη Προαστίου

3

0-3

176-206



13.
Πατρέας

3

0-3

138-202



14.
Υπερίων Αμαλιάδας

2

0-2

86-119



* Ο αγώνας Υπερίων Αμαλιάδας-Απολλωνιάδα διεκόπη

Η επόμενη αγωνιστική  (5η)
Ημ/νία
Ωρα
Γήπεδο
Αγώνας
01/11/15
14:00
ΡΟΙΤΙΚΩΝ
ΑΟ ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ - ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Ν.Ε.Ο
04/11/15
21:00
ΕΑΚ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ
ΝΙΚΗ ΑΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΑΓΕΑ
04/11/15
20:00
ΑΙΓΙΟΥ
ΑΙΓΙΟΥ ΕΦΑ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΠΑΤΡ.
04/11/15
20:30
ΚΛ.ΑΧΑΓΙΑΣ
ΔΥΜΗΣ Α.Ο. - ΠΑΤΡΕΥΣ ΑΠΣ
04/11/15
21:00
ΚΛ.ΑΠΟΛΛΩΝ
ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΣ ΑΣ - ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ
04/11/15
20:00
ΠΥΡΓΟΥ - Γ.ΒΑΣΙ
ΠΥΡΓΟΣ 99 - ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
01/11/15
13:30
ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΑΓΕ - ΑΧΑΙΟΣ 47 ΑΣ
ΠΑΙΔΕΣ
Σημαντική εκτός έδρας νίκη των «μικρών» με 41-32 τη Γαστούνη
Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η παιδικής μας ομάδα για την 5η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος Ε.Σ.Κ.Α.-Η. στο Αέθλιον επί της Γαστούνης με 41-32.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό κλίμα,  από την αρχή η ομάδα έδειξε πάθος και αποφασιστικότητα για την νίκη  και με τις οδηγίες του προπονητή μας το σκορ έφτασε στο τέλος του τρίτου δεκάλεπτου να περνά τους 20 πόντους υπέρ της ομάδας μας. 
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΥΝ - ΠΛΗΝ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου