Κυριακή, Οκτωβρίου 25

Ούτε αυτή την φορά τα κατάφερε ο Α.Σ.Κ.... Νέα εντός έδρας ήττα 59-74 από τον Ήφαιστο/Αχιλέα

Δυστυχώς ούτε αυτή την φορά κατάφερε ο Α.Σ.Κ. να πάρει την πρώτη του νίκη και το ροζ Φ.Α. στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Σ.Κ.Α.Η.
Ήταν η 4η του προσπάθεια και αυτή όμως δεν είχε αίσιο αποτέλεσμα μια και γνώρισε σήμερα εντός έδρας ήττα από τον δυνατό Ήφαιστο/Αχιλλέα και αρχίζουν πια να σφίγγουν τα «λουριά» σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή του στην κατηγορία.
Στο πρώτο 10λεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και ολοκληρώθηκε με τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ 2 πόντους.
Το δεύτερο ήταν καταστροφικό για την ομάδα του Λ. Παπαδάτου αφού δέχθηκε 21 πόντους (όσους και στο πρώτο), ενώ πέτυχε μόνο 5!!!!
Το τρίτο ήταν ισορροπημένο με επιμέρους σκορ 21-24 και με την διαφορά να μεγαλώνει και να φτάνει στους 21 υπέρ των φιλοξενούμενων που ουσιαστικά είχαν «καθαρίσει» το ματς.
Τέλος στο τέταρτο δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το «Αντώνης Τρίτσης» με ένα σπουδαίο ροζ Φ.Α.
Από εδώ και πέρα η κατάσταση αρχίζει να γίνεται δύσκολη και πρέπει η ομάδα της Κεφαλονιάς να αλλάξει τα σημερινά δεδομένα πριν να είναι αργά.
Διαιτητές: Κωστής – Αραβαντινός
Δεκάλεπτα: 19-21, 24-42, 45-66, 59-74
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Χρηστάτος, Κορακιανίτης 22 (2), Πέτρου, Μπαχός 11 (1), Θεοδωράτος 2, Καλαφάτης 3 (1), Γεμενετζής 4, Βαρβαρίγος 5, Βαλλιανάτος 7, Αγγελάτος , Καραπέτσας, Καβαλλιεράτος 5.
Ήφαιστος/Αχιλλέας (Μπερδέσης): Μανωλόπουλος 5 (1), Δημόπουλος 4, Πλατυκώστας 3 (1), Μούτσιος, Αδαμόπουλος 17, Τσινούκας 4, Καραγιάννης 8 (2), Παναγόπουλος 20 (4), Σμούλης, Αναγνωστόπουλος 11 (1).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου