Πέμπτη, Οκτωβρίου 15

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών των επαναληπτικών αγώνων κυπέλλου του Σαββατοκύριακου



Λίγο πριν την έναρξη των δυο επαναληπτικών, αναβληθέντων αγώνων του τοπικού κυπέλλου, ο λόγος και πάλι όπως είναι φυσικό δίνεται στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι μας έκαναν δηλώσεις, για τους αγώνες των ομάδων τους στο πλαίσιο των παραπάνω αγώνων του θεσμού.
Ας ακούσουμε τι μας είπαν οι εκπρόσωποι ποδοσφαιριστές των τεσσάρων ομάδων που θα αγωνιστούν το προσεχές Σαββατοκύριακο στις Κεραμειές!!
Α.Σ. ΟΜΑΛΑ - Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ
 Χρ. Τσακαρισιάνος (ποδοσφαιριστής Ομαλών)
“Σίγουρα οι πιθανότητες μιας πρόκρισης δεν είναι πλέον με το μέρος μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπούμε στον αγώνα για να παλέψουμε, να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και γιατί όχι να πετύχουμε  ακόμη και την ανατροπή.
Πρέπει να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό να διαφυλάξουμε την εστία μας από το να δεχθούμε κάποιο γκολ και να βγούμε νωρίς-νωρίς από τον στόχο μας.
Από κει και πέρα είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούμε, επιθετικά, θα ακολουθήσουμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας σε όλη τη διάρκεια του ματς ώστε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε.
Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα μπορεί να μη  μας αφήνει και πολλές ελπίδες για την πρόκριση αλλά εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τα δώσουμε όλα για να καταφέρουμε το καλύτερο”.
Νίκος Μοσχόπουλος (ποδοσφαιριστής Παγκεφαλληνιακού)
«Η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις της. Την Κυριακή απέναντι στα Ομαλά κερδίσαμε με σκορ (2-0) που μας δίνει το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό αγώνα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μας εφησυχάζει. 
Κρατάμε ως θετικό το αποτέλεσμα αλλά θα δουλέψουμε όλοι, ώστε να δείξουμε ακόμα καλύτερη εικόνα στον επαναληπτικό. 
Ο Παγκεφαλληνιακός και φέτος έχει ομάδα με χαμηλό μ.ο. ηλικίας αλλά και αρκετά καινούρια πρόσωπα, πιστεύω ότι μέσα από τις προπονήσεις και τα παιχνίδια θα αποκτήσουμε τη χημεία που μας λείπει, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια της χρονιάς, σε πρωτάθλημα και κύπελλο».
Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
Θαν. Κουλουμπής (ποδοσφαιριστής Πυλαριακού)
«Ο αγώνας του προηγούμενου Σαββάτου ήταν ο πρώτος μας επίσημος για φέτος. Η Σάμη ήταν σίγουρα περισσότερο προετοιμασμένη από ότι η δική μας ομάδα, το παλέψαμε όμως όσο μπορούσαμε ανεξάρτητα αν μας δικαίωσε το τελικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε στο τέλος να μας ικανοποιεί.
Έτσι περιμένουμε τον επαναληπτικό της Κυριακής για να παίξουμε κατ’ αρχήν καλό ποδόσφαιρο αλλά παράλληλα να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι με τις όποιες πιθανότητες μας έχουν απομείνει.
Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες και στους ποδοσφαιριστές, μακριά από τραυματισμούς και επιτέλους να βρεθεί  κάποια λύση στο θέμα των γηπέδων για να μπορέσουμε να χαρούμε αυτό που κάνουμε σαν ερασιτέχνες και να χαρούμε από αυτό που βγαίνει σε ένα κατάλληλο γήπεδο»
Χρ. Μπεκατώρος (ποδοσφαιριστής Σάμης)
«Πιστεύω πως έχουμε κλειδώσει από τώρα την συμμετοχή μας στην επόμενη φάση του κυπέλλου, αφού έχουμε το 2-0 από τον πρώτο αγώνα.
Στον επαναληπτικό θα προσπαθήσουμε να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο και να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο όλα αυτά που έχουμε δουλέψει τόσο καιρό στην προετοιμασία, ώστε να πάρουμε μια εύκολη νίκη που θα μας στείλει στην επόμενη φάση του τοπικού κυπέλλου.
Για τη νέα σεζόν, που περιμένουμε με αγωνία την έναρξη της, πιστεύω πώς έχουμε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε από αυτή τη χρονιά, παράλληλα σιγά σιγά με τα παιχνίδια να γινόμαστε όσο μπορούμε καλύτεροι, να διορθώνουμε τα λάθη μας και να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με σοβαρότητα και σεβασμό για να πάρουμε στο τέλος αυτό πού θέλουμε από κάθε αντίπαλο και δεν είναι άλλο από τη νίκη.
Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν μια καλή και όμορφη ποδοσφαιρική χρονιά μα πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς.
Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και να πραγματοποιήσει η κάθε μία ξεχωριστά τους στόχους της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου