Παρασκευή, Οκτωβρίου 9

Pre game αγώνων 1ης φάσης 1ης σειράς του τοπικού κυπέλλου


Σαββατοκύριακο με πέντε επαναληπτικούς αγώνες και δυο που είναι οι πρώτοι μεταξύ των ομάδων....... και μάλιστα σε τρία όλα κι όλα γήπεδα!!!!!!!
Από τους πέντε αγώνες τα φαβορί αναμένεται να πάρουν το εισιτήριο για τους "8". 
Στους υπόλοιπους δυο τα φαβορί επίσης αναμένεται με το καλημέρα να βάλουν γερά "θεμέλια" πρόκρισης
Με τους πέντε επαναληπτικούς αλλά και τους δυο πρώτους αγώνες της σειράς θα συνεχιστεί η ποδοσφαιρική δραστηριότητα μέσω του τοπικού κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών αυτό το Σαββατοκύριακο στο νησί μας. 
Με εφτά λοιπόν συνολικά ματς και σε τέσσερα όλα κι όλα γήπεδα συνεχίζεται ο "Γολγοθάς" των ομάδων. Τα πέντε είναι οι επαναληπτικοί και οι δυο οι πρώτοι που είχαν αναβληθεί στην πρεμιέρα!
Δυο θα διεξαχθούν στο Δημοτικό των Τζανάτων ένα στο Ληξούρι και τέσσερα στις Κεραμειές. Τώρα το πόσο θα αντέξει αυτή την υπερφόρτωση το συγκεκριμένο γήπεδο ο θεός να βάλει το χέρι του. Και όλα αυτά γιατί δεν μπόρεσε να βρεθεί μια συμφωνία για να δοθεί προς χρήση το Ενωσιακό Φαρακλάτων που για ακόμη μια αγωνιστική παραμένει κλειστό για τις ομάδες. Ανοικτό μένει μόνο για τις μικτές αλλά και τις ακαδημίες!!!
Πιο αναλυτικά στο πρόγραμμα και σε ότι αφορά τους επαναληπτικούς ενδιαφέρον, κατά την προσωπική μας άποψη, υπάρχει μόνο στις Κεραμειές και στο παιχνίδι Διλινάτων-Οδυσσέα αφού το σκορ του πρώτου αγώνα, έστω και αν οι γηπεδούχοι αν είναι το φαβορί εν τούτοις το αποτέλεσμα με σκορ 2-2 της Ιθάκης αφήνει σε αγωνία και τις δυο ομάδες. Στα υπόλοιπα είναι σίγουρη, εκτός ενός πολύ μεγάλου θαύματος, η πρόκριση στους "8" για Α.Ε.Κ., Εικοσιμία, Φωκάτα, Εθνικό.
Όσον αφορά τα δυο αναβληθέντα παιχνίδια της πρεμιέρας και πρώτα μεταξύ των δυο ομάδων στην σειρά μεταξύ Παγκεφαλληνιακού-Ομαλών και Σάμης-Πυλαριακού, οι τυπικά γηπεδούχοι είναι τα φαβορί για τη νίκη, η οποία μπορεί να εξασφαλίσει και πρόκριση.
Βέβαια μιλάμε για κύπελλο και τον πρώτο αγώνα από τους δυο μεταξύ των ομάδων και σε έναν θεσμό που οι εκπλήξεις είναι πολλές φορές μεγάλες.
Οι επαναληπτικοί αγώνες για τα δυο τελευταία "ζευγάρια" θα δοθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει η διοργανώτρια στις έδρες των αυριανών φιλοξενούμενων με πιθανότερη το επόμενο Σαββατοκύριακο 17-18/10-2015.
Από τα εφτά παραπάνω ζευγάρια προκρίνονται 7 ομάδες οι οποίες θα τοποθετηθούν μαζί με τον Παλληξουριακό, μιας και ήταν ο τυχερός που πέρασε άνευ αγώνα στους "8",  στην επόμενη κληρωτίδα της διοργανώτριας.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
1ης-2ης αγωνιστικής 1ης φάσης 1ης σειράς
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο  10-10-2015 ώρα:  11:15
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Διλινάτα – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ.
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μοσχονά Ε.
Βλάχου Κ.


2.
Σάββατο  10-10-2015 ώρα:  16:00
Δημοτικό Αγίου Αντωνίου
Α.Ο. Εθνικός Κεφ. – Α.Ο. Ερύσσου
Θανάσης
 E                  
Μιρσίνιας Γ.
Μοσχονά Ε. 


3.
Σάββατο   10-10-2015 ώρα:  16:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. Πρόννοι – Α.Ο. Φωκάτα
Αβάζαρος
Χρήστος

Κομητόπουλος Π.
Μενεγάτος Ε.


4.
Σάββατο   10-10-2015 ώρα:  16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ο. Σάμης – Α.Π.Σ. Πυλαριακός
Μαγουλάς 
Σπύρος     
Βλάχου Κ. Καπογιαννόπουλος Ι.


5.
Κυριακή   11-10-2015 ώρα:  11:15
Δημοτικό Κεραμειών
Α.Ε. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Πρόοδος Ιθ.
Καπογιαννόπουλος
Γιάννης
Μυρσίνιας Γ.
Κομητόπουλος Π.


6.
Κυριακή  11-10-2015 ώρα   16:00
Δημοτικό Τζανάτων
Α.Ο. Ηρακλής Πρ. – Α.Ο. Εικοσιμίας
Θανάσης
E.
Μοσχονά Ε.
Μενεγάτος Ε.



7.
Κυριακή   11-10-2015 ώρα:  16:00
Δημοτικό Κεραμειών
Παγκεφαλληνιακός – Α.Σ. Ομαλά
Μαγουλάς 
Σπύρος
Κομητόπουλος Π.
Μυρσίνιας Γ.



Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Π.Α.Ο. ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΙΘ.
                               
Αγωνία για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.......
Ποιός θα πάρει το εισιτήριο για τους "8";   Διλινάτα ή Οδυσσέας:
Με το παιχνίδι Διλινάτων-Οδυσσέα Ιθάκης στο γήπεδο των Κεραμειών το Σάββατο το πρωί 11:15, ανοίγει η αυλαία των επαναληπτικών αγώνων του τοπικού κυπέλλου.
Ένας αρκετά ενδιαφέρον αγώνας αφού το αποτέλεσμα και το 2-2 του πρώτου παιχνιδιού στην Ιθάκη δίνει «χρώμα» στην παραπάνω αναμέτρηση.
Η ομάδα από τα Διλινάτα είναι αυτή που αγωνίζεται στην έδρα της και με παρακαταθήκη το 2-2 θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο κατ’ αρχήν για να το προστατέψει αλλά και να "χτυπήσει" την πρώτη επίσημη φετινή της νίκη. 
Μια νίκη που θα βοηθήσει πολύ στην ψυχολογία και θα δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα του Δ. Κουρκουμέλη ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Από την άλλη οι «κιτρινόμαυροι» της Β. Ιθάκης, αν και γνωρίζουν ότι το εντός έδρας 2-2 δεν τους κάνει φαβορί στον συγκεκριμένο αγώνα, εν τούτοις θα παλέψουν για την έκπληξη και τη νίκη που θα τους δώσει παράλληλα την πρόκριση για τους «8» του τοπικού κυπέλλου.
Το πρόβλημα και πάλι για τους γηπεδούχους η εκ νέου απουσία του Ταγκίρη Όμως και οι  φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην σύνθεση τους τον πολύπειρο κεντρικό τους μέσο Ν. Προσαλέντη.
Σκορ πρώτου αγώνα: 2-2
Φαβορί:Οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα στα προγνωστικά. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη θα παλέψουν για το καλύτερο άλλωστε δεν έχουν να χάσουν και τίποτε.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλο με βοηθούς τις κ.κ. Μοσχονά Ε. και Βλάχου Κ.

Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Π.Σ. ΠΥΛΑΡΙΑΚΟΣ
                                      
Φαβορί η Σάμη...... Μένει να το αποδείξει.........
Θα προσπαθήσει για το καλύτερο ο Πυλαριακός
Η συνέχεια των αγώνων μεταφέρεται για το απόγευμα, όπου στις 4 μ.μ. στις Κεραμειές στο τοπικό ντέρμπι, η πολύ ενισχυμένη φέτος Σάμη φιλοξενεί τυπικά γηπεδούχος τον Πυλαριακό σε ένα παιχνίδι που εκτός από αγωνιστικό υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θέλει κάθε ομάδα να κατακτήσει τη νίκη.
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτό είναι το πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων και η ραβάνς θα δοθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο.
Η Σάμη με πολύ καλές μεταγραφές φέτος στο ρόστερ της, αλλά και νέο προπονητή, τον Κ. Βιτωράτο στον πάγκο της, θέλει με το «καλημέρα» των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων να αποδείξει το τίτλο του φαβορί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και παράλληλα να δείξει ότι κάτι καλό ξεκινάει φέτος στη Σάμη.
Από την άλλη η «κυανέρυθροι» της Πυλάρου, θεωρούμε ότι φέτος μάλλον είναι περισσότερο αποδυναμωμένοι με την αποχώρηση αρκετών βασικών της ποδοσφαιριστών και με μικρή ενίσχυση δείχνει ότι φέτος θα παλέψει περισσότερο από την προηγούμενη χρονιά για την παραμονή της στην Α΄κατηγορία.
Βέβαια εδώ μιλάμε για έναν αγώνα κυπέλλου και όπως μας έχει αποδείξει στο παρελθόν ο θεσμός, οι εκπλήξεις δεν μπορούν να αποκλειστούν, έστω και αν  Σαμικοί είναι το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Ας ελπίσουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι από τις δυο ομάδες.
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Κ. Βιτωράτο, ενώ ο Κ. Κουγιανός δεν μπορεί να υπολογίζει τον Σολδάτο. Πάντως και οι δυο θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για το πρώτο "βήμα".
Φαβορί:Σίγουρα κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Σάμης απέναντι στον Πυλαριακό, όμως, όπως είπαμε είναι ένας αγώνας κυπέλλου με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι θεωρούμε την ομάδα του Κ. Βιτωράτου πιο κοντά στη νίκη αλλά και την πρόκριση.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κ. Κ. Βλάχου και Ι. Καπογιαννόπουλο.

Α.Ο. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
                     
Απλά "σφραγίζει" το εισιτήριο για τους "8" ο Εθνικός
Στο Ληξούρι και στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου ο Εθνικός Κεφαλονιάς σε ένα παιχνίδι που μόνο αν αυτοκτονήσει θα χάσει την πρόκριση φιλοξενεί στις 4 το απόγευμα την Έρυσσο.
Το αγωνιστικό ενδιαφέρον είναι αρκετά περιορισμένο αφού το 4-0 υπέρ της ομάδας του Νίκου Κουρούκλη στα Μακρυώτικα, δεν αφήνει ιδιαίτερη αισιοδοξία ότι θα παρακολουθήσουμε ένα καλό από πλευράς θεάματος παιχνίδι.
Οι «νεοφώτιστοι» είναι σίγουρο ότι θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις αλλά και τις νίκες διατηρώντας, την καλή εικόνα του πρώτου αγώνα των Μακρυωτίκων. Για το λόγο αυτό είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούν σοβαρά και με πάθος για τη δεύτερη σερί νίκη τους απέναντι στους Ρυσσιάνους ώστε να πάνε στους «8» με το εντυπωσιακό 2Χ2!
Από την άλλη η Έρυσσος θα πάει στο Ληξούρι για το καλύτερο αλλά και να βοηθήσει να παιχτεί ποιοτικό ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Άλλωστε το όνειρο της πρόκρισης «έσβησε» πριν μια εβδομάδα στα Μακρυώτικα και το 0-4, όπως προαναφέραμε του εντυπωσιακού Εθνικού Κεφαλονιάς.
Προβλήματα στους «κυανέρυθρους της Παλλικής δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και ο Ν. Κουρούκλης θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο ότι καλύτερο διαθέτει στην προσπάθεια του να «ζευγαρώσει» τις νίκες της ομάδας του παράλληλα με μια σπουδαία πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης στην πρώτη του παρουσία στον θεσμό.
Το πρόβλημα για τον Γ. Κατσαμπίρη είναι η απουσία «μικρού» από την ενδεκάδα και αναμένεται η ομάδα του και σε αυτό το παιχνίδι να παραταχθεί πάλι με «δέκα»!
Σκορ πρώτου αγώνα: 4-0
Φαβορί:Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και μόνο σε περίπτωση αυτοκτονίας τους μπορεί να κινδυνέψουν οι γηπεδούχοι.
Διαιτητής ο κ. Θανάσης Ε. με βοηθούς τον κ. Μυρσίνια Γ. και Μοσχονά Ε.
Α.Ο. ΠΡΟΝΝΟΙ - Α.Ο. ΦΩΚΑΤΑ
                    
Στα Τζανάτα να "σφραγίσουν" την πρόκριση τους τα Φωκάτα
Στα Τζανάτα την ίδια ώρα οι γηπεδούχοι Πρόννοι φιλοξενούν τα Φωκάτα και σύμφωνα με το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά και την εμφάνιση των δυο ομάδων, η «πλάστιγγα» γέρνει προς το μέρος των φιλοξενούμενων σε ότι αφορά μια δεύτερη νίκη τους, αφού για την πρόκριση θεωρούμε ότι θα πρέπει να πέσουν μεγάλο θύμα έκπληξης για να συμβεί οτιδήποτε άλλο!
Το 4-1 λοιπόν του πρώτου αγώνα κάνει το παιχνίδι να παρουσιάζει μικρό ενδιαφέρον σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση, γιατί αγωνιστικά και οι δυο ομάδες θα έχουν κίνητρο γοήτρου, που θα είναι η νίκη. 
Οι Πρόννοι για να πετύχουν την πρώτη τους τη νέα χρονιά και τα Φωκάτα για τη δεύτερη συνεχόμενη, η οποία θα είναι μια ψυχολογική «ντόπα» για τη συνέχεια και τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας που θα ξεκινήσει άμεσα.
Προβλήματα στους γηπεδούχους δεν υπάρχουν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι αντίθετα στην αποστολή θα υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι και ο Κυρ. Κουρκουμέλης. Απών για ακόμη μια αγωνιστική ο τιμωρημένος Δόρυς Λιναρδάτος.
Για τους φιλοξενούμενους, του Μιχ. Αθηναίου, απουσιάζουν τα προβλήματα και όλοι θέλουν να αποχωρήσουν από τα Τζανάτα με το «διπλό» της νίκης, παράλληλα με την πρόκριση τους, στους «8» της διοργάνωσης. Θα απουσιάσει βέβαια ο Σπ. Χρυσανθακόπουλος ο οποίος μάλλον αποχωρεί από την Λακηθρινή ομάδα!
Σκορ πρώτου αγώνα: 1-4
Φαβορί:Και εδώ μόνο αν αυτοκτονήσουν τα Φωκάτα μπορούν να χάσουν την πρόκριση, που θεωρητικά έχει κλειδώσει εδώ και μια εβδομάδα και το 4-1 του πρώτου αγώνα των Κεραμειών
Διαιτητής ο κ. Χρ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Κομητόπουλο Π. και Μενεγάτο Ε.

Α.Ε. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ - Α.Ο. ΠΡΟΟΔΟΣ ΙΘΑΚΗΣ
                                              
Παιχνίδι ρουτίνας και από υποχρέωση στις Κεραμειές
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή το πρωί και ώρα 11:15 στις Κεραμειές, με τον επαναληπτικό αγώνα μεταξύ Α.Ε. Κεφαλονιάς – Προόδου Ιθάκης σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα μιας και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Γ. Τόγια, με "κλειδωμένη" την πρόκριση, να περάσει ένα ξένοιαστο πρωινό.
Το 6-1 λοιπόν δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή των γηπεδούχων να διαχειριστεί το υπάρχον δυναμικό δίνοντας ευκαιρίες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν πήραν στην πρεμιέρα ώστε να γνωρίζει την αγωνιστική τους κατάσταση λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής κατηγορίας.
Γεγονός είναι ότι αναμένουμε την Α.Ε.Κ. το ίδιο επιθετική και ποιοτική ώστε να συνεχίσει την ωραία μέχρι τώρα εικόνα που παρουσιάζει τόσο στα φιλικά προετοιμασίας, όσο και σε αυτό της Ιθάκης με μια ακόμη νίκη και πρόκριση με 2Χ2!!
Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν πολλά περιθώρια για κάτι καλό απέναντι σε έναν αντίπαλο σαφώς καλύτερο και πιο ποιοτικό τους. Απλά θα προσπαθήσουν για το καλύτερο πιάνοντας μια καλή απόδοση, μιας και δεν υπάρχει άγχος, βοηθώντας παράλληλα στην διεξαγωγή ενός ενδιαφέροντος αγώνα.
Προβλήματα στις δυο ομάδες (εκτός του Θ. Μπαζάρογλου από πλευράς γηπεδούχων) δεν υπάρχουν ιδιαίτερα και τόσο ο Γ. Τόγιας όσο και ο Κ. Πίππος θα έχουν όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση τους.
Σκορ πρώτου αγώνα: 6-1
Φαβορί:Εδώ δεν χρειάζεται κάποιος μαντικές ικανότητες. Οι κιτρινόμαυροι ουσιαστικά από τον πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων αγώνα βρίσκονται στην «8αδα» και τον επόμενο γύρο.
Διαιτητής ο κ. Ι. Καπογιαννόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Μυρσίνια Γ. και Κομητόπουλο Π.
Π.Α.Ο. ΠΑΓΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ - Α.Σ. ΟΜΑΛΑ
                                
Να καθαρίσει από τον πρώτο γύρο την πρόκριση ο Παγκέ........ Θα προσπαθήσουν για το καλύτερο τα Ομαλά
Η συνέχεια της αγωνιστικής μεταφέρεται το απόγευμα όπου στις Κεραμειές στις 4, ο Παγκεφαλληνιακός τυπικά γηπεδούχος φιλοξενεί τα Ομαλά στο πρώτο μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδι (είχε αναβληθεί το προηγούμενο Σαββατοκύριακο).
Οι «κυανόλευκοι» από το Αργοστόλι με αρκετά νέα πρόσωπα στο φετινό τους ρόστερ, αλλά και νέο προπονητή στον πάγκο τους, τον Θ. Βουκελάτο σίγουρα είναι το φαβορί, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και για την πρόκριση και θέλουν να το αποδείξουν απέναντι σε μια ομάδα που και αυτή δείχνει ικανή να τους φέρει σε δύσκολη θέση. Άλλωστε όπως μας έχουν δηλώσει στο παρελθόν οι άνθρωποι των γηπεδούχων, ο μεγάλος στόχος για τη φετινή περίοδο είναι η διάκριση και γιατί όχι η κατάκτηση του τοπικού κυπέλλου!
Από την άλλη τα Ομαλά του Δ. Βαλεντή, φέτος μετά και τις προσθήκες που έγιναν στο ρόστερ παρουσιάζονται αρκετά δυνατά. Βέβαια ο μεγάλος τους στόχος είναι η επιστροφή μετά από δυο χρόνια στην Α’ τοπική κατηγορία. Για το κύπελλο και τον συγκεκριμένο σίγουρα η επιθυμία όλων είναι η καλή παρουσία και στα δυο παιχνίδια απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, αλλά και το κέρδος των εμπειριών ιδιαίτερα από τους νεαρούς.
Όπως και να έχει η ομάδα του Αγίου θα κατέβει στις Κεραμειές να παλέψει για το καλύτερο ώστε να κρατήσει σε ενδιαφέρον και να παρατείνει την αγωνία για τη ρεβάνς.
Τόσο ο Θ. Βουκελάτος, όσο και ο Δ. Βαλεντής δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα να λύσουν και θα κατέβουν «πάνοπλοι» στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να έρθει το επιθυμητό για την κάθε ομάδα αποτέλεσμα.
Φαβορί:Οι τυπικά γηπεδούχοι θεωρούμε ότι είναι πιο έτοιμοι αγωνιστικά, με περισσότερες λύσεις, αλλά και πιο ποιοτικοί με αποτέλεσμα να έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη αλλά και την πρόκριση! Τα Ομαλά όπως είπαμε θα παλέψουν για την έκπληξη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ. Π. Κομητόπουλο και Μυρσίνια Γ.

Α.Ο. ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΡΟΝNΩΝ - Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
                   
Πάει στα Τζανάτα να αποτελειώσει τη "δουλειά"
Την ίδια ώρα στα Τζανάτα ολοκληρώνεται η αγωνιστική, με τον Ηρακλή Πρόννων να φιλοξενεί την Εικοσιμία σε ένα παιχνίδι με πολύ περιορισμένο αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού το αποτέλεσμα και το 5-0 υπέρ των γηπεδούχων στο πρώτο παιχνίδι δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας στους γηπεδούχους.
Έτσι λοιπόν θα λέγαμε ότι για την Εικοσιμία, που σίγουρα θα παρουσιαστεί σοβαρή, το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι απλής διαδικασίας και θα πάει στα Τζανάτα για μια καλή παρουσία σε συνδυασμό με το νικηφόρο αποτέλεσμα ώστε να την βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το μεθεπόμενο, κατά πάσα πιθανότητα, Σαββατοκύριακο.
Από την άλλη οι γηπεδούχοι σαφώς και γνωρίζουν την δυναμική των αντιπάλων τους και με σεβασμό απέναντι τους, αλλά όχι φόβο, άλλωστε δεν έχουν να χάσουν κάτι από αυτό, θα παλέψουν προκειμένου να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν από το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Με αυτά και αυτά, θεωρούμε ότι σε ένα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα, όπως το συγκεκριμένο, λίγοι είναι αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούμε περιμένουμε υψηλό θέαμα.
Ο Μ. Γιαννάκης εκτός του τιμωρημένου Γ. Ρασσιά και του έμπειρου επιθετικού Λ. Βανδώρου, που θα βρίσκεται εκτός νησιού, δεν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα να λύσει στην ομάδα του. Το ερώτημα που μένει είναι αν θα υπάρξει μικρός για να συμπληρωθεί η ενδεκάδα!
Από την άλλη ο Δ. Ζησιμάτος, εκτός των ανέτοιμων, δεν έχει άλλες απουσίες και σε συνάρτηση με το σκορ του πρώτου αγώνα είναι σίγουρο ότι θα δώσει ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά που δεν πήραν στον προηγούμενο στις Κεραμειές.
Σκορ πρώτου αγώνα: 0-5
Φαβορί:Και σε αυτό το παιχνίδι, γιατί για την πρόκριση δεν υπάρχει λόγος, η ομάδα της Λειβαθούς φαίνεται ότι θα περάσει και από τα Τζανάτα.
Διαιτητής ο κ. Θανάσης Ε. με βοηθούς την κ. Μοσχονά Ε. και Μενεγάτο Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου