Κυριακή, Μαΐου 6

"Κόλλησαν" στο "Χ" Πρόννοι - Διλινάτα 1-1 και αντίο τίτλος (Εικόνες)


Η μεγάλη «μάχη» των Τζαννάτων μεταξύ Πρόννων – Διλινάτων δεν ανέδειξε νικητή, αφού ολοκληρώθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.
Γεγονός που έδωσε τον τίτλο στην ομάδα της Εικοσιμίας, που από σήμερα είναι η φετινή πρωταθλήτρια της Α’ κατηγορίας.
Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν όπως όλα τα ντέρμπι, δύναμη, πάθος σκληρές μονομαχίες, κάτι που έφερε δυο σοβαρούς τραυματισμούς από την πλευρά των γηπεδούχων, νεύρα και διαμαρτυρίες εκατέρωθεν.
Οι γηπεδούχοι θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο αφού στις καθυστερήσεις ο Στάβερης θα δει 2η κίτρινη (κόκκινη) κάρτα.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε από δυο αυτογκόλ!!
Τα γκολ
Οι γηπεδούχοι θα προηγηθούν στο 13’ με αυτογκόλ του Χαραλαμπόγλου, ο οποίος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με το κεφάλι, ύστερα από το καλοχτυπημένο φάουλ του Μοντεσάντου, θα την στείλει στα δίχτυα του Λ. Καλαφάτη για το 1-0.
Αυτό το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων θα είναι και το σκορ για τα πρώτα 45’.
Η ισοφάριση και το 1-1 για τους φιλοξενούμενους θα έρθει στο 53’ με αυτογκόλ και πάλι.
Ο Βουκελάτος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά στην περιοχή, ο Παπαδημητρόπουλος στην προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα με προβολή,  θα την στείλει στα δίχτυα της ομάδας του, αφού η μεσολάβηση του Ντεντλάλα έγινε αφού είχε περάσει τη γραμμή τέρματος.
Μέχρι τη λήξη δεν είχαμε κάποια αλλαγή στο σκορ και έτσι Πρόννοι – Διλινάτα θα χάσουν μια καλή ευκαιρία να κατακτήσουν ένα πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας, το οποίο θα ήταν το 2ο για τους φιλοξενούμενους και το πρώτο για τους γηπεδούχους.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Β. θωμά.
Οι συνθέσεις
Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Αλ., Παπαδημητρόπουλος, Κουρκουμέλης Χρ., Σπαθής, Κατσιλίδης (λ.τ. Μπεσλίκας), Κουρκουμέλης Σπ. (λ.τ. Τραυλός Αθ.), Ζαρνακούπης, Μοντεσάντος (Περαματζής), Μπάμπης (Αναγνώστης), Στάβερης.
Διλινάτα:(Χ. Τζωρτζάτος), Καλαφάτης Λ., Τζωρτζάτος Φ. (52’ Καλαφάτης Ε.), Τζωρτζάτος Κ., Τζωρτζάτος Δημ., Αναλυτής (49’ Ντεντλάλα), Τούρλας, Τζωρτζάτος Διον., Βουκελάτος, Τζωρτζάτος Γ., Κλειτογιάννης (67’ Νεστερένκο), Χαραλαμπόγλου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου