Κυριακή, Μαΐου 6

1η νίκη, αλλά "χρυσή" για την Εύγερο 5-2 τον Π.Α.Ο.


Την πρώτη της νίκη στη σειρά, ίσως την πιο καθοριστική, πέτυχε σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό Φαρακλάτων και στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, η Εύγερος.
Οι «πορτοκαλί» του Χρ. Παπαναστασάτου, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, από έναν καλό στο πρώτο μισάωρο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, στη συνέχεια κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 5’ πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μισό του αγώνα και στο δεύτερο, αφού εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη και την κούραση των αντιπάλων τους, ύστερα από πολύ καλή παρουσία πέτυχαν μια σημαντική νίκη με τελικό σκορ 5-2! 
Τα γκολ
Οι «πράσινοι» θα καταφέρουν στο 24’ να πάρουν το προβάδισμα 0-1 με πλασέ στην κίνηση του Κατσούρη στο β’ δοκάρι, ύστερα από την σέντρα από δεξιά του Βανδώρου.
Πέρασαν 16’ για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι και να ισοφαρίσουν στο 40’ με ωραία κεφαλιά στο α’ δοκάρι του Ε. Παπαναστασάτου μετά από εκτέλεση κόρνερ.
Αυτό το 1-1 θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, πιο παραγωγικοί οι γηπεδούχοι, θα φτάσουν στο 2-1 στο 50’ με καρφωτή κεφαλιά του Στρακάτου στο δεύτερο δοκάρι, μετά από εξαιρετική πάσα του Ε. Παπαναστασάτου.
Το 3-1 για την Εύγερο θα πετύχει στο 56’ ο Κανάκης, με κοντινό δυνατό σουτ, μετά την ωραία προσπάθεια και το δυνατό σουτ του Δήμου, το οποίο αποκρούστηκε προσωρινά από τον Κατερέλο.
Στο 65’ και πάλι ο Κανάκης, μετά την σέντρα του Δήμου από δεξιά, θα βρεθεί αμαρκάριστος στην περιοχή και με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Κατερέλου για το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα και το 4-1 της ομάδας του.
Στο 70’ ο Δήμου θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 5-1, με ωραίο πλασέ πάνω από τον Κατερέλο, ύστερα από την πάσα του Κανάκη.
Τελικά το μόνο που θα καταφέρουν οι φιλοξενούμενοι στη συνέχεια είναι να μειώσουν το σκορ στο τελικό 5-2 με δυνατό σουτ του Πίρρα έξω από την περιοχή στο 81’.
Έτσι, η Εύγερος πλέον μπαίνει δυνατά στην διεκδίκηση του δεύτερου εισιτηρίου που οδηγεί στην Α’ κατηγορία και με προϋποθέσεις (ήττα Οδυσσέα) μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και την κούπα. Για να ελπίζουν ότι θα συμβούν βέβαια αυτά θα χρειαστεί ισοπαλία για το πρώτο ή νίκη για το δεύτερο στον Καραβόμυλο απέναντι στον Πυλαριακό.
Με ήττα εκεί τα χάνει όλα!!
Αντίθετα ο Π.Α.Ο., μετά από αυτή την ήτα θα πει οριστικά αντίο στην διεκδίκηση της ανόδου.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς την κα Δ. Ρηγοπούλου και τον κ. Ν. Αντωνιάδη.
Εύγερος:(Χρ. Παπαναστασάτος), Πολάκης Ε., Παπαναστασάτος Χ., Στρακάτος, Πολλάκης Σ., Κόκκινος (Δρακάτος), Ψάλτης, Δήμου, Παππάς, Κανάκης (Παπαναστασάτος Α.), Παπαναστασάτος Ε. (Πολλάτος), Ποιμενίδης.
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς:(Τ. Φωής), Κατερέλος (Κουμαριώτης), Κατσούρης, Μπεσάι, Κράλης (Πάπα), Μαρινάκης, Κώστογλου, Σπαθής (Τζωρτζάτος), Βοροκλινιώτης, Βανδώρος (Κλωνής), Πίρρα, Φωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου