Τρίτη, Μαΐου 8

Pregame 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2017 - 2018


Στον Καραβόμυλο κρίνεται η 2η θέση ανόδου στην Α'  κατηγορία
Πυλαριακός ή Εύγερος;
Την Τετάρτη 9/5/2018, συνεχίζονται οι αγώνες των playoffs ανόδου και ολοκληρώνεται το φετινό πρωτάθλημα Β' κατηγορίας, όπου θα διεξαχθούν και τα δυο παιχνίδια του προγράμματος της 6ης αγωνιστικής.
Μια αγωνιστική με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού δίνει το δεύτερο εισιτήριο ανόδου για την Α' κατηγορία και βγάζει τον πρωταθλητή.
Φυσικά κυριαρχεί το μεγάλο ντέρμπι του Καραβόμυλου στις 5 το απόγευμα, εκεί που θα γίνει η "μάχη" της ανόδου, αλλά και στο άλλο που προηγείται στις 11 το πρωί στις Κεραμειές που χρίζει πρωταθλητή.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Οδυσσέας Ιθάκης παίζει τον τίτλο της φετινής χρονιάς
Πρώτα λοιπόν στις Κεραμειές, στις 11:00 το πρωί, ανοίγει η αυλαία της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της σειράς, αλλά και του πρωταθλήματος με το ενδιαφέρον από πλευράς τίτλου παιχνίδι, μεταξύ του πρωτοπόρου και αήττητου στη σειρά Οδυσσέα Ιθάκης και του Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
Οι "κιτρινόμαυροι", μετά την επάνοδο τους στην Α' κατηγορία της επόμενης σεζόν, ψάχνουν τον πόντο που θα τους χαρίσει τον φετινό τίτλο της Β' κατηγορίας!
Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αδιάφοροι βαθμολογικά, θέλουν τη νίκη γοήτρου στο φινάλε της αγωνιστικής, ώστε να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο.
Η τελευταία πράξη της σειράς πέφτει το απόγευμα της ίδιας ημέρας 5 το απόγευμα στον "καυτό" Καραβόμυλο, με το μεγάλο ντέρμπι, το αποτέλεσμα του οποίου θα χαρίσει στη μια ή στην άλλη ομάδα το εισιτήριο ανόδου στην Α' κατηγορία.
Πυλαριακός λοιπόν και Εύγερος θα παλέψουν για μια θέση στον ήλιο ή αν θέλετε για τα "σαλόνια" του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Εκεί λοιπόν πέφτουν τα φώτα της αυλαίας και όλοι θα χρειαστεί να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πάνε όλα καλά, αφού είναι ένα παιχνίδι που από τα λεγόμενα SOS!!
            
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Τετάρτη 9-5-2018   ώρα: 11:00
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφ/νιάς - Π.Α.Ο. Οδυσσέας
Μαγουλάς
Σπύρος
Θωμάς Β.
Κώτσης Ι.
2.
Τετάρτη  9-5-2018   ώρα: 17:00
Δημοτικό Καραβόμυλου
Α.Π.Σ. Πυλαριακός - Π.Α.Ο. Εύγερος
Κώτσης
Γιάννης
Αντωνιάδης Ν.
Ρηγοπούλου Δ.
            
Τετάρτη  9/5
Στις 11 το πρωί στις Κεραμειές, σε έναν αγώνα που μάλλον θα κρίνει και τον πρωταθλητή της Β’ κατηγορίας, ο αδιάφορος βαθμολογικά Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς, φιλοξενεί τον ήδη προβιβασμένο στην Α’ κατηγορία Οδυσσέα Ιθάκης.
Οι γηπεδούχοι χωρίς το παραμικρό βαθμολογικό ενδιαφέρον και επίσης άγχος, θα προσπαθήσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά, που σίγουρα έστω και αν τερματίσουν 4οι στη σειρά, δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί αποτυχημένη.
Προσπάθησαν για το καλύτερο έπαιξαν για τη φανέλα και την ιστορία της και αυτό αναμένεται να κάνουν και στο αυριανό παιχνίδι, απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα.
Οι φιλοξενούμενοι, με ήδη πετυχημένο τον πρώτο τους φετινό στόχο, την επάνοδο μετά από έναν χρόνο στα «σαλόνια» του τοπικού ποδοσφαίρου, βάζουν μπρος για τον δεύτερο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή!
Παίζουν για δυο αποτελέσματα, αφού και μια ισοπαλία είναι αρκετή να τους τον χαρίσει.
Έτσι, ο Σπ. Ζερβός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με επιθετικό σχήμα κυνηγώντας τη νίκη, με αποτέλεσμα τα πανηγύρια στο τέλος να είναι ακόμη μεγαλύτερα, κλείνοντας μια επιτυχημένη κατά τα άλλα χρονιά με τον καλύτερο τρόπο και τον τίτλο του πρωταθλητή Β’ τοπικής κατηγορίας.
Περιμένουμε ένα ανοικτό και χωρίς σκοπιμότητες παιχνίδι με καλό θέαμα και τις δυο ομάδες για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω να κυνηγάνε μια σημαντική νίκη.
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Και στα δυο ματς νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι και μάλιστα με το ίδιο σκορ 5-1, τόσο στο Βαθύ, όσο και στις Κεραμειές.

Στον Α' γύρο της σειράς, ο Οδυσσέας είχε επικρατήσει δύσκολα στο Βαθύ με σκορ 1-0.
            
Η 6η αγωνιστική και το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, ολοκληρώνεται στις 5 το απόγευμα, της ίδιας ημέρας με την διεξαγωγή ενός μεγάλου αγώνα.
Ενός αγώνα που δίνει το δεύτερο εισιτήριο, στην ομάδα που θα πάρει το αποτέλεσμα που απαιτείται, για την Α’ τοπική κατηγορία.
Πυλαριακός και Εύγερος είναι οι «μονομάχοι» και αναμένεται να δώσουν σκληρή «μάχη» για αυτό.
Οι γηπεδούχοι, η ομάδα των ισοπαλιών της σειράς (έχει 4 και μόλις 1 νίκη), θέλουν μόνο νίκη για να είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος, σώζοντας στο παραπέντε ολόκληρη τη χρονιά.
Μονόδρομος λοιπόν οι τρεις βαθμοί για τους «κυανέρυθρους» του Κ. Βιτωράτου, που χρωστάει στον κόσμο και στην ιστορία της, την πιο σημαντική νίκη της περιόδου. Μια νίκη που θα την φέρει μετά από δύο χρόνια στην Α’ κατηγορία.
Από την άλλη, οι «πορτοκαλί» της ομάδας του Χρ. Παπαναστασάτου, με αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και πολλές ελλείψεις, εκτός από την ποιότητα, θα βασιστούν πολύ περισσότερο στην εμπειρία των ποδοσφαιριστών τους, για να διεκδικήσουν ένα από τα δυο αποτελέσματα που χρειάζονται για να είναι αυτοί που την τελευταία αγωνιστική θα «κλέψουν» το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου.
Σίγουρα, είναι ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο, όσο και κρίσιμο και για αυτό θα πρέπει άπαντες (διαιτητές - φίλαθλοι - ποδοσφαιριστές) να επιδείξουν σοβαρότητα, ηρεμία και να ασχοληθούν μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού.
Ελπίζουμε και η διαιτησία να συμβάλει ώστε να μην κριθεί μια ολόκληρη άνοδος από κάποια λάθη και της ευχόμαστε να περάσει απαρατήρητη.
Περιμένουμε ένα πολύ δυναμικό παιχνίδι με δυνατές μονομαχίες. Ένα καθαρά μεγάλο ντέρμπι!
Οι φετινές μεταξύ τους αναμετρήσεις:
Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, μια ισοπαλία στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στον Καραβόμυλο 2-2 και μια νίκη για την Εύγερο στο Ενωσιακό με σκορ 2-1.
Στον Α' γύρο της σειράς, οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στα Φαρακλάτα. 
            
Η βαθμολογία
α/α
Ομάδα
ΑΓ
Ν
Ι
Η
Γκολ
Β
1.
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
5
2
3
0
5 - 3
11
2.
Π.Α.Ο. Εύγερος 
5
1
2
2
9 - 9
9
3.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
5
1
4
0
9 - 6
8
4.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
5
1
1
3
7 - 12
4
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου