Παρασκευή, Μαΐου 18

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα στον Σταυρό... Πολλά μπράβο Δήμαρχε!


Ξεκίνησαν χθες το πρωί στον Σταυρό οι εργασίες τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Βορείου Ιθάκης.
Ένα όνειρο αρκετών γενεών παίρνει σάρκα και οστά και όλοι στη Βόρειο Ιθάκη νιώθουν ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη και ιδιαίτερα τα νέα παιδιά της περιοχής.
Σε λίγο καιρό θα έχουν το δικό τους «σπίτι» και θα μπορούν να αθλούνται σε ένα γήπεδο με ιδανικές συνθήκες. Ένα γήπεδο που όλοι ονειρεύονταν και γίνεται πραγματικότητα.
Αυτό το γήπεδο που υποσχέθηκε ο Δήμαρχος Ιθάκης Διονύσης Στανίτσας και σήμερα το υλοποιεί, κάνοντας ακόμη ένα βήμα μπροστά, πιστός όπως πάντα στις υποσχέσεις του στη νεολαία της περιοχής και γενικότερα του νησιού του.
Ήδη τα μηχανήματα της αναδόχου εταιρίας «Π. Μοχοβίτης» έπιασαν δουλειά και αφού πρώτα ολοκληρωθούν τα χωματουργικά θα αρχίσει η τοποθέτηση του τάπητα, ο οποίος θα είναι τελευταίας γενιάς.
Ο προϋπολογισμός ανέρχεται στις 185.766,90 ευρώ,συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 
Το Δημοτικό Στάδιο Βορείου Ιθάκης αναμένεται να παραδοθεί για χρήση μετά από 4 μήνες δηλαδή περίπου τον Σεπτέμβρη, οπότε με την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής περιόδου ο Οδυσσέας θα έχει τη δική του έδρα εκεί.
Πραγματικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον δραστήριο και ακούραστο Δήμαρχο Ιθάκης Διονύση Στανίτσα και το Δ.Σ. του γειτονικού μας νησιού, ανθρώπους με σεβασμό και αγάπη στον αθλητισμό και τη νεολαία.
Δείτε παρακάτω τη δήλωση που έκανε στο sportsthea ο Δήμαρχος Δ. Στανίτσα:
"Συνεχίζουμε με σταθερά βήματα εμπρός και στον αθλητισμό του νησιού μας. Η Βόρεια Ιθάκη αποκτάει το δικό της "σπίτι" και σε λίγους μήνες η νεολαία της περιοχής θα μπορεί να γυμνάζεται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, όπως είχαμε υποσχεθεί και με χαρά μας σήμερα υλοποιούμε".
Φώτο από την έναρξη των εργασιών









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου