Δευτέρα, Μαΐου 7

Με το αυτί για τα καλά νέα από τα Τζαννάτα 4-1 τα Φωκάτα η Εικοσιμία και πρωταθλήτρια

Πρωταθλήτρια για τη φετινή περίοδο στην Α’ κατηγορία αναδείχθηκε η Εικοσιμία, μετά τη σημερινή της νίκη επί των Φωκάτων στο τοπικό, με σκορ 4-1 και παράλληλα με μια άβολη και καταδικαστική ισοπαλία στο άλλο παιχνίδι στα Τζαννάτα μεταξύ Πρόννων – Διλινάτων.
Η ομάδα του Δημ. Ζησιμάτου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στη σειρά, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με υπομονή και επιμονή δικαιώθηκε στο τέλος.
Σήμερα μάλιστα έπαιζαν με το σώμα στις Κεραμειές και το μυαλό στα Τζαννάτα, όπου ήρθαν τα ευχάριστα μαντάτα.
Τα γκολ
Πολύ νωρίς και συγκεκριμένα στο 12’ οι τυπικά γηπεδούχοι θα προηγηθούν 1-0 με γκολ του Δημ. Πολλάτου, ο οποίος θα πλασάρει εύστοχα στο τετ α τετ τους τον Μαρκαντωνάτο, μετά από την εξαιρετική κάθετη πάσα του Αντ. Κορσιάνου.
Αυτό το 1-0 θα είναι σκορ ημιχρόνου.
Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, η Εικοσιμία θα πετύχει το 2-0 και πάλι με τον Δημ. Πολλάτο και τον ίδιο τρόπο με το πρώτο γκολ, μόνο που αυτή την φορά την κάθετη θα κάνει ο Μπούσι.
Η ίδια φάση με τους ίδιους πρωταγωνιστές θα φέρει το 3-0 στο 70’ και τον επιθετικό των «κυανόλευκων» να πετυχαίνει χατ τρικ!
Στο 74’ ο Αντ. Κορσιάνος θα κάνει το σουτ ύστερα από εξαιρετική συνεργασία με τον Λογκόνη, όμως η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρκαντωνάτου.
Πέναλτι θα κερδίσει στο 87’ ο νεαρός Κούρτι από τον Ντουκάι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο ίδιος που ευστοχεί και πετυχαίνει το 4-0 της ομάδας του.
Τέλος 1’ αργότερα με τον ίδιο τρόπο οι φιλοξενούμενοι θα πετύχουν το τελικό 4-1.
Συγκεκριμένα το πέναλτι θα κερδίσει ο Γκέκας από τον Φωκά και εκτελεί εύστοχα ο Αραβαντινός.
Διαιτητής ο κ. Γ. Κώτσης με βοηθούς τους κ.κ. Απ. Καραίσκο και Ν. Αντωνιάδη.
Οι συνθέσεις
Εικοσιμία:(Ζησιμάτος), Σέσα, Μπάμπης, Στεφανάτος (75’ Κουμαριώτης), Φωκάς, Κορσιάνος Αντ., Μπούσι, Πολλάτος Αλ. (59’ Αποστολάτος) Πολλάτος Δημ. (80’ Κορσιάνος Παν.), Κούρτι, Λογκόνης (79’ Ντουκάι), Καπλάνης.
Φωκάτα:(Δ. Γαρμπής), Μαρκαντωνάτος, Τριανταφυλλίδης, Λουλάι, Αδηλίνης, Χρίστο (63’ Γκέκας), Ντουκάι, Γιαννάτος, Σελενίτσας, Παπαδάτος (75’ Αποστόλου), Βαγγελάτος, Αλεξάτος (75’ Αραβαντινός).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου