Δευτέρα, Μαΐου 7

Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τον Κεφαλληνιακό 2013


Το πάλεψε για 3 περιόδους ο ΚΑΟ
Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στο φαβορί για τον τίτλο, Σ.Ε.Φ. Ανδραβίδας ο ΚΑΟ.
Η ομάδα της Κεφαλλονιάς ξεκίνησε νωθρά το παιχνίδι αλλά σιγά σιγά ροκάνισε διαφορά 10 πόντων και κάνοντας ένα πολύ καλό 3ο δεκάλεπτο κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Εκεί όμως η εμπειρία των παιχτών της Σ.Ε.Φ.Α μίλησε και ο ΚΑΟ έχασε με τελικό σκορ 61-50.

Στο μυαλό των παιχτών του Γιώργου Αντωνάτου είναι τώρα το πολύ κρίσιμο παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας απέναντι στον Α.Ο. Γαλήνη. Ένα παιχνίδι που η ομάδα του  Κεφαλληνιακού χρειάζεται τη νίκη προκειμένου να κρατήσει το αήττητο της έδρας της και να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑ-Η. 
Κυριακή κοντή γιορτή λοιπόν και η στήριξη των φίλων της ομάδας είναι πιο σημαντική από ποτέ.
Η στήριξη σας...η δύναμη μας...!!!
Σ.Ε.Φ.Α.:(Κουκουτσέλης), Μασούρας 2, Κορακιανίτης 16(3), Γκούτσουλας 11, Κοτσέτας, Κουσούνης, Καμίλης 2, Δρακόπουλος 4, Ιβάνοβ, Αρβανίτης, Τατάνης 13 (1), Αγραπίδης, Τόγιας 13.
ΚΑΟ:(Αντωνάτος), Κουταβάς, Κρητικός, Κουμαριώτης 9 (1), Δεληκωστόπουλος, Βασιλάκης, Ρεμούντος 8 (2), Μινέτος 4, Μαγουλάς 5, Βαγγελάτος 5, Δαμκαλής 4, Κουγιανός 13 (4), Μανέντης 2.
Τελικό σκορ: 61-50 (21-12 / 17-17 / 7-13 / 16-8)
Διαιτητές: Κανελλόπουλος - Αδαμόπουλος
Ένα Σαββατιάτικο πρωινό γεμάτο δράση για τους μικρούς του ΚΑΟ
Το πρωί του Σαββάτου το παιδικό τμήμα και το προ-μίνι τμήμα της ομάδας μας είχαν την ευκαιρία να παίξουν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα του ΝΕΟΛ στο κλειστό γήπεδο Ληξουρίου. 
Την αρχή έκαναν τα πιτσιρίκια του προ-μίνι τα οποία παίζοντας με πάθος έδειξαν τις ικανότητες τους, κέρδισαν εμπειρίες και γέμισαν το γήπεδο με φωνές!
Στη συνέχεια το παιδικό τμήμα στα πλαίσια της προετοιμασίας του για την ερχόμενη σεζόν αντιμετώπισε το αντίστοιχο του ΝΕΟΛ.   Ο coach Δαμκαλής είχε την ευκαιρία να δει και να δοκιμάσει παίκτες και συστήματά σε αγωνιστική δράση.
Το σκορ δεν έχει καμία σημασία σε κανένα από τα δυο παιχνίδια, καθώς το μεγαλύτερο κέρδος για τους μικρούς μας αθλητές είναι η εμπειρία και η χαρά του παιχνιδιού!
Ευχαριστούμε την ομάδα του ΝΕΟΛ και τους coach Τζουγανάτο και Κλαυδιανό για την φιλοξενία και τη συνεργασία.
Εκ του ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου