Τρίτη, Μαΐου 8

Ανακοίνωση φιλάθλων Α.Ο. Πρόννων για τη διαιτησία του αγώνα κατάταξης με τα Διλινάτα


Με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα που διεξήχθη την Κυριακή 06-05-2018 στο γήπεδο Tζαννάτων μεταξύ Α.Ο Πρόννων-Α.Ο Διλινάτων θα θέλαμε να εκφράσουμε τα παράπονα μας για την διαιτησία του αγώνα..
Όλοι γνωρίζουμε ότι το σύνολο των ποδοσφαιριστών συνδυάζουν το χόμπι τους και την άθληση τους πολλοί δε έξ αυτών στηρίζουν οικονομικά τα σωματεία τους.
Τα γήπεδα στο σύνολο τους είναι ακατάλληλα για την τέλεση αγώνων.
Οι διαιτητές οι οποίοι είναι και μοναδικοί στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που αμείβονταν οφείλουν να προστατεύσουν την σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.
Στο αγώνα Α.Ο Πρόννων-Α.Ο Διλινάτων όλοι οι φίλαθλοι γίναμε μάρτυρες ενός αγώνα που ξεπέρασε κάθε όριο αντιαθλητικότητας με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό τεσσάρων ποδοσφαιριστών του Α.Ο Πρόννων.
Ο διαιτητής του αγώνα και οι βοηθοί του παρακολουθούσαν το έργο κάποιων ποδοσφαιριστών κάποιας ηλικίας και διαδρομής στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου να πραγματοποιούν δολοφονικά τάκλιν ακόμα και σε δεκαπεντάχρονους ποδοσφαιριστές.
Κάποιοι τραυματίες κινδυνεύουν να μην μπορούν να εργαστούν για αρκετό διάστημα.
Για άλλη μια φορά φάνηκε η ελλιπής κατάρτιση τόσο του διαιτητή όσο και των βοηθών του αγώνα που φαίνεται ότι αγνοούν βασικούς κανόνες της διαιτησίας.
Ελπίζουμε να ευαισθητοποιηθούν τα αρμόδια όργανα της διαιτησίας στην Κεφαλονιά προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα θλιβερά περιστατικά στο μέλλον...
Φίλαθλοι Α.Ο Πρόννων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου