Δευτέρα, Μαΐου 21

Ήττα στην παράταση για τον Κ.Α.Ο.


Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με κύριο χαρακτηριστικό τις πολλές και δυνατές «μάχες» κάτω από τα δυο καλάθια, ο Κεφαλληνιακός δεν τα κατάφερε, ούτε αυτή την φορά εκτός έδρας, αφού ηττήθηκε στην παράταση από την Α.Ε. Προαστίου, κάνοντας το όνειρο της ανόδου στην Α2 Ε.Σ.Κ.Α.Η. πολύ δύσκολο πια.
Σίγουρα σε αυτό έπαιξαν ρόλο οι πολλές και σημαντικές απουσίες (η ομάδα ταξίδεψε στην Πάτρα με 8 μόλις παίκτες)!!
Ο Κ.Α.Ο. πρέπει να πούμε ότι στο τελευταίο δεκάλεπτο το πάλεψε πολύ γυρίζοντας το παιχνίδι από μια διαφορά 11 πόντων στο ισόπαλο 54-54.
Στην παράταση η κούραση και οι λύσεις να λείπουν από τον πάγκο δεν άντεξε και έτσι ήρθε αυτή η ήττα με τελικό σκορ 66-62.
Πλέον η ομάδα μας και μετά τη νίκη της Γαλήνης επί της Κρήνης, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της και θα χρειαστεί τον παρακάτω συνδυασμό αποτελεσμάτων για να είναι η μια από τις ομάδες που θα ανέβουν κατηγορία.
Συγκεκριμένα θα πρέπει να κερδίσει την Κυριακή 27/5 στις 1 το μεσημέρι την ΣΕΦΑ Ανδραβίδας στο Αργοστόλι και να ελπίζει σε ήττα της Γαλήνης από την Φ.Λ. Αιγίου έτσι ώστε τα πάντα να κριθούν την τελευταία αγωνιστική.
Δεκάλεπτα: 17-16, 13-9, 8-8, 16-21
Παράταση: 12-8
Τελικό: 54-54 (Κ.Δ.), 66-62
Διαιτητές: Μακρόπουλος, Κουλουμπαρίτσης
Α.Ε. Προαστίου:(Χατζάρας), Σωτηρόπουλος 9 (2), Μαρκουλής 6, Βασιλειάδης 5 (1), Μανωλουδάκης 31 (5), Τσιμπούκης 5 (1), Ζάρλας 2, Τζαμαρίας, Γιαννακόπουλος 6, Λυκούδης 2.
Κ.Α.Ο.:(Αντωνάτος), Κουταβάς 2, Κρητικός 16 (1), Γασπαρινάτος, Μεγάλος 2, Ρεμούντος 6 (2), Μαγουλάς 13, Δαμκαλής 16, Αντωνάτος 7.
Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση του παρόντος χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου