Δευτέρα, Μαΐου 28

Στους τελικούς των πλει οφ της Α1 ΕΣΚΑ-Η ο ΑΣΚ! (Εικόνες)


Ο Αθλητικός Σύλλογος Κεφαλονιάς, από το απόγευμα της Κυριακής, βρίσκεται πανάξια στους τελικούς των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑ-Η.
Μετά την νίκη του επί του Αίολου Αγυιάς με 65-50 ο ΑΣΚ έκανε το 3-0 στην σειρά και σφράγισε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό όπου θα παιχτεί η άνοδος στην Γ΄ Εθνική!
Ο ΑΣΚ πλέον περιμένει τον νικητή του ζευγαριού ΝΕΟΛ – Απολλωνιάδα και πιθανότατα οδεύουμε για έναν Κεφαλονίτικο μεγάλο τελικό από την στιγμή που και ο ΝΕΟΛ με την σημερινή νίκη του προηγείται στην σειρά με  2-1.
Ο ΑΣΚ ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα, εξαιτίας και της αγωνιστικής απραξίας των τελευταίων 25 σχεδόν ημερών( είχε να παίξει από τις αρχές Μαίου, καθώς ως πρώτος πέρασε χωρίς αγώνα τον πρώτο γύρο των πλει οφ), ωστόσο όταν βρήκε τον εαυτό του επιβλήθηκε ολοκληρωτικά.
Με τον Ακτύπη να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του και τον Μπαχό να «ζεσταίνεται» την κατάλληλη στιγμή και να σημειώνει τρία κολλητά τρίποντα, ο ΑΣΚ πήρε διαφορά 54-41 στο 32ο και δεν κοίταξε ποτέ πίσω.
Ξεπέρασε μάλιστα και το ατυχές περιστατικό της αποβολής του αρχηγού του Νικόλα Βαλλιανάτου, ο οποίος αποβλήθηκε στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους διαιτητές να του καταλογίζουν εσκεμμένο χτύπημα στον Αθλητή του Αίολου Αγυιάς Σουλιώτη.
Ο ΑΣΚ πάντως  και ο ίδιος ο παίκτης ζητούν συγνώμη για το ατυχές συμβάν που έλαβε χώρα πάνω στους υψηλούς παλμούς του αγώνα! Επίσης ο ΑΣΚ στέλνει τα συγχαρητήριά του και στον ΝΕΟΛ, για την εξαιρετική του εφετινή πορεία που τον φέρνει ένα βήμα πριν την συμμετοχή του στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος.
Την νίκη πρόκριση του ΑΣΚ στο τελικό παρακολούθησε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος βρέθηκε στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης», μαζί με τον περιφερειακό σύμβουλο Νικόλα Βαλλιανάτο.
A.Σ. ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ – ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ 65-50
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:  Καρακάσης – Καμήτσος
ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-14,28-26,51-39, 65-50
ΑΣΚ (Λεωνίδας Παπαδάτος): Κ. Βαλλιανάτος, Χουλιαράς 9 (10), Μούικης, Χρηστάτος, Χατζής 3, Μπαχος 17 (5), Θεοδωράτος, Ακτύπης 19 (2), Αγγελάτος 4, Ν. Βαλλιανάτος 2, Τσαπρούνης 11 (1).
ΑΙΟΛΟΣ ΑΓΥΙΑΣ (Παπαδημητρίου):Αζαρίας, Κουρούκλης, Χρυσανθόπουλος, Παναγόπουλος 5 (1),   Αρχιμανδρίτης 9 (1), Καποτάς, Σουλιώτης 3 (1), Σκροπολίθας 11 (3), Γιωτόπουλος 13(1), Χατχζηκάλφας 9 (1).
Εικόνες 

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου