Τετάρτη, Μαρτίου 6

Σάμη 4αδας 4-1 τον Εθνικό Κεφαλονιάς


Σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στον Καραβόμυλο, Η Σάμη επικράτησε 4-1 του Εθνικού Κεφαλονιάς και έκανε ένα σημαντικό βήμα για την συμμετοχή της στην τελική 4αδα και τα playoffs του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, είχαν την υπεροχή και με καλή κυκλοφορία στο δεύτερο 45λεπτο κατάφεραν την ανατροπή και από 0-1 ολοκλήρωσαν το παιχνίδι 4-1!!
Οι φιλοξενούμενοι, προηγήθηκαν και σίγουρα η αποβολή του Ρεμούντη στο 34’ με 2η κίτρινη κάρτα ήταν κομβικής σημασίας για την τελική έκβαση του αγώνα.
Έτσι, η ομάδα του Τ. Παπαθεοδωρόπουλου θα διατηρηθεί στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αυξάνοντας μάλιστα την διαφορά της από τα Φωκάτα που ακολουθούν στην 5η θέση, στους 4 βαθμούς. Βέβαια η ομάδα της Λακήθρας έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Ο Εθνικός από τη άλλη, στα δυο παιχνίδια που απομένουν για να ολοκληρώσει τη χρονιά, είναι και μαθηματικά εκτός τελικής 4αδας.
Φάσεις και γκολ
Οι φάσεις στο πρώτο 45λεπτο ήταν λίγες και στο 34’ οι φιλοξενούμενοι θα συνεχίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα για το υπόλοιπο αφού ο Ρεμούντης θα δει δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα και θα αποβληθεί.
Στο 37’ ο Αμούργης θα πιάσει μια κοντινή κεφαλιά, όμως η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από την εστία του Μπελεζάκη.
Στο επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι, αφού το σουτ μέσα από την περιοχή του Δ. Βιτωράτου, θα στείλει την μπάλα να σταματήσει στο δοκάρι του Μπελεζάκη.
Ο Ε. Tozaj στο 39’ θα περάσει μια ψηλοκρεμαστή πάσα στην περιοχή για τον Γ. Αναλυτή και ο τελευταίος με ωραία ενέργεια θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Κ. Μωραΐτη και θα την στείλει στα δίχτυα για το 0-1 των φιλοξενούμενων.
Ο Κ. Νικολοβιένης στο 43’ θα κάνει το σουτ εκτός περιοχής, αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
Με αυτό το 0-1 οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Στο δεύτερο οι γηπεδούχοι θα μπουν πιο δυνατά υπό το βάρος του 0-1 και στο 55’ ένα νέο σουτ του Νικολοβιένη θα στείλει και πάλι την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 56’ ο Καραγιαννάκης θα πετύχει το 1-1 και την ισοφάριση της ομάδας του με ωραία κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά του Αμούργη.
Απάντηση των φιλοξενούμενων στο επόμενο λεπτό με το σουτ, εκτός περιοχής του Γ. Αναλυτή να στέλνει την μπάλα λίγο άουτ.
Στο 65’ η Σάμη θα πετύχει το 2-1 με κοντινή προβολή, ύστερα από το κόρνερ του Α. Αμούργη από δεξιά και κακή εκτίμηση της φάσης από τον Μπελεζάκη.
Πέναλτι θα κερδίσουν οι γηπεδούχοι στην ανατροπή του Νικολοβιένη μέσα στην περιοχή στο 67’. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Π. Κορσιάνος που θα ευστοχήσει γράφοντας το 3-1 για την ομάδα του.
Ο Μπελεζάκης στο 78’ θα σώσει στο τετ α τετ του με τον Πολυχρονάτο.
Τέλος στο 88’ η Σάμη θα πετύχει το τελικό 4-1 με τον νεαρό Πολυχρονάτο να πλασάρει μέσα από την περιοχή και δεξιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 4-1 μετά από την έξυπνη κάθετη του Νικολοβιένη.
Διαιτητής ο κ. Σπ. Μαγουλάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Γάτσιο και Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Μωραΐτης Κ., Βιτωράτος Κ., Κορσιάνος Π. (Αράπογλου), Καραγιαννάκης, Καππάτος, Α. Αμούργης (Ζαχαράτος), Νικολοβιένης, Βιτωράτος Δ. (Τrifi), Μετάι, Πολυχρονάτος, Παπαδημάτος.
Εθνικός:(Ν. Κουρουκλης), Μπελεζάκης, Ν. Μαυροειδής, Ε. Tozaj, Κ. Tozaj, Αδηλίνης (Γιακουμάτος), Αναλυτής Γ., Χ. Μαυροειδής, Ρεμούντης, Σιμωτάς Χρ. (Ταφάι), Αναλυτής Θ., Βασιλάτος (Αναλυτής Δ.).   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου