Πέμπτη, Μαρτίου 7

Σχολικό πρωτάθλημα.... Πρωταθλητής Κεφαλονιάς στο ποδόσφαιρο το ΓΕΛ Κεραμειών


Σε έναν πολύ όμορφο τελικό, σήμερα το πρωί στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, στα πλαίσια του Σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το ΓΕΛ Κεραμειών κατέκτησε την κούπα, επικρατώντας σε ένα συναρπαστικό ματς του ΕΠΑΛ Ληξουρίου στα πέναλτι 3-2 (κ.α. 1-1).
Το θέαμα που πρόσφεραν οι δυο ομάδες ήταν πολύ καλό και η αγωνία έφτασε στο κατακόρυφο στην διαδικασία των πέναλτι.
Στο πρώτο ημίχρονο, διάρκειας 35’ οι Κεραμειές ήταν καλύτερες στον αγωνιστικό χώρο και προηγήθηκαν ένα λεπτό πριν τη λήξη του.
Στο δεύτερο το Ληξούρι ήταν αυτό που έπαιζε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχε την κατοχή της μπάλας και όπως ήταν φυσικό κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάει το παιχνίδι, όπως προαναφέραμε, στα πέναλτι (δεν υπάρχει παράταση στα σχολικά).
Τελικά σε αυτή την άχαρη διαδικασία, οι Κεραμειές παρότι δεν ξεκίνησαν καλά τις εκτελέσεις τους, στη συνέχεια πιο εύστοχοι και πιο τυχεροί θα πάρουν το κύπελλο, αφού θα πετύχουν 3 και θα δεχθούν 2 τέρματα.
Τα γκολ
Το ΓΕΛ Κεραμειών θα πάρει το προβάδισμα και θα προηγηθεί 1-0 στο 34’ με σουτ εντός περιοχής του Αντωνίου και ενώ είχε ευνοηθεί από τις κόντρες σε σουτ του Φωκά.
Η ισοφάριση για το ΕΠΑΛ Ληξουρίου θα έρθει στο 52’ με πολύ ωραία κεφαλιά του Συριάτου στο φάουλ από δεξιά του Μαρούλη.
Στη συνέχεια και μετά την εκτέλεση των πέναλτι έγινε η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της πρωταθλήτριας ομάδας από τον εκπρόσωπο του Γ.Φ.Α. κ. Νίκο Μεταξά.
Αμέσως μετά ακολούθησαν τα πανηγύρια και οι φωτογραφήσεις των φετινών πρωταθλητών Κεφαλονιάς.
Να αναφέρουμε ότι στην εξέδρα του Ενωσιακού παραβρέθηκαν αρκετοί μαθητές - καθηγητές και γονείς.
Συγχαρητήρια και στις δυο ομάδες για το θέαμα που μας προσέφεραν.
Διαιτητής ο κ. Κ. Μουρελάτος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Μεσσάρη και Γ. Τσιμάρα.
Οι συνθέσεις
ΕΠΑΛ Ληξουρίου:Χασανάι, Ρεπούσης, Λαζαράτος, Μαρούλης Β., Σπυράτος, Παπαδάκης Π., Γεωργάτος, Παπαδάκης Γ., Συριάτος, Ντόντα, Μαρούλης Γ..
ΓΕΛ Κεραμειών:Σφαέλλος, Σουρβάνος, Μουρελάτος Χρ., Μινέτος, Αντωνίου, Τριανταφυλλίδης, Λιπιάτος, Λεσσάι, Παλικισιάνος, Φωκάς, Κονδάκης.
Σε λίγο πλούσιο φωτορεπορτάζ από το τελικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου