Παρασκευή, Μαρτίου 1

Η pregame της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2018-2019



Ύστερα από διακοπή μιας εβδομάδας, συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 2-3/3  το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, με την 10η και τελευταία του αγωνιστική για την κανονική περίοδο και τη διεξαγωγή των δύο αγώνων του προγράμματος, στις Κεραμειές.
Ο πρωτοπόρος Πυλαριακός
Το Σάββατο 2/3 τις 3 και 15' το απόγευμα, στις Κεραμειές, στο ντέρμπι της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος των "μικρών", ο Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς φιλοξενεί τον τρίτο του βαθμολογικού πίνακα Α.Ο. Ερύσσου, σε ένα παιχνίδι που κρίνει την 2η θέση της τελικής κατάταξης.
Οι γηπεδούχοι αρκούνται για αυτό ακόμη και με μια ισοπαλία, ενώ οι φιλοξενούμενοι μόνο με νίκη μπορούν να την κατακτήσουν.
Η συνέχεια την επόμενη μέρα, όπου στις 11 και 30' το πρωί στο ίδιο γήπεδο, σε ένα ένα παιχνίδι με μονόπλευρο  το βαθμολογικό του ενδιαφέρον, ο Εθνοφρουρός παίζει τα.... ρέστα του σε ότι αφορά τη συμμετοχή του, για πρώτη φορά στην ιστορία του, στα playoffs του πρωταθλήματος. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι έχουν ήδη καταλάβει την πρωτιά της κανονικής περιόδου.
Εδώ, να θυμίσουμε ότι η 1η ομάδα της κανονικής περιόδου κερδίζει το απόλυτο πλεονέκτημα και ξεκινάει επικεφαλής στα playoffs με το +4 βαθμών.
Η 2η με το +2, η 3η με +1 και η 4η χωρίς βαθμό!
Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων.
    
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
α/α
Αγώνας
Διαιτητής
Βοηθοί
1.
Σάββατο 2-3-2019   ώρα:  15:15
Δημοτικό Κεραμειών
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς - Α.Ο. Ερύσσου
Χατζηγεωργίου Νίκος
Γάτσιος Δ.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
2.
Κυριακή  3-3-2019   ώρα:  11:30
Δημοτικό Κεραμειών
Εθνοφρουρός - Πυλαριακός
Παναγιωτόπουλος
Βασίλης

Μπακάκη Ε..
Γάτσιος Δ.
    
Ας δούμε αναλυτικά το «μενού» της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής, του "μικρού" πρωταθλήματος, το Σαββατοκύριακο 2-3/3/2019, με τη σειρά διεξαγωγής των αγώνων:
    
Σάββατο 2-3-2019
Στις Κεραμειές κρίνεται η 2η θέση της κανονικής διάρκειας
Με το πολύ σημαντικό παιχνίδι, ανάμεσα σε Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς – Α.Ο. Ερύσσου, το Σάββατο το απόγευμα στις  15:15 στο Δημοτικό Κεραμειών, ανοίγει η αυλαία της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.
Ένα μεγάλο παιχνίδι που από το αποτέλεσμα του θα κριθεί και η τελική κατάταξη των δύο ομάδων και συγκεκριμένα ποια θα καταλάβει την 2η θέση και ποια την 3η, αφού την πρώτη έχει ήδη καπαρώσει ο Πυλαριακός.
Οι γηπεδούχοι, μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες τελευταία, από Ηρακλή εκτός και Πυλαριακό εντός, έχασαν οριστικά την πρωτιά και πλέον κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την δεύτερη θέση.
Για αυτό δεν πρέπει να γνωρίσουν τρίτη συνεχόμενη, μιας και αυτό θα τους κοστίσει την απώλεια της δεύτερης θέσης στην τελική κατάταξη.
Μια ισοπαλία τους φτάνει και τους περισσεύει να πετύχουν τον σκοπό τους.
Οι φιλοξενούμενοι που τον τελευταίο καιρό δείχνουν μια σημαντική αγωνιστική άνοδο, κάτι που έδειξαν και στο ντέρμπι με τον Πυλαριακό, θα κατέβουν στις Κεραμειές με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν σαν δεύτερους στα playoffs και με ότι έχει να κάνει αυτό.
Σίγουρα δεν έχουν να χάσουν και κάτι, οπότε τους περιμένουμε πολύ δυνατούς, απέναντι στους «πράσινους» που θα παίξουν για δύο αποτελέσματα.
Το «τριφύλλι», μετά από 7 αγώνες που έχει δώσει μέχρι σήμερα, βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς, αφού σε αυτούς, έχει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.
Από την άλλη, η Έρυσσος με τα ίδια παιχνίδια, βρίσκεται στην 3η θέση με 11 βαθμούς και απολογισμό, 3 νίκες, δύο ισοπαλίες και 2 ήττες.
Περιμένουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, με πολύ αγωνία, πάθος και γκολ!
Αποτέλεσμα Α΄γύρου: Οι "πράσινοι" είχαν περάσει νικηφόρα από τον Καραβόμυλο με σκορ 3-2.
    
Κυριακή 3-3-2019
Ένα "Χ" επί του αδιάφορου βαθμολογικά 
Πυλαριακού φτάνει στον Εθνοφρουρό να μπει 4αδα
Η 15η αγωνιστική, αλλά και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται την επόμενη ημέρα, Κυριακή 3/3 και ώρα 11:30 το πρωί, όπου στο ίδιο γήπεδο ο Εθνοφρουρός, που "καίγεται" για έναν βαθμό, φιλοξενεί τον πρωτοπόρο και βαθμολογικά αδιάφορο Πυλαριακό.
Ένα παιχνίδι που θα κρίνει και το ποιες θα είναι οι ομάδες της τελικής 4αδας και των playoffs του πρωταθλήματος στη «μικρή» κατηγορία.
Όπως γράφουμε παραπάνω, ο Εθνοφρουρός «καίγεται» έστω για τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένας βαθμός που θα του δώσει το δικαίωμα να γράψει ιστορία, μπαίνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία του στα playoffs.
Ο Πυλαριακός, μπορεί να είναι βαθμολογικά αδιάφορος, όμως αυτό δεν ισχύει και αγωνιστικά, μιας και αναμένεται να παρουσιαστεί στις Κεραμειές με στόχο τη νίκη, ώστε να μην δώσει δικαιώματα για σχόλια, αλλά και να κλείσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο και προπάντων νικηφόρα.
Μια εξέλιξη που θα του δώσει και την ανάλογη ψυχολογία, εκεί που θα κριθούν δύο θέσεις ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, δηλαδή στα playoffs.
Ο Εθνοφρουρός μετά από 7 αγώνες, βρίσκεται ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα και στην 5η θέση της κατάταξης με 5 βαθμούς, αφού έχει κατακτήσει μόνο 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και έχει δεχθεί 4 ήττες!
Οι πρωτοπόροι του Πυλαριακού με τα ίδια παιχνίδια, έχουν 16 βαθμούς. Έχουν γευθεί την χαρά της νίκης 5 φορές, έχουν αναδειχθεί ισόπαλοι 1 και έχουν δεχθεί μόνο μία ήττα!

Με βάση τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό να παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και φυσικά αυτό θα εξαρτηθεί από την σύνθεση που θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξουν οι γηπεδούχοι.
Αποτέλεσμα Α΄γύρου: Οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στον Καραβόμυλο με σκορ 3-0.
    
Η Βαθμολογία
α/α
Ομάδες
Αγών
Ν
Ι
Η
Γκολ
Βαθ
1.
Α.Π.Σ. Πυλαριακός
7
5
1
1
23 - 07
16
2.
Π.Α.Ο. Κεφαλονιάς
7
4
1
2
12 - 07
13
3.
Α.Ο. Ερύσσου
7
3
2
2
15 - 11
11
4.
Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
8
2
0
6
07 - 13
06
5.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός
7
1
2
5
04 - 13
05
    
Η επόμενη αγωνιστική 
 Playoffs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου