Τετάρτη, Νοεμβρίου 13

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για την ανατροπή και το 5-1 της Σάμης επί του Εθνοφρουρού


Σήμερα το μεσημέρι, στο Δημοτικό γήπεδο Καραβομύλου, διεξήχθη ο αγώνας κυπέλλου του Β´ ομίλου, ανάμεσα στην Α.Ο. Σάμης και τον Α.Π.Σ. Εθνοφρουρό.
Το παιχνίδι ήταν για την 4η αγωνιστική της σειράς και το τελικό σφύριγμα του κ. Α. Βουτσινά βρήκε τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με σκορ 5-1, αφού στο ημίχρονο ήταν πίσω στο σκορ με 0-1.
Σε γενικές γραμμές το παιχνίδι ήταν μονόπλευρο, με τους γηπεδούχους να επιτίθενται και τους φιλοξενούμενους να κάνουν μαζική άμυνα και να προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3´ δοκάρι για την Σάμη με τον Δ. Βιτωράτο, μετά το ωραίο σουτ που πραγματοποιεί από αριστερά.
Στο 8’ νέο δοκάρι, αυτή την φορά με τον Περιβολάρη, μετά το ωραίο σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή.
Στο 15’ ο σειρά του Ζησιμάτου να «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι, με σουτ από το ύψος του πέναλτι.
Στο 26’ νέο σουτ του Ζησιμάτου και πάλι η μπάλα θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καμπανού. Ήταν το τέταρτο των γηπεδούχων!!!!
Κόντρα στην ροή του αγώνα, η φιλοξενούμενη ομάδα θα ευτυχήσει να προηγηθεί.
Συγκεκριμένα στο 41’, έπειτα από απομάκρυνση της άμυνας, ο Χοντζάι θα βρεθεί μόνος με τον τερματοφύλακα Βρεττό, τον οποίο θα νικήσει με ψύχραιμο πλασέ, γράφοντας το 0-1!
Αυτό το 0-1 θα είναι και σκορ ημιχρόνου.
Με την έναρξη του δεύτερου, η Σάμη θα φέρει πολύ νωρίς το παιχνίδι στα ίσια και θα ισοφαρίσει.
Στο 47’ ο Δ. Βιτωράτος, έπειτα από ωραίο συνδυασμό, θα κάνει το σουτ από το ύψος του πέναλτι και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Καμπανού για το 1-1.
Στο 60’ θα έχουμε την ανατροπή με το Καψογιώργο, ο οποίος με ωραίο συρτό διαγώνιο σουτ, από αριστερά θα πετύχει το 2-1.
Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα απλοποιηθούν για τους γηπεδούχους οι οποίοι πλέον χωρίς άγχος, στο 65’ θα πετύχουν το 3-1 με τον Καραγιαννάκη, ο οποίος θα βρεθεί τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Καμπανό, τον οποίο και θα νικήσει.
Στο 83’ ο Π. Κορσιάνος θα πετύχει το 4-1 με ένα ωραίο διαγώνιο σουτ.
Τέλος, στο 86’ και πάλι ο ίδιος ποδοσφαιριστής, θα σημειώσει το τελικό 5-1, με πλασέ από κοντά, ύστερα από κόρνερ του Περιβολάρη, από αριστερά.
Αυτό το 5-1 θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα στον Καραβόμυλο.
Έτσι, η Σάμη έφτασε στους 6 βαθμούς παρέμεινε μεν στην 3η θέση, όμως μείωσε στους τρεις από τους πρωτοπόρους Εικοσιμία – Πυλαριακό και βάζει πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για το δεύτερο εισιτήριο του Δ’ ομίλου που δίνει συμμετοχή στους «8» της διοργάνωσης.
Αντίθετα με τον Εθνοφρουρό που πρόσθεσε, μία ακόμη βαριά ήττα στη φετινή συμμετοχή του στο τοπικό κύπελλο.
Διαιτητής ο κ. Α. Βουτσινάς με βοηθούς την κα Μ. Μάστορα και τον κ. Π. Κομητόπουλο.
Οι συνθέσεις
Σάμη:(Τ. Παπαθεοδωρόπουλος), Βρεττός, Πολυχρονάτος, Γκρέμος (46’ Καραγιαννάκης), Περιβολάρης, Καππάτος, Ζησιμάτος, Αμούργης Α. (52’ Καψογιώργος), Δρακουλόγκωνας (53’ Κορσιάνος Π.), Ζαχαράτος, Βιτωράτος Δ. (60’ Βιτωράτος Κ.), Σοφιανός.
Εθνοφρουρός:(Ι. Δρακάτος), Καμπανός, Ντόκος, Μιχαλάτος, Σέρρας, Χρυσανθακόπουλος, Θωμάτος, Χατζηνικολάου, Χοτζάι, Τουλουμενίδης, Ζαπάντης.
** Οι φώτο είναι από το παιχνίδι του Α' γύρου στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου