Παρασκευή, Νοεμβρίου 15

Η Pre game της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020


Το Σαββατοκύριακο 16-17/11 η πρεμιέρα του
τοπικού πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας 2019-2020
Πρεμιέρα θα έχουμε αυτό το Σαββατοκύριακο 16-17/11 στο τοπικό πρωτάθλημα, της Β’ Κατηγορίας, με την διεξαγωγή τους 1ης αγωνιστικής και συνολικά των 2 αγώνων του προγράμματος.
Ένα το Σάββατο 16/11, το πρωί στον Σταυρό της Ιθάκης και το άλλο την  επόμενη ημέρα, Κυριακή 17/11 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου.
Μια πρεμιέρα που βρίσκει μόλις πέντε ομάδες να συμμετέχουν σε αυτό το πρωτάθλημα, να αγωνίζονται κάθε φορά οι τέσσερις και η μία να κάνει το ρεπό της!!!!
Ένα πρωτάθλημα που θα μπορούσε κάλλιστα να λέγεται τουρνουά.
Ο Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός αυτή την αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του.
         
Αναλυτικά το πρόγραμμα οι διαιτητές και οι βοηθοί τους
Σάββατο  16-11-2019   ώρα:11:15
Δημοτικό Σταυρού Ιθάκης
Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθ. - Α.Ο. Έρυσσος
θωμάς
Βασίλης
Μάστορα Μ.
Κομητόπουλος Π.
Κυριακή  17-11-2019   ώρα:15:00
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε.Κ. - Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Χατζηγεωργίου
Νικόλαος
Κομητόπουλος Π.
Μιχαλιτσιάνου Χ.
          
Σάββατο 16/11
Σχετική εικόναΣτο Σταυρό της Ιθάκης, ανοίγει η αυλαία της πρεμιέρας του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας με τον τοπικό Οδυσσέα στις 11:15 το πρωί να φιλοξενεί την Έρυσσο, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν να κάνουν καλό ποδαρικό και να μπουν με το δεξί στη νέα σεζόν.
Οι γηπεδούχοι, όπως έδειξαν στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους στη διοργάνωση του τοπικού κυπέλλου φαίνονται ικανοί να παλέψουν για την άμεση επιστροφή τους στην Α’ κατηγορία.
Από την άλλη και η Έρυσσος, μπορεί στην ίδια διοργάνωση να μην τα κατάφερε, να ολοκλήρωσε τη σειρά χωρίς βαθμό και με 6Χ6 ήττες, όμως έδειξε ότι διαθέτει ένα καλοδουλεμένο  σύνολο και θα είναι από τα φαβορί του πρωταθλήματος, διεκδικώντας για πρώτη φορά την άνοδο της στη «μεγάλη» κατηγορία, καταγράφοντας παράλληλα και ένα ιστορικό γεγονός.
Σίγουρα στο Σταυρό, με το «καλημέρα» της περιόδου 2019-2020, περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και τις δύο ομάδες ικανές για το καλύτερο, ελπίζοντας ακόμη να έχουμε καλό θέαμα και γκολ.
          
Κυριακή 17/11
Ντέρμπι όμως, θα έχουμε και την επόμενη ημέρα, Κυριακή 17/10 στις 3 το απόγευμα, στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, με την Α.Ε.Κ. να αντιμετωπίζει τον Ηρακλή Πρόννων, σε ένα παιχνίδι από τα παλιά.
Οι «κιτρινόμαυροι» του Αργοστολίου, μετά από 3 χρόνια εκτός αγωνιστικής δράσης, επέστρεψαν ετούτη την φορά για να συνεχίσουν, ότι άφησαν τότε που πήραν τη μεγάλη απόφαση να αποχωρήσουν από τα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.
Μια ομάδα, που στην επιστροφή και τη συμμετοχή της, στους ομίλους του τοπικού κυπέλλου, έδειξε στοιχεία καλού και πειθαρχημένου συνόλου, θα το λέγαμε πολυτέλεια για τη Β’ κατηγορία.
Μάλιστα, διεκδικεί ακόμη και ελπίζει στην είσοδο τους στους «8», αφού βρίσκεται ισόβαθμη των Φωκάτων στην 2η θέση του Δ’ ομίλου με 6 βαθμούς.
Βέβαια, θα χρειαστεί μια ακόμη νίκη και στραβοπάτημα των Φωκάτων, στα δύο επόμενα παιχνίδια τους στον όμιλο, δύσκολο σίγουρα, όμως εφ’ όσον υπάρχουν ελπίδες, θα το παλέψει ως το τέλος και ότι βγει.
Ο Ηρακλής Πρόννων τώρα, με μια αξιοπρόσεχτη παρουσία στην ίδια διοργάνωση, μπορεί να μην πέτυχε το θαύμα της πρόκρισης, αν και έφτασε πολύ κοντά, εν τούτοις τα οφέλη από την πολύ καλή του παρουσία είναι πολλά.
Σίγουρα είναι μία από τις ομάδες, που λογικά θα βρεθούν στην τελική 4αδα και από εκεί και πέρα θα δώσουν τη δική τους «μάχη» για την επάνοδο τους στη «μεγάλη» κατηγορία μετά από πάρα πολλά χρόνια.
Περιμένουμε ένα ανοικτό και θεαματικό παιχνίδι, από δύο εκ των καλυτέρων ομάδων του πρωταθλήματος.
         
Η επόμενη (2η αγωνιστική)
(23-24/11/2019)
α/α
Ομάδες
1.
Α.Π.Σ. Εθνοφρουρός – Π.Α.Ο. Οδυσσέας Ιθάκης
2.
Α.Ο. Ερύσσου – Α.Ε.Κ.
3.
Ρεπό: Α.Ο. Ηρακλής Πρόννων
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση μερική ή ολική χωρίς την άδεια του Sportsthea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου