Παρασκευή, Μαρτίου 9

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ







     Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με έναν αντίπαλο που καίγεται για τους βαθμούς της νίκης καλείται να δώσει, στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής του περιφερειακού πρωταθλήματος, η Εικοσιμία στο μακρινό Γύθειο.
     Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την πρόκριση της στον τελικό του τοπικού κυπέλλου η ομάδα μας θα παίξει χωρίς άγχος για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και τους πρώτους εκτός έδρας βαθμούς παράλληλα με μια καλή εμφάνιση και με την ευχή επιτέλους να έχει αυτή την φορά σύμμαχο και την τύχη που φέτος της έχει γυρίσει επιδεικτικά την «πλάτη».

     Τα προβλήματα για τον Δ. Ζησιμάτο ακούνε στα ονόματα των τιμωρημένων Χρ. Μινέτου και Απ. Καραίσκου καθώς και των τραυματιών Γιαν. Μινέτου και  Ντ. Ντουκάϊ που δύσκολα θα προλάβουν την συμμετοχή τους σε αυτό το παιχνίδι.
     Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Δημοτικό Γυθείου «Χ. Βασιλάκος» με ώρα έναρξης 10:30.
     Διαιτητής θα είναι ο κ. Κων. Αγγελάκος με βοηθούς τους κ.κ. Σαμετάϊ και Νίκα από την Αρκαδία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
     Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο με τους πρωτοπόρους να αγωνίζονται στις έδρες του με πολύ «επικίνδυνους» αντιπάλους.
     Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος θέλει να διατηρήσει το «αβαντάζ» των +5 βαθμών στο τοπικό ντέρμπι με τον Διαγόρα και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να το πετύχει.
     Το αήττητο Πανόπουλο φιλοξενεί στην Βορεινή Ηλεία τον πάντα επικίνδυνο Πάμισο Μεσσήνης και αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς από έναν ικανό για την «ζημιά» αντίπαλο.
     Ντέρμπι στην Αμαλιάδα όπου ο τοπικός Αστέρας αν θέλει να ελπίζει σε παραμονή πρέπει να πάρει την νίκη από τον Ατρόμητο Λάππα που φαντάζει έτοιμος ακόμη και για το «2».
     Η Εράνη φιλοξενεί στα Φιλιατρά τις Βρασιές και αναμένεται να πάρει τους τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς της νίκης για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία όσο πιο σύντομα γίνεται. Από την άλλη η ομάδα της Αρκαδίας δύσκολα θα πάρει κάτι από αυτό το παιχνίδι.
    Τέλος τα παιχνίδια ανάμεσα σε Αχαϊκή-Τριταιϊκό και Τσιλιβί-Θύελλας Πατρών δεν θα διεξαχθούν αφού οι ομάδες από την Αχαΐα και την Ζάκυνθο έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα!
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.
ΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝ.
ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΛΙΟΝΑΣ ΒΑΣ. ΚΟΛΟΣΙΩΝΗΣ ΑΘ.
2.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛ. – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΒΕΡΓΕΤΗΣ  ΔΗΜ. ΓΚΡΙΤΖΕΠΗΣ ΚΥΡ. 
3.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ. – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡ. ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΣΑΜΕΤΑΪ ΚΩΝ. 
ΝΙΚΑΣ ΙΩΣ.
4
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
ΑΝΟΥΣΟΣ ΝΙΚ.
ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ ΓΕΩΡ. ΜΗΤΡΗΣ  ΑΘ.
5.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣ.
ΜΠΟΡΤΖΑΡΗΣ ΑΘ. ΑΧΑΪΑΣ
ΣΠΑΝΟΣ ΘΕΜ. ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΠΑΝ. 
·         Τα παιχνίδια Τσιλιβί – Θύελλας Πατρών  και  Αχαϊκής – Τριταιϊκού δεν θα διεξαχθούν
                                        αφού αποχώρησαν  από το πρωτάθλημα οι ομάδες από την Πάτρα και  Ζάκυνθο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 16 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
45
34 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
40
30 – 04
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
29
22 – 14
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
29
25 – 15
5.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
27
22 – 11
6.
ΑΧΑΪΚΗ
26
17 – 12
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
24
23 – 19
8.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
23
24 – 16
9.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
22
21 – 20
10.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
18
21 – 2
11.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
18
16 – 18
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
11 – 41
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 - 32
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 33
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (18η /18-3-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
3.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ – Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ
4.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
5.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
6.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
7.
ΤΡΙΑΤΑΙΪΚΟΣ – ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
ΤΟΠΙΚΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
PLAYOFFS ΤΕΛΙΚΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.   
     Και τώρα ο μεγάλος τελικός.
     Ένας τελικός που δυστυχώς θα αφήσει κάποια από τις δυο ομάδες με το παράπονο ότι δεν θα έχει κατακτήσει το τρόπαιο. Αυτό που υπόσχονται όμως οι δυο πολύ καλές και ιστορικές ομάδες είναι η προσπάθεια που θα καταβάλλουν στον αγωνιστικό χώρο ώστε το θέαμα να είναι υψηλό και αντάξιο της φετινής τους πορείας χωρίς φανατισμούς και ακρότητες.
  Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ                                                Α.Ο.Κ.Ι.     







ΑΡΧΙΖΕΙ Η «ΜΑΧΗ» ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ
ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ή ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ 4Χ4;
    








     Εδώ που έφτασαν οι ομάδες τα πάντα είναι πιθανά, δεν μετράνε ούτε οι θέσεις που κατέλαβαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ούτε υπάρχουν φαβορί. Όλα ξεκινούν από το «0» και αυτό που θα μετρήσει περισσότερο είναι το πια ομάδα το θέλει περισσότερο.
     Την Κυριακή λοιπόν και ώρα 3:30 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανοίγει η αυλαία των αγώνων του τελικού του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. μεταξύ Διλινάτων  - Α.Ο.Κ.Ι. σε μια σειρά αγώνων με πολύ ενδιαφέρον για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
     Τα Διλινάτα, η ομάδα του Τ. Φωή, αήττητα στην φετινή της πορεία, με εξασφαλισμένη την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του τοπικού κυπέλλου, και έχοντας σαν παρακαταθήκη τις εύκολες νίκες επί του σημερινού της αντιπάλου στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αλλά πολύ περισσότερο το πάθος τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην ιστορία της είναι πανέτοιμη για αυτό το πολύ μεγάλο παιχνίδι θέλοντας να ξεκινήσει με το δεξί κάνοντας το πρώτο και ουσιαστικό βήμα ώστε το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.
     Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. με την εμπειρία αλλά και την πολύ καλή ομάδα που διαθέτει, όπως φάνηκε με τους αγώνες της προηγούμενης φάσης με τον Α.Ε.Κ., είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος όσο και ανταγωνιστικός αντίπαλος και θα κατέβει στον γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη αφού γνωρίζει πολύ καλά την σημαντικότητα του πρώτου αγώνα σε μια τέτοια σειρά.
     Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου στα playoffs  δείχνει άλλο πρόσωπο παίζοντας μάλιστα πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, κάτι που από τον sportsthea είχε τονιστεί επανειλημμένα αφού η εμπειρία σε αυτή την φάση είναι το μεγάλο «όπλο» για κάθε ομάδα και στον Α.Ο.Κ.Ι. είναι πολύ μεγάλη.
     Με αυτά λοιπόν αναμένουμε μια πολύ δυνατή σειρά αγώνων με αγωνία που θα σπάει καρδιές και με μεγάλη πιθανότητα να δούμε τις ομάδες αγωνιζόμενες σε τρία παιχνίδια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία παρά την κρισιμότητα τους και είναι ευχή όλων των ποδοσφαιρόφιλων οι ομάδες να παρουσιάσουν σπουδαίο θέαμα και επαναλαμβάνουμε μακριά από εκνευρισμούς και ακρότητες.
     Ευχή δική μας είναι όλοι να ασχοληθούμε μόνο με το ποδόσφαιρο και όχι με άλλους παράγοντες. Επίσης να τονίσουμε ότι η διαιτησία πρέπει να συμβάλλει σε αυτό και να παίξει 50-50 ώστε να μην γίνει η αρνητική πρωταγωνίστρια των αγώνων συμμετέχοντας και αυτή να παρουσιαστεί ένα πολύ καλό θέαμα. Αλλά και όλοι να βοηθήσουν αφήνοντας την να φέρει επιτυχώς εις πέρας το δύσκολο ομολογουμένως το έργο της.
     Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο προπονητές Τ. Φωής και Θ. Βουκελάτος θα παρατάξουν το καλύτερο σύνολο που διαθέτουν για το πρώτο βήμα του τίτλου!!!!
     Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄ γύρος Διλινάτα-Α.Ο.Κ.Ι.. 2-1, β΄ γύρος Α.Ο.Κ.Ι. - Διλινάτα  0-4. Επίσης και  στο κύπελλο τα Διλινάτα  είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1. Συνολικά τα Διλινάτα στην φετινή περίοδο είχαν τρεις νίκες με τέρματα υπέρ 9 και κατά 2!!!!
Διαιτητής ο έμπειρος κ. Ελ. Μενεγάτος με βοηθούς τους κ. Δ. Καλαφάτη και την κα Κ. Γιαννοπούλου.
PLAYOFFS ΗΜΤΕΛΙΚΟΣ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
      Επιτέλους αγωνιστική δράση για την Σάμη που μετά ένα μήνα καλείτε να αποδείξει ότι είναι πανέτοιμη και καθόλου επηρεασμένη από αυτή της την απραξία απέναντι σε έναν πολύ καλό και ιστορικό αντίπαλο όπως είναι ο Παλληξουριακός ο οποίος προέρχεται από την σπουδαία πρόκριση του και μάλιστα με δυο νίκες επί της Προόδου.
     Σημειώνουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων σε αυτή την σειρά και οι δυο παραπάνω ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους την επόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ                                     ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ   








                
ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΒΟΜΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ «ΣΤΕΜΑ»
ΤΗΣ «ΜΙΚΡΗΣ» ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ







     Μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο το απόγευμα στις 3:30 μ.μ. στον Καραβόμυλο. Ένα παιχνίδι μεταξύ Σάμης-Παλληξουριακού που αναμένεται να κρατήσει σε αγωνία τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα το παρακολουθήσουν.
     Η Σάμη που στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος παρουσίασε μια νεανική ομάδα παίζοντας σπουδαίο ποδόσφαιρο σχεδόν σε όλους της τους αγώνες με την μεγάλη βαθμολογική διαφορά από τον δεύτερο της βαθμολογίας δείχνει και την ποιοτική απόσταση από τους αντιπάλους της. Βέβαια σε τέτοια παιχνίδια που δεν έχουν καμία σχέση και ομοιότητα με αυτά της κανονικής περιόδου όλα μπορούν να συμβούν και τις ομάδες να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.
     Στην Σάμη πρόβλημα είναι η αγωνιστική απραξία του ενός περίπου μήνα, κάτι που μένει να δούμε αν την έχει επηρεάσει.
     Από την άλλη και ο Παλληξουριακός τηρουμένων των αναλογιών και των πολλών απουσιών λόγω τιμωριών παρά τα αρχικά προβλήματα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα, στην συνέχει κάλυψε μια διαφορά -4 βαθμών παίζοντας μάλιστα πολύ καλό ποδόσφαιρο πέτυχε απόλυτα στους στόχους του ιδιαίτερα τον βασικό που ήταν η άνοδος στην Α΄ κατηγορία. Στην συνέχεια παρά το μειονέκτημα έδρας απέναντι στην Πρόοδο στον ημιτελικό πήρε εύκολα όσο και πανάξια την πρόκριση από του Θιακούς με δυο νίκες.
     Το σίγουρο που προκύπτει από την παρουσία των δυο αυτών ιστορικών και πολύ αξιόλογων ομάδων στον τελικό είναι ότι θα προσφέρουν πολύ πλούσιο θέαμα με πιθανότερο να χρειασθούν και εδώ τρία παιχνίδια για την ανάδειξη του πρωταθλητή.
     Προβλήματα για τον Β. Μιχαλάτο δεν υπάρχουν και θα κατεβάσει την ομάδα με το καλύτερο σχήμα ώστε να κάνει το πρώτο και μεγάλο βήμα την κατάληψης του πρωταθλήματος.
     Από την άλλη ο Χ. Αραβαντινός το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι η απουσία λόγω τιμωρίας του Κ. Λυμπερόπουλου η οποία δημιουργεί ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα στην αριστερή πτέρυγα της ομάδας του. Κατά τα άλλα η αισιοδοξία είναι μεγάλη για το καλό αποτέλεσμα και το σπάσιμο της έδρας της Σάμης.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: Νίκες και στα δυο παιχνίδια για την Σάμη. Συγκεκριμένα: α΄ γύρος νίκη εκτός έδρας 2-0 και β΄ γύρος 4-2 στον Καραβόμυλο.
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Τριάντο και Π. Κομητόπουλο.   
     Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι περιλαμβάνει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7&8) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως προκρίνονται οι ομάδες στον τελικό:
1)        Οι αγώνες «PLAY OFFS» όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν ως εξής:
Σε πρώτη σειρά θα διεξαχθούν οι αγώνες του κανονικού προγράμματος όπως θα προκύψει από την κλήρωση. Σε δεύτερη σειρά θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες:
Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα αγωνισθούν περαιτέρω ως εξής: ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται από την διεξαγωγή τριών αγώνων από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα της ομάδος η οποία στην πρώτη σειρά αγώνων του Πρωταθλήματος πήρε την μικρότερη βαθμολογία. Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής. Σε περίπτωση που ένα σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται. Στους αγώνες “PLAY OFFS” τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα.
2)        Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων θα γίνεται ως εξής:
Ο νικητής του τελευταίου αγώνα της δεύτερης σειράς αγώνων θα αναδεικνύεται πρωταθλητής με δευτεραθλητή τον ηττηθέντα. Τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη που κατέλαβε την μεγαλύτερη βαθμολογική σειρά σύμφωνα με τον ειδικό πίνακα βαθμολογίας της δεύτερης σειράς στην διεξαγωγή της οποίας τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε βαθμούς και τέρματα, τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη εκ των φιναλίστ που κατέλαβε στην πρώτη σειρά την μεγαλύτερη βαθμολογία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου