Τετάρτη, Μαρτίου 7

Δ.Τ. ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ



ΑΣ ΔΟΥΝ ΤΑ VIDEO ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΙΩΠΗΣΟΥΝ…………

     Συνέχεια ανακοινώσεων αυτή την φορά από το ΠΦΟ Πανόπουλου σχετικά με την διαιτησία και την ανακοίνωση της Αχαϊκής στο μεταξύ τους παιχνίδι την προηγούμενη αγωνιστική.
Ας δούμε τι απαντάει η ομάδα από την ορεινή Ηλεία:
     Διαπιστώνεται, δυστυχώς, η εμμονή των παραγόντων πολλών σωματείων στην αναζήτηση των αιτίων μιας ήττας πάντα με εξωστρέφεια και κατά κύριο λόγο στη διαιτησία. Αυτό επιδέχεται πολλές ερμηνείες, που παραπέμπει κυρίως:

     -Στην αδυναμία αποδοχής της ήττας, γεγονός δύσκολο καθ' ότι απαιτεί συγκροτημένο χαρακτήρα, αθλητική παιδεία και πραγματική αγάπη για τον αθλητισμό.
     -Στην αδυναμία διαχείρισης της ήττας, έτσι ώστε τα λάθη που έγιναν και συνετέλεσαν σε αυτή να εντοπιστούν, αναγνωριστούν και ληφθούν μέτρα για τη μη επανάληψή τους και κατ' επέκταση στην καταβολή προσπάθειας για βελτίωση των αδύνατων σημείων της Ομάδας.
     -Στην μη ανάληψη της επιμέρους ή και συνολικής ευθύνης, ανάλογα με τη θέση (Πρόεδρος, Προπονητής κ.λ.π.), προβάλλοντας διάφορες άλλες αιτίες και αφορμές, προκειμένου να δικαιολογηθούν στα μάτια των φιλάθλων τους και όσων εμπλέκονται στην όλη διαδικασία λειτουργίας της Ομάδας.
     -Στη δυσκολία να είμαστε φίλαθλοι και όχι οπαδοί, για να βλέπουμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, χωρίς υπερβολές, διαστρεβλώσεις και εμπάθειες και να έχουμε τη δύναμη να χειροκροτούμε τον αντίπαλο.
     Θα μπορούσα να αναφέρω πολλά άλλα πράγματα, που συμβαίνουν στο ποδόσφαιρό και το απαξιώνουν, αλλά δεν θα ήθελα να γίνω κουραστικός.
     Επίσης είναι εύκολο να ανατρέξω σε περιπτώσεις, που οι διαιτητές κυρίως από λάθη αδίκησαν την ομάδα μας, όμως είμαστε της φιλοσοφίας, ότι τα λάθη είναι ανθρώπινα και δεν εμπίπτουν στο φάσμα σεναρίων που έχουν ως στόχο την καταστροφή μας, δεν διαμαρτυρόμαστε και με αυτό τον τρόπο έμμεσα αλλά σαφώς συμβάλλουμε στην υγιή διεξαγωγή του αθλήματος.
     Για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα ήθελα να θυμίσω στους αγαπητούς συναδέλφους της Αχαϊκής:
     -Την περίπτωση της αποβολής του Ν. Χρονόπουλου στον μεταξύ μας αγώνα του πρώτου γύρου, από το εικοστό λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, ενώ θα έπρεπε να έχει αποβληθεί ο ποδοσφαιριστής της Αχαϊκής, που του δάγκωσε το χέρι.
     - Το πέναλτι στον Κ. Βλαχόπουλο, που έλαβε χώρα στο πρώτο ημίχρονο του ιδίου αγώνα με κλωτσιά από πίσω, σε φάση για την επίτευξη τέρματός, μέσα στην περιοχή της Αχαϊκής, γεγονός που συνεπαγόταν και αποβολή του παίκτη.
     -Την απαράδεκτη συμπεριφορά της τεχνικής ηγεσίας, που με το έτσι θέλω τοποθέτησε τον πάγκο της στην πλάγια γραμμή του γηπέδου, αγνοώντας τις συστάσεις του διαιτητή και του παρατηρητή του αγώνα, επηρεάζοντας από εκεί την αντικειμενική λειτουργία του επόπτη, συμβάλλοντας έτσι, κατά κύριο λόγω, στην αποβολή του Χρονόπουλου και όχι του δικού τους παίκτη.
     Όλα τα παραπάνω αλλοίωσαν το αποτέλεσμα και παρόλα αυτά εμείς δεν καταγγείλαμε πρόσωπα και πράγματα, σε αντίθεση με την πλευρά της Αχαϊκής που στον πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα, επικαλούμενη ανύπαρκτες περιπτώσεις, καταγγέλλει τη διαιτησία, ότι αλλοίωσε το αποτέλεσμα του αγώνα σε βάρος τους.
     Τελειώνοντας, θα ήθελα καλοπροαίρετα να συστήσω στους καταγγέλλοντες σκοτεινά σενάρια σε βάρος τους να δουν και τα δύο VIDEOS των μεταξύ μας αγώνων, χωρίς παραμορφωτικούς φακούς και τότε είναι σίγουρο ότι θα σιωπήσουν.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Γ. Κοτσιλίμπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου