Τετάρτη, Μαρτίου 14

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΠΕΡΑΣΕ Η ΠΑΙΔΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΝΕΩΝ
     Τελικά μόνο η παίδων της περιφερειακής μας ομάδας κατάφερε να προκριθεί  στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, η οποία νίκησε την αντίστοιχη της 9ης με σκορ 3-1 (συνολικό σκορ 4-1) στο στάδιο Παναριτίου.
     Αντίθετα τελικά τα δυο τέρματα που είχε πετύχει στο «Ανδρέας Κάνιστρας» δεν έφτασαν για την Νέων που αποκλείστηκε με βαριά μάλιστα ήττα 6-1 (συνολικό σκόρ 6-3 για τους αντιπάλους μας). 

ΠΑΙΔΕΣ:

9η Περιφέρεια - 8η Περιφέρεια 1-3

      Ζευγάρωσαν τις νίκες τους οι παίδες της 8ης περιφέρειας και η ομάδα του Στ. Μπόμπολα προκρίθηκε στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.
      Το φιλμ του αγώνα:
      28΄ Κόρνερ του Γκρόσιου, ο Νιάρρος "πιάνει" το σουτ η μπάλα καταλήγει άουτ 31΄ Ανατροπή του Γκρόσιου από τον Δασκαλόπουλο (κίτρινη κάρτα) μέσα στην μεγάλη περιοχή. Εκτελεί το πέναλτι ο ίδιος, η μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά της στα χέρια του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.
     43΄ Μπαλιά του Καλογερόπουλου στον  Παπαπέτρου ο οποίος βγήκε από αριστερά και με πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1
     55΄ Επέλαση του Πλέγα, παράλληλη μπαλιά στον Παναγιωτόπουλο που κάνει το 0-2
     63΄ Μπαλιά του Νιάρρου στον Δημάκη ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή κάνει το 1-2
     68΄ Λάθος γύρισμα του Συρεγγέλα στην πλάτη της άμυνας, το εκμεταλλεύεται ο Καλογέροπουλος o oποίος με πλασέ κάνει το 1-3
Οι συνθέσεις:
9Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: (Πολ Χατζόπουλος), Διαμαντής, Παναγιώτου, Συρεγγέλας, Νιάρρος, Σταύρου, Καρούτης, Σταθόπουλος, Δημάκης, Κοσμάς (58΄ Βερβενιώτης), Γκρόσιος, Καρέλης (41΄ Καράτζαλης).
8Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:(Σ. Μπόμπολας), Δασκαλόπουλος, Φραντζής, Γκουβέρος (53΄ Κατηφόρης), Τζαβαλάς, Σουράνης, Πλέγας, Αντζουλάς (41΄ Καράγιωργας), Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος, Κονίδας, Παπαπέτρου (68΄ Μονόλιθος).
     Παραλειπόμενα
     Στις εξέδρες του γηπέδου βρίσκεται ο γνωστός προπονητής στο κοινό της Αχαΐας, από το πέρασμα του στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου Λάππα, Θανάσης Τσιρόπουλος.
Οι φώτο είναι από παλαιότερο αγώνα του Ενωσιακού πρωταθλήματος.
     Αρχηγός της αποστολής των αμάδων είναι ο κ. Πλώτας. Στις εξέδρες βρίσκονται επίσης ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Γεωργόπουλος, ο σκάουτερ του Αστέρα Τρίπολης.
     Από το α΄ ημίχρονο ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Διαμαντής αγωνίζεται με διάστρεμμα.

ΝΕΟΙ: Βαρειά ήττα για τους Νέους

9η Περιφέρεια - 8η Περιφέρεια 6-1

     To φιλμ του αγώνα
     20΄ Γυριστό σουτ του Πετρόπουλου και 1-0 για τους γηπεδούχους
     21΄ Φάουλ του Χατσησοθρωνίου, μέσα σε ένα "όμιλο" παικτών, πιο ψηλά απ΄όλους ο Τσατσόπουλος, ο οποίος ισοφαρίζει το σκορ του πρώτου αγώνα
     27΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρίτου και 3-0 για τους γηπεδούχους
     50΄ Σουτ του Τρίγκα η μπάλα άουτ
     53΄ Νέα καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, που έχουν αρχίσει να το πιστεύουν, αλλά το σουτ του Γεωργαντόπουλου κατέληξε άουτ
     72΄ Γκοοοοολ και 3-1 με "λόμπα" του Μπαλτιμά
     76΄ Δυνατό σουτ του Χαρίτου και 4-1
     82΄ Ο Τσατσόπουλος βάζει "ταφόπλακα" στα όνειρα των φιλοξενούμενων, κάνοντας το 5-1
     86΄ Μακρίνο σουτ από τον Χαρίτο και 6-1 για τους γηπεδούχους
     Οι συνθέσεις:
9 ΗΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: (Πολ Χατζόπουλος), Σταμέλος, Αλεξανδρόπουλος, Φλώρος, Κρίκας, Κοτσάλης, Μαρούδας, Γόγωνας, Τσατσόπουλος (87΄Πάνος), Χατζησοθρωνίου, Χαρίτος (87΄ Κουκουτσής), Πετρόπουλος (84΄ Ντόνας).
8Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ:(Σ. Μπόμπολας), Ραψωμανίκης, Βασιλακόπουλος, Χριστόπουλος (24΄λ.τ. Παντελής), Καγκάνης, Θεοδόσης, Λαμπρόπουλος, Σπαθής (84΄ Φιοράτος), Τρίγκας, Μπαλτιμάς, Παναγιωτόπουλος (46΄ Καμμένος), Γεωργαντόπουλος.
     Πηγή: το http://www.patragoal.gr οποίο και ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου