Κυριακή, Μαρτίου 25

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ – Α.Ο.Κ.Ι.    
3 – 2
ΜΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΣΚΟΡΕΡ!!! ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΛΙΑΪ
ΤΑ ΔΙΛΙΝΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Α΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΠΑΛΑΙΨΕ Ο Α.Ο.Κ.Ι ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Α.Ο.Κ.Ι. Ο άτυχος των playoffs
          ΔΙΛΙΝΑΤΑ                     Α.Ο.Κ.Ι.
           3                      2
    











     Ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι στα πλαίσια του 3ου τελικού των playoffs του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου ανάμεσα στα Διλινάτα και τον Α.Ο.Κ.Ι. που δυστυχώς στο τέλος επισκιάστηκε από κάποιες ενέργειες που χάλασαν την φανταστική και αγωνιώδη εικόνα των δυο ομάδων.
     Τα Διλινάτα τελικά κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να ξεπεράσουν την βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής πανηγυρίζοντας στο τέλος τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους. Και αυτή η επιτυχία αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία αφού αντίπαλος τους ήταν μια σπουδαία ομάδα όπως είναι αυτή του Α.Ο.Κ.Ι..
     Όλα τα «λεφτά» ήταν το τελευταίο τέταρτο που δεν προσφερόταν για καρδιακούς και οι ομάδες βάλθηκαν να μας στείλουν με «έμφραγμα» όπου εκεί έγινε κάτι που όμοιο του στο τοπικό ποδόσφαιρο δεν έχει ξανασυμβεί και φυσικά η ιστορία είχε και τον δικό της ήρωα. Και αυτός ήταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αλιάϊ που είχε την έμπνευση στις καθυστερήσεις να μεταμορφωθεί σε φορ και να ανέβει στην περιοχή του Α.Ο.Κ.Ι. για το τελευταίο κόρνερ του αγώνα. Και δικαιώθηκε για αυτό αφού πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας του. Ένα «χρυσό» γκολ. Γκολ τίτλου!! Το κύπελλο είναι δικό του και αξίζει να το πάρει σπίτι του!!!!!!!
     Φάσεις και γκολ
     Στο 11΄μακρινό φάουλ του Μπαζάρογλου αποκρούει σε κόρνερ δύσκολα ο Αλιάϊ.
     Ένα μακρινό σουτ του Βουκελάτου στο 17΄θα καταλήξει άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων.
     Στο 21΄σέντρα από αριστερά του Διον. Τζωρτζάτου προλαβαίνει ο Μαρκαντωνάτος και αποκρούει πριν φτάσει η μπάλα στον Γ. Αναλυτή που έκανε κίνηση για την μπάλα.
     Στο 30΄ παράλληλη πάσα του Γ. Αναλυτή μέσα στην περιοχή με το πλασέ του Βαγγελάτου να κοντράρει στα σώματα των αμυντικών και να καταλήγει η μπάλα κόρνερ.
     Πέναλτι κερδίζουν οι φιλοξενούμενοι στο 42΄όταν ο Φωκάς με ωραία κίνηση από πλάγια αποφεύγει τον Μύρτο που τον ανατρέπει και τον διαιτητή κ. Λουκέρη να το υποδεικνύει αμέσως. Την εκτέλεση του αναλαμβάνει ο Μπαζάρογλου για να αποκρούσει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία ο Αλιάϊ.
     Ακριβώς μετά τα Διλινάτα βγαίνουν δυνατά στην αντεπίθεση με τον Γ. Αναλυτή να μπαίνει στην περιοχή τον Χαλιώτη να τον ανατρέπει και τον διατητή και σε αυτή την περίπτωση δείχνει άσπρη βούλα και κίτρινη στον αμυντικό του Α.Ο.Κ.Ι., ενώ οι Διλινάδες ζήτησαν κάτι παραπάνω από την κίτρινη αφού η ανατροπή έγινε από τον τελευταίο παίκτη.
     Την εσχάτη των ποινών εκτελεί ο Χρ. Τζωρτζάτος που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μαρκαντωνάτου για το 1-0.
     Μια κεφαλιά του Φωκά από πολύ καλή θέση στο 50΄μετά από κόρνερ του Μπαζάρογλου θα περάσει ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Αλιάϊ.
     Ωραία απόκρουση του Μαρκαντωνάτου στο 61΄σε διαγώνιο σουτ του Μηλιώνη μέσα από την περιοχή και πλάγια.
     Ένα σουτ του Κόμητα στο 65΄με πορεία προς τα δίχτυα θα κοντράρει στα σώματα και θα καταλήξει κόρνερ.
     Κόκκινη κάρτα (2η κίτρινη) στον Φωκά για επικίνδυνο παιχνίδι και ο Α.Ο.Κ.Ι. θα συνεχίσει με δέκα.
     Μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Κόμητας στο 77΄όταν στην σέντρα από δεξιά του Βουκελάτου θα βρεθεί μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής και πλάγια αλλά η κεφαλιά του θα περάσει ελάχιστα άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλιάϊ.
     Στο 82΄ο Α.Ο.Κ.Ι. θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα όταν ο Κανάκης θα εκμεταλλευθεί την αδράνεια της άμυνας των Διλινάτων και με κεφαλιά θα τροφοδοτήσει τον Βουκελάτο που δεν θα αστοχήσει στην δεύτερη κεφαλιά για το 1-1.
     Γκολ των Διλινάτων στο 85΄από τον Τσάκο θα ακυρωθεί με υπόδειξη του β΄ βοηθού σαν οφσάιντ.
     Στο σημείο αυτό υπήρξε μια αναστάτωση τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στην κερκίδα με αποτέλεσμα ο κ. Λουκέρης να διακόψει προσωρινά τον αγώνα ζητώντας την παρουσία αστυνομικής δύναμης κάτι που έγινε. Σε αυτό το σημείο ο διαιτητής θα αποβάλει τον Μ. Κανάκη και ο Α.Ο.Κ.Ι. θα συνεχίσει με εννιά!!!!!
     Η συνέχει ήταν δραματική και τα είδαμε όλα!!!!
     Ο Μπελτσώνιας χάνει μεγάλη ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι όταν καθυστερεί να πλασάρει τον Αλιάϊ και τους αμυντικούς να προλαβαίνουν.
     Στο 92΄ο Γ. Αναλυτής θα πετύχει το 2-1 πλασάροντας πολύ έξυπνα τον Μαρκαντωνάτο σε τετατέτ με τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.
     Ο Α.Ο.ΚΙ. που ποτέ δεν τα παράτησε και με αριθμητικό μειονέκτημα καταφέρνει να ισοφαρίσει σε 2-2 το παιχνίδι στο 94΄με πολύ έξυπνη κεφαλιά και πάλι του Βουκελάτου.
     Και ενώ όλα έδειχναν ότι ο Α.Ο.Κ.Ι. θα ήταν ο πρωταθλητής της φετινής περιόδου αυτός που βάλθηκε να μας διαψεύσει ήταν ο τερματοφύλακας Αλιάϊ που στην τελευταία φάση του αγώνα (96΄) ανέβηκε στην αντίπαλη περιοχή για ένα κόρνερ και ήταν τελικά αυτός που θα πετύχει με ωραίο σουτ το 3-2 και θα δώσει το πρωτάθλημα στην ομάδα του. Στο σημείο αυτό δέχεται κόκκινη κάρτα ο Κ. Τζωρτζάτος (δεύτερη κίτρινη). 
Αλιάϊ ο "ήρωας" του τελικού
     Δεν βοηθήθηκε ο διαιτητής κ Γ. Λουκέρης ούτε από το παιχνίδι αλλά ούτε και από τους πρωταγωνιστές του. Προσπάθησε να κόψει το καρπούζι στην μέση τόσο αυτός όσο και οι βοηθοί του κ.κ. Γ. Γασπαράτος και Δ. Καλαφάτης. Η εμπειρία του σίγουρα έσωσε το παιχνίδι.
     Οι συνθέσεις:
Διλινάτα:(Τ. Φωής), Αλιάϊ, Λάσκαρης (84΄Τσάκος), Αναλυτής Θεοδ., Μύρτο, Τζωρτζάτος Κ., Crusciel Seb. (59΄Μηλιώνης), Βαγγελάτος, Τζωρτζάτος Διον., Αναλυτής Γ., Τζωρτζάτος Χρ., Σκιβάνος (78΄Μανώλης)
Α.Ο.Κ.Ι.:(Θ. Βουκελάτος), Μαρκαντωνάτος, Κλειτογιάννης, Τζάκης (59΄Πολλάτος Δημ.), Χαλιώτης, Λαμπρόπουλος, Φωκάς, Μεσοροπιάν Θ, Κανάκης, Πολλάτος Αλ. (81΄Μπελτσώνιας Στ.), Μπαζάρογλου (53΄ Κόμητας), Βουκελάτος Γιαν..

     Στο τέλος του Αγώνα όλοι οι παίκτες των Διλινάτων αφιέρωσαν τον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους σε ένα δικό τους παιδί που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας τον Βαγγέλη Κουνάδη ανήμερα της γιορτής του με την ιαχή «ΒΑΓΓΕΛΗ ΖΕΙΣ».
     Ήταν πολύ συγκινητική η σκηνή πραγματικά.. 
ΤΕΛΙΚΟΣ PLAYOFFS
 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ  3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ - Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  
2 – 2   
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
Η ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS «ΠΙΚΡΑΝΕ» ΤΗΝ ΣΑΜΗ
      Α.Ο. ΣΑΜΗΣ          ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ
         2                     2
       










     Δεύτερη ισοπαλία για τον Παλληξουριακό στο Καραβόμυλο απέναντι στη Σάμη με σκορ 2-2, και άξια στέφεται πρωταθλήτρια στην Β΄ κατηγορία η ομάδα του Ληξουρίου.
     Ο Παλληξουριακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και στο 5' είχε οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Πρεντάνου Δ. ύστερα από κόρνερ του Λυμπερόπουλου.
     Στο 25' ο Παπαδάτος στην αντεπίθεση για τον Παλληξουριακό βρίσκεται μόνος με τον τερματοφύλακα Βελισσαράτο ο οποίος αποκρούει τη μπάλα.
     Στο 40' η Σάμη απειλεί πρώτη φορά με σουτ του Αλυσανδράτου Δ. από το πέναλτι το οποίο διώχνει σε κόρνερ ο Λαδάς.
     Στο 43' τραγικό λάθος του τελευταίου στην άμυνα Γαλανού εκμεταλλεύεται ο Αμούργης Α. ο οποίος θα πετύχει το 1-0 για τη Σάμη.
     Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 50΄η Σάμη πετυχαίνει το 2-0 με τον Αλυσανδράτο Δ. ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια και σέντρα του Αμούργη Α. από αριστερά.
     Ένα σκορ που αν παρέμενε έτσι μέχρι το τέλος θα οδηγούσε τις ομάδες σε τέταρτο παιχνίδι, κάτι όμως που τελικά δεν συνέβη.
     Ο Παλληξουριακός αντέδρασε όμως πολύ γρήγορα και μείωσε αρχικά το σκορ με κεφαλιά του Γαβαλά στο 56' ύστερα από πάσα του Πρεντάνου Δ. μετά από πλάγιο και ισοφάρισε στο 69' με νέα κεφαλιά του Μαρκάτου Σπ. μετά από καλοκτυπημένο κόρνερ του Λυμπερόπουλου.
     Παρότι υπήρξε μια μικρή και μάλλον αναίτια ένταση στις κερκίδες θα πούμε ένα μεγάλο μπράβο στις δυο ομάδες και στο διαιτητικό τρίο που κράτησαν το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στις δυο ομάδες, στη μεν Σάμη για το πειθαρχημένο, νεανικό σύνολο με το πλούσιο ταλέντο που διαθέτει και τη δουλειά που κάνουν τα τελευταία χρόνια ενώ στον Παλληξουριακό για την άμεση επιστροφή του στη «μεγάλη» κατηγορία.
     Επαναλαμβάνουμε και οι δυο αυτές ομάδες την επόμενη περίοδο θα συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
     Από τον Παλληξουριακό διακρίθηκαν οι Μαρκάτος Σπ., Λυμπερόπουλος Κ. και Γαβαλάς ενώ από τη Σάμη οι Αμούργης Α., Δευτεραίος Γ. και Αλυσανδράτος Δ.
     Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Ματιάτου και των βοηθών του κ.κ. Π. Κομητόπουλου και Σερ. Κωστόπουλου.
     Οι συνθέσεις:
ΣΑΜΗ:ΒΕΛΙΣΣΑΡΑΤΟΣ Α., ΚΑΠΠΑΤΟΣ Σ., ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ Γ., ΔΕΥΤΑΙΡΕΟΣ Γ., ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ Ε. (ΤΟΥΛΑΤΟΣ), ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Π., ΑΜΟΥΡΓΗΣ Α., ΝΙΚΟΛΟΒΙΕΝΗΣ Κ., ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ Δ., ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ Π. (ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΣ Λ.), METAJ RENARD (ΚΟΚΚΑΛΗΣ). 
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ:ΛΑΔΑΣ Ι. ΠΡΕΝΤΑΝΟΣ Δ., ΛΥΚΟΥΔΗΣ Α. (ΓΑΒΑΛΑΣ Α.), ΚΑΜΙΝΑΡΗΣ Δ., ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ. (ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ Γ.), ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ Π. (ΛΑΔΑΣ Ι.) ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΠ., ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΩΚ., ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ Χ., ΓΑΛΑΝΟΣ Δ.
Η άτυχη των playoffs ομάδα της Σάμης
Συντάκτης κειμένου: Χάρης Πρεντάνος 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ Η ΠΟΛΥ "ΝΕΑΝΙΚΗ"
 Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
     Μια νίκη για τους γηπεδούχους και μια ήττα για τους φιλοξενούμενους ήταν απολογισμός της αυλαίας της φετινής περιόδου του πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας.
     Την νίκη της αγωνιστικής πήρε η Έρυσσος μέσα στο Αργοστόλι επί της Αναγέννησης 1-0, ενώ η Ανωγή ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα αφού νίκησε στην έδρα της 1-0 τον Παπυργιακό.
   Το ευχάριστο και μάλιστα πολύ ελπιδοφόρο για το ποδόσφαιρο μας η παρουσία πάρα πολύ νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλες της ομάδες.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
1.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
0 – 1
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
1 – 0
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – ΕΡΥΣΣΟΣ 0-1……. ΝΙΚΗΣΕ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
       0               1










     Σε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με αρκετό ενδιαφέρον στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου το Σάββατο το απόγευμα η Έρυσσος εκμεταλλευόμενη την εμπειρία της πέτυχε την νίκη της αγωνιστικής επί της πολύ καλής και νεανικής ομάδας της Αναγέννησης.
     Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, η Αναγέννηση ήταν καλύτερη στο πρώτο ενώ η Έρυσσος με περισσότερες λύσεις και επιλογές ήταν καλύτερη στο δεύτερο, χρονικό σημείο το οποίο πέτυχε και το νικητήριο τέρμα της.
     Γκολ και φάσεις
     Ένα μακρινό φάουλ του Χ. Παπαναστασάτου στο 5΄φέρνει την μπάλα ψηλοκρεμαστά στην μεγάλη περιοχή της Ερύσσου και με τον Geni  να αστοχεί ελάχιστα.
    Στο 16΄σουτ του Κουταβά μέσα από την περιοχή αναγκάζει τον Καμπανό σε δύσκολη απόκρουση.
     Δυνατό σου έξω από την περιοχή του Καρλή στο 18΄περνάει και πάλι ελάχιστα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Καμπανού.
     Στο 18΄η Έρυσσος γίνεται απειλητική όταν ο Σκιαδαρέσης δεν προλαβαίνει να πλασάρει μόνος με τον Μενεγάτο και τον νεαρό τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια για την ομάδα του.
     Ο ίδιος παίκτης στο 40΄και πάλι σε τετατετ με τον Μενεγάτο αστοχεί στέλνοντας την μπάλα άουτ.
     Γκολλλλλλ για τους φιλοξενούμενους στο 59΄όταν ο Σκιαδαρέσης με ωραία κάθετη πάσα στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων θα φέρει τον Μπέλο σε θέση για γκολ που  δεν δυσκολεύεται με έξυπνο πλασέ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1, που έμελλε να είναι και το τελικό.
     Σουτ του Μιχαλάτου στο 73΄από πολύ καλή θέση θα στείλει την μπάλα να περάσει λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Καμπανού.
     Στο 79΄οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι όταν ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων συγκρούεται με τον Muredini μέσα στην περιοχή σε μια φάση που φαίνεται ο τερματοφύλακας της Ερύσσου να βρίσκει τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης. Ήταν αντικειμενικά μια πολύ δύσκολη φάση.
     Μεγάλη ευκαιρία να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας χάνει ακριβώς στο 90΄η Αναγέννηση αφού ύστερα από πολύ ωραίο συνδυασμό των επιθετικών της η μπάλα φτάνει μέσα στην περιοχή στον Κουταβά το διαγώνιο πλασέ του όμως θα καταλήξει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Καμπανού.
     Καλή η διαιτησία του κ. Δημ. Βασιλόπουλου και των βοηθών του κ.κ. Αθ. Σκαλτσή  και  Θ. Λυμπερόπουλου, που είχε την δύσκολη φάση στο 79΄.
     Οι συνθέσεις:
Αναγέννηση:(Χ. Παπαναστασάτος), Μενεγάτος, Καλιβωκάς, Πούλα, Κουταβάς, Παπαναστασάτος Χ. (25΄Δρακάτος Χρ.), Γασπαρινάτος, Nuredini G,Μιχαλάτος, Ανδρικόπουλος, Giga M., Καρλής,
Έρυσσος:(Γ. Βρυώνης), Καμπανός, Ζαμπέλης Γ., Ζαμπέλης Δ., Αντύπας, Tavani G, Σκιαδαρέδης Π., Βρυώνης Π. (46΄Αρώνης), Ζαμπέλης Απ., Παυλακίδης (53΄Κουταλάς), Μπέλος, Καββαδίας ( 57΄Νικολετάτος).
ΜΕ ΤΟ «ΔΕΞΙ» Η ΑΝΩΓΗ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ 1-0 ΤΟΝ ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ                      ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ
      1                 0






      Με το δεξί ξεκίνησε η Ανωγή τις υποχρεώσεις της επικρατώντας του Παπυργιακού με σκορ 1-0 στο Ληξούρι σε ένα καλό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες.
    Η Ανωγή μπήκε πιο δυνατά και είχε την έλεγχο των κινήσεων στο πρώτο εικοσάλεπτο.
     Οι προσπάθειες της καρποφόρησαν στο 36' όταν ο Παπαδάτος Δ. κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και εκμεταλλευόμενος το λάθος του τερματοφύλακα Κομηνού του οποίου έφυγε η μπάλα από τα χέρια, έκανε εύκολα από κοντά το 1-0 για την Ανωγή.
     Στο 40' έξυπνο πλασέ του Δευτεραίου για το Πυργί πάνω από τον τερματοφύλακα διώχνει ο Αντωνόπουλος Α. πάνω από τη γραμμή.
     Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 70' αριστερό δυνατό σουτ του Μπενάτου Γ. για την Ανωγή φεύγει λίγο έξω από την εστία του Κομηνού.
     Στο 80' τετ-α-τετ του Κοκκόση διώχνει σε δοκάρι και κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ανωγής ενώ στο 85' και πάλι το Παπυργιακός  χάνει τετ-ά-τετ το οποίο φεύγει άουτ πάνω από τα δοκάρια του Δευτεραίου.
     Να σημειώσουμε ότι και οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πολλούς παίκτες κάτω των 18 ετών, γεγονός ελπιδοφόρο για το μέλλον του ποδοσφαίρου στο τόπο μας.
     Από την Ανωγή διακρίθηκαν οι Μπενάτος Γ., Μαρούλης Δ., και Παπαδάτος Δ., ενώ για τον Παπυργιακό οι Κοκκόσης Α., Στρακάτος Σ. και Δευτεραίος Γ.
     Καλή η διαιτησία του κ. Αβάζαρου και των βοηθών του κ.κ. Γ. Λουκέρη και Α. Σπυράτου.
     Οι συνθέσεις:
ΑΝΩΓΗ:TZOYΓΑΝΑΤΟΣ Α., ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ Σ., ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Α. (ΜΙΛΤΙΑΔΗ Ε.), ΜΠΕΝΑΤΟΣ Χ. (ΝΑΣΟ Α.), ΠΑΠΑΔΑΤΟΣ Δ., ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΤΟΣ Α., ΣΟΥΛΑΣ Γ., ΛΥΚΟΥΔΗΣ Μ., ΜΠΕΝΑΤΟΣ Γ., ΜΑΡΟΥΛΗΣ Δ., ΧΟΤΖΑΙ Α. 
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ:ΚΟΜΗΝΟΣ Δ., ΜΕΝΕΓΑΤΟΣ Β., ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ Χ., ΤΡΙΤΣΗΣ Χ., ΣΤΡΑΚΑΤΟΣ Σ., ΣΠΗΛΙΩΤΗΣ Μ., ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ Γ., ΚΟΚΚΟΣΗΣ Γ., ΚΟΚΚΟΣΗΣ Α. (ΡΑΠΤΗΣ), ΜΠΑΛΑΣ Μ. (ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ), ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ Γ.
Συντάκτης κειμένου: Χάρης Πρεντάνος 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 1 αγώνα)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
3
1 – 0
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
3
1 – 0
3.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
0
0 – 1
4.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ
0
0 – 1
                                                # Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στην Α΄ κατηγορία μέσω play offs
                                                                μαζί με τον finalist.
                                                            # Και οι 4 παραπάνω ομάδες θα συμμετέχουν στα play offs.
EΠOMENH  2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΟΚΑΠ – Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
     Αγώνες για το περιφερειακό πρωτάθλημα δεν υπήρχαν αφού η αγωνιστική έχει αναβληθεί λόγω του εορτασμού της Εθνικής μας εορτής για την 25η Μαρτίου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου