Πέμπτη, Μαρτίου 29

Δ.Τ. ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Σχολή ποδοσφαίρου Κεφαλονιάς Ολυμπιακού Πειραιώς


     Σε προπονητικό σεμινάριο στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη 31 Μαρτίου - 1 Απριλίου θα συμμετάσχει ο προπονητής μας Χ. Παπαναστασάτος στα πλαίσια επιμόρφωσης και ανάπτυξης νέων προπονητικών τάσεων και εξελίξεων.
     Ο Χ. Παπαναστασάτος διπλωματούχος προπονητής UEFA Β' ανήκει στο τεχνικό team του Ολυμπιακού με εξαιρετική εξέλιξη και προοπτικές. Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει από τον Ε. Βαλβέρδε νέες τεχνικές προπόνησης και παράλληλα θα διδάξει τις δικές του ασκήσεις στις ομάδες U-15, U-16 των ερυθρολεύκων.
Χ. Παπαναστασάτος-Γ. Αμανατίδης
     Τέλος ο καταξιωμένος τεχνικός θα παρακολουθήσει τον Μάιο την σχολή για το δίπλωμα UEFA Α' στη Ρόδο και αμέσως μετά έχει ανοιχτή πρόσκληση από την ΧΕΡΕΝΒΕΙΝ και τον διάσημο ΜΑΡΚΟ ΦΑΝ ΜΠΑΣΤΕΝ για να παρακολουθήσει την προετοιμασία της ομάδας και να διδαχθεί τα μυστικά της προπονητικής δίπλα σ΄ έναν θρύλο του ποδοσφαίρου.
     Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε όλα τα επίπεδα, και σε αυτό της προπονητικής έχει αλλάξει επίπεδο με στόχο την άρτια προπόνηση των νεαρών αθλητών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου