Παρασκευή, Μαρτίου 16

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

 
ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΜΕΙΕΣ ΜΕ ΕΡΑΝΗ
Για τη πρώτη της νίκη θα «παλέψει» η Εικοσιμία






     Με ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, έστω και αν είναι στην έδρα της, συνεχίζεται ο «γολγοθάς» της Εικοσιμίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα όπου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου φιλοξενεί την πολύ δυνατή ομάδα της Εράνης Φιλιατρών.

     Η Εικοσιμία ανεβασμένη τον τελευταίο καιρό και με παρακαταθήκη την πολύ καλή εμφάνιση στο Γύθειο την περασμένη αγωνιστική αν και γνωρίζει την δυσκολία του αγώνα θέλει να πάρει την πρώτη της νίκη σε αυτό το πρωτάθλημα και να σπάσει την κατάρα των συνεχών ηττών.
     Από την άλλη η Εράνη Φιλιατρών 3η στην βαθμολογική κατάταξη και μια από τις καλύτερες ομάδες του Ομίλου μετά την μεγάλη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική επί της Αχαϊκής, την πρόκριση της στον τελικό του κυπέλλου Μεσσηνίας σε βάρος του Πάμισου Μεσσήνης και με την ψυχολογία στα ύψη έρχεται στο νησί μας με μοναδικό στόχο την νίκη και το τρίποντο.
  Ιδιαίτερα προβλήματα για τον Δ. Ζησιμάτο δεν υπάρχουν στην ομάδα και επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής τους οι Μινέτος Χρ. και Καραίσκος Απ..
     Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Δημοτικό Κεραμειών με ώρα έναρξης 14:00.
     Διαιτητής θα είναι ο κ. Ε. Τσιρώνης με βοηθούς τους κ.κ. Τσικνιά και Σπυριδόπουλο από την Αιτωλοακαρνανία.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ 6ου ΟΜΙΛΟΥ
     Στα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο με τους πρωτοπόρους να αγωνίζονται μακριά από τις έδρες του με πολύ «επικίνδυνους» αντιπάλους.
     Ο πρωτοπόρος Παναιγιάλειος θέλει να διατηρήσει το «αβαντάζ» των +7 βαθμών, από το δεύτερο Πανόπουλο, αλλά για να το πετύχει αυτό πρέπει να πάρει το τρίποντο από τον πολύ δυνατό στην έδρα του Αστέρα Αμαλιάδας που παλεύει την σωτηρία του.
 
     Το αήττητο Πανόπουλο ταξιδεύει στις μακρινές Βρασιές με αντίπαλο την τοπική ομάδα που καίγεται για βαθμούς, και θέλει νίκη ώστε να διατηρήσει τις λιγοστές του ελπίδες για πρωτάθλημα.
     Παιχνίδι με πολύ μεγάλο αγωνιστικό και βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι αυτό ανάμεσα σε Διαγόρα-Ολυμπιακό Γυθείου στα Βραχνέϊκα με τις δυο ομάδες να παλεύουν για την σωτηρία τους.
     Πολύ αμφίρροπο το Αχαϊκό ντέρμπι μεταξύ Θύελλας Πατρών-Αχαϊκής, με τους γηπεδούχους να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για παραμονή, ενώ και για την Αχαϊκή οι τρεις βαθμοί είναι απαραίτητοι για να σωθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.
     Τέλος τα παιχνίδια ανάμεσα σε Τριταιϊκό-Πάμισο Μεσσήνης και Ατρόμητο Λάππα-Τσιλιβί δεν θα διεξαχθούν αφού οι ομάδες από την Αχαΐα και την Ζάκυνθο έχουν αποβληθεί από το πρωτάθλημα!
 
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
ΜΠΛΑΝΑΣ ΓΕΩΡ.
Μεσσηνίας
Χ. Κυριακόπουλος
Π. Σερεμέτης
2.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘ.
ΝΕΟΦΥΤΙΑΔΗΣ ΙΑΩΝ.
Κορινθίας
Πυργάκης Χρ.
Καλαράς Ελ.
3.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ – ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΕΥΑΓΓ.
Αιτωλοακαρνανίας
Τσικνιάς Ελ.
Σπυριδόπουλος Γ.
4.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΧΑΪΚΗ
ΓΚΡΙΤΖΕΠΗΣ ΓΕΩΡ.
Αρκαδίας
Βεργέτης Δημ. Δαρινός Δημ.
5.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ – ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝ.
Αθήνας
Χαλιάσος Κων.
Τσαγκάρης Νικ.
·         Τα παιχνίδια Ατρόμητος Λάππα-Τσιλιβί  και Τριταιϊκού-Πάμισου Μεσσήνης δεν θα διεξαχθούν
                                        αφού αποχώρησαν  από το πρωτάθλημα οι ομάδες από την Πάτρα και  Ζάκυνθο.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 17 αγώνες)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
Β.
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ
48
35 – 07
2.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ
41
30 – 04
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ
30
24 – 11
4.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
29
25 – 16
5.
ΑΧΑΪΚΗ
29
20 – 12
6.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
29
23 – 16
7.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
27
25 – 20
8.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
25
23 – 21
9.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
24
24 – 16
10.
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
21
19 – 18
11.
Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
18
22 – 2
12.
Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
06
12 – 43
13.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ
00
04 - 32
14.
ΤΣΙΛΙΒΙ
-4
01 – 33
·         Η Εικοσιμία έχει έναν μηδενισμό.
·         Ο Τριταιϊκός και το Τσιλιβί έχουν αποχωρήσει
         από το  πρωτάθλημα.
·         Ανεβαίνει στην Γ΄ Εθνική
·         Υποβιβάζονται στα τοπικά πρωταθλήματα
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ  (19η /25-3-12)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ
2.
Α.Ο. ΤΣΙΛΙΒΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ
3.
ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ – ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
4.
ΑΧΑΪΚΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ
5.
ΠΦΟ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ – Α.Ο. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ
6.
ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ
7.
ΤΡΙΤΑΙΪΚΟΣ – Α.Μ.Σ. ΒΡΑΣΙΕΣ
 
ΤΟΠΙΚΑ  ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
PLAYOFFS ΤΕΛΙΚΟΣ 
ΠΡΑΞΗ 2Η ΤΕΛΙΚΩΝ Α΄& Β΄ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 
 
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο.Κ.Ι. - Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ  
     Μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες που σίγουρα σε αφήνει σε αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα.
     Πράξη 2η λοιπόν στις μονομαχίες μεταξύ Α.Ο.Κ.Ι. - Διλινάτων με τα πάντα να είναι ανοικτά στο κάθε αποτέλεσμα. Τα Διλινάτα θέλουν ακόμη μια νίκη για να πανηγυρίσουν τον τίτλο, ενώ ο Α.Ο.Κ.Ι. που βρίσκεται με την πλάτη στον «τοίχο» είναι το μόνο που δε θέλει να συμβεί. Τουλάχιστον μια ισοπαλία θα του είναι, τηρουμένων των αναλογιών, αρκετά καλή ώστε να δώσει παράταση στην αγωνία και να οδηγήσει την σειρά στα τρία παιχνίδια.
  Α.Ο.Κ.Ι.                                            Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ     
       




             
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΗΤΤΗΤΗΣ ΣΤΕΨΗΣ
 Ή ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ 3Ο ΠΑΙΧΝΙΔΙ;






   

     Μεγάλο παιχνίδι αναμένουμε λοιπόν αύριο Σάββατο 17-3-2012 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου και ώρα 3:30 μ.μ. με τα Διλινάτα αντιμετωπίζουν τον Α.Ο.Κ.Ι. στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Α΄ κατηγορίας.
     Οι «φιλοξενούμενοι» με παρακαταθήκη το 2-1 του πρώτου αγώνα θέλουν μια ακόμη νίκη ώστε να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρωτάθλημα και να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του για πρώτη φορά στην ιστορία τους.
   Η ομάδα του Τ. Φωή από την αρχή έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο με μια γενικότερη ισορροπία και ποιότητα στο παιχνίδι της δείχνει ικανή να πάρει την νίκη απέναντι σε έναν Α.Ο.Κ.Ι. που θα πουλήσει ακριβά το «τομάρι» του παίζοντας τα όλα για όλα με στόχο να αποφύγει την ήττα που θα τον ρίξει στο «καναβάτσο» και να μεταφέρει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι παίζοντας εκεί τα «ρέστα» του.
  Η ομάδα του Θ. Βουκελάτου με όπλο την μεγάλη της εμπειρία γίνεται επικίνδυνη για κάθε αντίπαλο και τα Διλινάτα θα πρέπει να παλέψουν πολύ για να τελειώσουν την «δουλειά».
   Οι τυπικά γηπεδούχοι του Α.Ο.Κ.Ι. δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα και ο Θ, Βουκελάτος θα κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει για να «κλέψει» ένα θετικό αποτέλεσμα αν και ξέρει ότι παίζει σε αυτό το παιχνίδι με την πλάτη στον «τοίχο». 
     Από την άλλη τα Διλινάτα και ο Τ. Φωής θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κ. Τζωρτζάτου που είναι τιμωρημένος. Κατά τα άλλα θέλει να κρατήσει το αήττητο και με μια νέα νίκη να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή.
     Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄ γύρος Διλινάτα-Α.Ο.Κ.Ι.. 2-1, β΄ γύρος Α.Ο.Κ.Ι. - Διλινάτα  0-4. Για το κύπελλο τα Διλινάτα  είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1, ενώ όπως είπαμε ξεκίνησε την σειρά αυτή των αγώνων με νίκη 2-1. Συνολικά τα Διλινάτα στην φετινή περίοδο είχαν τέσσαρες νίκες με τέρματα υπέρ 11 και κατά 3!!!!
1ος τελικός playoffs: Νίκη 2-1 για τα Διλινάτα
Διαιτητής ο κ. Νικ. Βουτσινάς με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Τριάντο και Χ. Αβάζαρο.
 
PLAYOFFS ΗΜΤΕΛΙΚΟΣ
 
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
 Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ - Α.Ο. ΣΑΜΗΣ
     Πράξη 2η και στα παιχνίδια της Β΄ κατηγορίας όπου η σειρά αυτή τη φορά μεταφέρεται στο Ληξούρι και τις ομάδες μετά την ισοπαλία του πρώτου αγώνα θα επιδιώξουν την νίκη για να κάνουν το πρώτο βήμα για τον τίτλο.
     Επαναλαμβάνουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων σε αυτή την σειρά και οι δυο παραπάνω ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους την επόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
       
ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ                                    Α.Ο. ΣΑΜΗΣ       
                
                       
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝΩ «ΧΕΡΙ»







     Την Κυριακή το απόγευμα και ώρα 3 μ.μ στον Άγιο Αντώνη στο Ληξούρι ο Παλληξουριακός φιλοξενεί την πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου Σάμη όπου μετά την ισοπαλία του Καραβόμυλου στον πρώτο αγώνα θα επιδιώξει να πάρει την νίκη που θα τον κάνει αμέσως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
     Η ομάδα του Χ. Αραβαντινού έδειξε πανέτοιμη, παρά τις απουσίες της, στο πρώτο παιχνίδι και φάνηκε ότι μπορεί να τα καταφέρει.     
     Αντίθετα η Σάμη φάνηκε επηρεασμένη από την μεγάλη αγωνιστική της απραξία και δεν παρουσίασε την γνωστή ομάδα της κανονικής περιόδου.
     Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι θα μας κρατήσει σε αγωνία μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο θέαμα που ανεξάρτητα το αποτέλεσμα του θα κριθεί οριστικά σε τρίτο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική στον Καραβόμυλο.
     Ο Χ. Αραβαντινός θα έχει στην διάθεση του σε αυτό το παιχνίδι τρία από τα βασικά του «όπλα» που για διαφόρους λόγους απουσίαζαν από τον πρώτο αγώνα και είναι οι Λυμπερόπουλος, Καμινάρης και Γαλανός, με τον τελευταίο να αποφασίζεται η συμμετοχή του τελευταία στιγμή αφού ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό.
     Αντίθετα ο Β. Μιχαλάτος δεν έχει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει στον Άγιο Αντώνη ότι καλύτερο διαθέτει για την ανατροπή.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: Νίκες και στα δυο παιχνίδια για την Σάμη. Συγκεκριμένα: α΄ γύρος νίκη εκτός έδρας 2-0 και β΄ γύρος 4-2 στον Καραβόμυλο.
1ος τελικός playoffs: Ισοπαλία 1-1.
Διαιτητής ο κ. Γιωρ. Γασπαράτος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Καλαφάτη και την κα Κ. Γιαννοπούλου.   

     Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι περιλαμβάνει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7&8) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως προκρίνονται οι ομάδες στον τελικό:

1)        Οι αγώνες «PLAY OFFS» όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν ως εξής:
Σε πρώτη σειρά θα διεξαχθούν οι αγώνες του κανονικού προγράμματος όπως θα προκύψει από την κλήρωση. Σε δεύτερη σειρά θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες:
Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα αγωνισθούν περαιτέρω ως εξής: ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται από την διεξαγωγή τριών αγώνων από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα της ομάδος η οποία στην πρώτη σειρά αγώνων του Πρωταθλήματος πήρε την μικρότερη βαθμολογία. Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής. Σε περίπτωση που ένα σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται. Στους αγώνες “PLAY OFFS” τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα.
2)        Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων θα γίνεται ως εξής:
Ο νικητής του τελευταίου αγώνα της δεύτερης σειράς αγώνων θα αναδεικνύεται πρωταθλητής με δευτεραθλητή τον ηττηθέντα. Τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη που κατέλαβε την μεγαλύτερη βαθμολογική σειρά σύμφωνα με τον ειδικό πίνακα βαθμολογίας της δεύτερης σειράς στην διεξαγωγή της οποίας τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε βαθμούς και τέρματα, τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη εκ των φιναλίστ που κατέλαβε στην πρώτη σειρά την μεγαλύτερη βαθμολογία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου