Σάββατο, Μαρτίου 24

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΧΑΪΑΣ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ
Κυπελλούχος ο Διαγόρας Βραχνεϊκων!  
     Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων είναι ο κάτοχος του φετινού Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣΑ Αχαϊας, καθώς επικράτησε στον τελικό του Ατρόμητου Λάππα με 1-0 στο Ενωσιακό γήπεδο «Ανδρέας Κάνιστρας». Πρόκειται για τον 41ο τελικό αυτού του θεσμού (με την σημερινή του μορφή), που ξεκίνησε την περίοδο 1971-72. Ο Γιάννης Γραμματικόπουλος ήταν ο διαιτητής του τελικού με βοηθούς τους Θέμη Σπανό – Γιάννη Τσιρίνη και 4ο διαιτητή τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Το www.patragoal.gr σας έδωσε την ευκαιρία σε όσους δεν βρέθηκαν στο «Α. Κάνιστρας» να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από την ιστοσελίδα μας:

     To φιλμ του αγώνα:
     7΄ Απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Νάτση για τον Διαγόρα, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες ότι η μπάλα "έσκασε" μέσα από τη τελική γραμμή.
     14΄ Και πάλι φάση ο Διαγόρας. Προσπάθεια από τα δεξιά για τον Νάτση, έβγαλε τη σέντρα και ο Ανδρεόπουλος από το ύψος του πέναλτι έκανε κακό σουτ που έφυγε ψηλά και άουτ από τα δοκάρια του Ατρομήτου.
     25΄ Κόρνερ του Νικολόπουλου, διώχνει με υπερένταση προ της εστίας του ο Χογιολ. 
     31΄ Κυριαρχεί ο Διαγόρας. σουτ του Νάτση, αποκρούει με τα πόδια ο Χογιόλ.
     53΄ Δεύτερο δοκάρι για Διαγόρα! Σουτ του Παναγόπουλου σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Ατρόμητου.
     66΄ ΓΚΟΛ! Ο Διαγόρας κατάφερε επιτέλους να ανοίξει το σκορ με σουτ του Βογιατζή, ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Ατρομήτου.
     Τέλος του αγώνα! Κυπελλούχος ο Διαγόρας!
     Συνθέσεις:
AΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΠΠΑ (Χ. Τσίκας): Χογιόλ, Βέρρας Χ., Βέρρας Θ., Μπάρδης (76' Κωνσταντακόπουλος), Αντωνόπουλος(86' λ.τ. Βέρρας Α.), Κυριαζόπουλος, Γραμματικόπουλος, Πολίτης, Νάτσης(58' Μούζος), Αγγελόπουλος, Μπούρδος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Μ. Καπετανάκης): Λιούρδης, Ντινόπουλος, Μπίζος, Νικολόπουλος, Βογιατζής, Λάζαρης, Νάτσης, Παρίσης, Ανδρεόπουλος, Παναγόπουλος, Αλεξανδρόπουλος (90' Γάτσος)
Κάρτες: Κίτρινες: Μπάρδης - Λάζαρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου