Τετάρτη, Μαρτίου 7

Δ.Τ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΛΑΠΠΑ


ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΝΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΚΟΥΡΜΠΑΝΑ……
     Ανακοίνωση απάντηση στις καταγγελίες του Παναιγιαλείου εξέδωσε η διοίκηση του Ατρόμητου Λάππα.
Ας δούμε τι λέει η ανακοίνωση της ομάδας του Λάππα:
     «Ο Παναιγιαλειος έχει πράγματι 85 χρόνια, όχι μόνο ζωής, αλλά και ένδοξης ιστορίας. Σε σχέση με τον Ατρόμητο Λάππα φαντάζει ως Δαυίδ με Γολιάθ. Αγωνιστικά πράγματι ο Παναιγιάλειος ήταν στο παιχνίδι πολύ ανώτερος και ίσως να έπρεπε να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ.

     ΟΜΩΣ κανείς δεν έχει δικαίωμα να ασελγεί επί ενός σωματείου σαν τον Ατρόμητο Λάππα που χρόνια κάνει έναν αγώνα στον βρώμικο χώρο του ποδοσφαίρου. Δεν ονειρευόμαστε να αλλάξουμε χώρο. Κάνουμε όμως μια μοναχική και τίμια πορεία την οποία έχει αναγνωρίσει όλη η Δυτική Ελλάδα.
     Όποιος διαβάσει την ανακοίνωση του Δ.Σ. του Παναιγιάλειου με προσοχή θα διαπιστώσει ότι έχει μέσα της ίχνη ενοχών.
     Όποιος όμως τη διαβάσει και κατά τύχη ήταν και στον αγώνα τότε θα σιγουρευτεί για την ενοχή των διοικούντων σχετικά με την αντικειμενικότητα της διαιτησίας.
     Εάν δε μάθει ο ίδιος ότι οι κύριοι αυτοί ορίσθηκαν από το σύνδεσμο Δυτικής Αττικής και είχαν παρατηρητή διαιτησίας έναν περίεργο τύπο από την Αργολίδα τότε θα κατανοήσει γιατί το ταπεινό "Λάππα" κατά τον κύριο Κουρμπανά αντέδρασε κατά τον βιασμό του.
     Ο Ατρόμητος Λάππα έχει μάθει ότι το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και σαν παιχνίδι κάποιος κερδίζει και κάποιος χάνει. Ο Ατρόμητος δεν έχει απολογηθεί πουθενά για την ήττα του. Έχασε δίκαια, αλλά ήθελε να είναι και καθαρά!
     Σχετικά με τον κ. Κουρμπανά, κύριοι λέτε ψέματα. Ο κύριος Κουρμπανας δέχθηκε φραστική επίθεση μετά το 2ο τέρμα επειδή, ενώ σε όλον τον αγώνα κατηύθυνε με καταπληκτική μαεστρία την ομάδα του, την συγκεκριμένη στιγμή έχασε το ύψος του και συμπεριφέρθηκε ως αθλητικός "νάνος".
     Άφησε ένα 15χρονο παιδί, τον Άγγελο Βέρρα να πονάει στο χόρτο όταν του πήραν βίαια την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναιγιάλειου (για φάουλ βέβαια ούτε λόγος) έγινε επίθεση μπροστά από τον πάγκο του και ενώ σε όλο τον αγώνα στρίγκλιζε, άφησε να πετύχουν το 2ο τέρμα επί μιας ομάδας που είχε σταματήσει περιμένοντας εφαρμογή του Fair Play, κάτι που είχαν κάνει στο Α ημίχρονο οι παίκτες του Ατρόμητου.
     Κύριε Κουρμπανά αυτή είναι η αλήθεια, αυτή σας εκθέτει στο φίλαθλο κοινό της περιοχής και θα σας ακολουθεί να είστε σίγουρος σε όλη την υπόλοιπη καριέρα σας που δυστυχώς για σας θα είναι καθοδική.
     Εάν η ανακοίνωση αυτή του Παναιγιαλείου έχει συνταχθεί από τον κ. Παπαπέτρου δε δίνουμε συνέχεια. Αν όμως προσυπογράφεται από τον κ. Μπαλαφούτη, τότε πρέπει να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Ατρόμητου Λάππα για συζήτηση.
     Πάντως ανεξαρτήτως των ανωτέρω, για εκφράσεις πέραν των ορίων αγανάκτησης ζητάμε συγγνώμη ως άνδρες.
Το ΔΣ του Ατρόμητου Λάππα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου