Παρασκευή, Μαρτίου 23

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ  
Α΄& Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011-2012
PLAYOFFS ΤΕΛΙΚΟΣ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΔΙΛΙΝΑΤΑ - Α.Ο.Κ.Ι.   
     Πράξη 3η και τελευταία στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας όπου Διλινάτα ή Α.Ο.Κ.Ι. θα πανηγυρίσουν τον τίτλο. Μεγάλο παιχνίδι λοιπόν ανάμεσα σε δυο ομάδες που αξίζουν την διάκριση.
     Το προβάδισμα το έχει η ομάδα του Α.Ο.Κ.Ι. αφού θα παίξει για δυο αποτελέσματα όπου μια ισοπαλία θα της είναι αρκετή για τον τίτλο.
     Από την άλλη τα Διλινάτα με την πλάτη στον «τοίχο» δεν έχουν κανένα άλλο περιθώριο και χρειάζονται μόνο την νίκη για να είναι αυτοί οι πρωταθλητές.
Α.Ο ΔΙΛΙΝΑΤΑ                                      Α.Ο.Κ.Ι. 
     










                   
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ….. ΔΙΛΙΝΑΤΑ ή Α.Ο.Κ.Ι.;









     Μεγάλη «μάχη» για τον τίτλο θα δώσουν την προσεχή Κυριακή και ώρα 16:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου τα Διλινάτα και ο Α.Ο.Κ.Ι.. Μια μάχη με απρόβλεπτο τον νικητή έστω και αν η ομάδα του Θ. Βουκελάτου έχει το προβάδισμα έναντι αυτής του Τ. Φωή, αφού ακόμη και με ισοπαλία θα πανηγυρίσει την κατάκτηση του.
     Τα Διλινάτα αήττητα φέτος μέχρι και την προηγούμενη Κυριακή, μια ομάδα που σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος εκτός του πολύ καλού ποδοσφαίρου που έπαιξε ήταν σταθερά σε απόδοση και ξεχώριζαν σε κάθε παιχνίδι. Στα playoffs στην σειρά των τελικών με τον σημερινό τους αντίπαλο και ειδικά στον 2ο δεν είχαν τη φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων με αποτέλεσμα να μην έχουν καταφέρει να έχουν την ίδια εικόνα  και μοιραία να έρθει το πολύ άσχημο για αυτά αποτέλεσμα. Έτσι σε αυτό τον αγώνα παίζουν με την πλάτη στο τοίχο και να αγωνίζονται αποκλειστικά και μόνο για την νίκη. Οποιοδήποτε αποτέλεσμα τα αφήνει εκτός πρωταθλήματος.
     Με όλα αυτά αναμένουμε τα Διλινάτα να είναι μια ομάδα εντελώς διαφορετική σε αυτό το παιχνίδι αφού έτσι και αλλιώς δεν έχει και άλλη επιλογή!!!
     Από την άλλη ο Α.Ο.Κ.Ι. με πάρα πολύ καλή παρουσία στην σειρά των playoffs, με παίκτες πολύ έμπειρους και «μπαρουτοκαπνισμένους» από τέτοια παιχνίδια, έχοντας την «πολυτέλεια» μάλιστα και δυο αποτελεσμάτων, με όπλο την εμπειρία τους θα δώσουν την δική τους μάχη για να πανηγυρίσουν τον τίτλο της φετινής περιόδου. Μια μάχη που οπωσδήποτε δεν είναι καθόλου εύκολη και για να το πετύχουν θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς, έστω και αν είναι το φαβορί, έστω και αν έχει ένα μικρό προβάδισμα και όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Α.Ο.Κ.Ι. το γνωρίζουν καλά.
     Αυτό που βγαίνει τελικά είναι ότι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με την αγωνία στο «κόκκινο» μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Ευχόμαστε αποτέλεσμα του να κριθεί από τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο και όχι από άλλους παράγοντες και μακάρι στο τέλος ανεξάρτητα αποτελέσματος να δούμε την ίδια εικόνα με τον 2ο τελικό, με την διαιτησία προπάντων να έχει περάσει «απαρατήρητη»!!!
     Το μεγάλο πρόβλημα για τον Τ. Φωή είναι η απουσία του βασικού του τερματοφύλακα του Λ. Καλαφάτη που είναι τιμωρημένος. Μια πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα των Διλινάτων. Κατά τα άλλα ευχάριστο γεγονός είναι η επιστροφή στην βασική ενδεκάδα του Κ. Τζωρτζάτου που εξέτισε ποινή μιας αγωνιστικής.
     Αντίθετα ο Θ. Βουκελάτος δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στην ομάδα του και θα κατεβάσει ότι καλύτερο διαθέτει για το νικηφόρο αποτέλεσμα.
     Διαιτητής ο κ. Γ. Λουκέρης με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Γασπαράτο και Δ. Καλαφάτη.  
     Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: α΄ γύρος Διλινάτα-Α.Ο.Κ.Ι.. 2-1, β΄ γύρος Α.Ο.Κ.Ι. - Διλινάτα  0-4.
Στα playoffs:
1ος τελικός: Νίκη 2-1 για τα Διλινάτα. 2ος τελικός: Νίκη 4-1 για τον Α.Ο.Κ.Ι.
Επίσης και για το κύπελλο τα Διλινάτα  είχαν επικρατήσει με σκορ 3-1.
PLAYOFFS ΤΕΛΙΚΟΣ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
 Α.Ο. ΣΑΜΗΣ – Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ  
     Στον Kαραβόμυλο μεταφέρεται αυτή η αγωνιστική (3η) της σειράς των τελικών των playoffs του πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας.
     Σάμη-Παλληξουριακός λοιπόν αύριο Σάββατο και ώρα 15:30 θα «μονομαχήσουν» για το «στέμμα» του πρωταθλητή.
     Να υπενθυμίσουμε ότι ανεξαρτήτως αποτελέσματος και οι δυο παραπάνω ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους την επόμενη περίοδο στο πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας.
Α.Ο. ΣΑΜΗΣ                     Α.Ο. ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ    
               
        




                   
ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΠΑΛΛΗΞΟΥΡΙΑΚΟΣ ………….«ΛΑΒΩΜΕΝΗ» Η ΣΑΜΗ ΘΑ «ΠΑΛΕΨΕΙ»
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ









     Με στόχο να «αποδράσει» από τον Καραβόμυλο με τον τίτλο του πρωταθλητή ο Παλληξουριακός αγωνίζεται αύριο το απόγευμα και ώρα 16:00 με αντίπαλο την πρωταθλήτρια της κανονικής περιόδου ομάδα της Σάμης την οποία θα βρει «λαβωμένη», αλλά και αδικημένη σύμφωνα με τους ανθρώπους της.
     Οι γηπεδούχοι σε έναν αγώνα που παρά τα μεγάλα και σημαντικά τους προβλήματα θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν την κατάσταση και να είναι αυτοί που στο τέλος θα πανηγυρίσουν τον τίτλο. Ένα τίτλο που κατά την άποψη μας και σύμφωνα με την συνολική εικόνα των ομάδων σε όλο το πρωτάθλημα τον άξιζε. Και είναι κρίμα για κάθε ομάδα να χάνει έναν τίτλο στις λεπτομέρειες, στις ατυχίες ή και από κάποια λάθη εις βάρος της.
     Από την άλλη ο Παλληξουριακός είναι αποφασισμένος να μην «κλωτσήσει» την ευκαιρία που του δίνεται να είναι ο φετινός πρωταθλητής της κατηγορίας με την επιστροφή του στην ενεργό αγωνιστική δράση και θα παλέψει για αυτό.
     Όπως και να έχει το παιχνίδι και μόνο από το όνομα, την κρισιμότητα αλλά  και την ιστορία των αντιπάλων μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι αντάξιο των δυο ομάδων χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.
     Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τον Παλληξουριακό αρκεί ακόμη και μια ήττα με 1-0 για να στεφθεί πρωταθλητής, ενώ οι γηπεδούχοι χρειάζονται νίκη με σκορ 2-0 και άνω και οπωσδήποτε χωρίς να δεχθούν κάποιο τέρμα. Με σκορ 2-0 υπέρ της Σάμης οι ομάδες θα αναμετρηθούν σε τέταρτο παιχνίδι και σε ουδέτερο γήπεδο σύμφωνα με την προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι.
     Τα προβλήματα για τον Β. Μιχαλάτο είναι αρκετά και σημαντικά με κύρια αυτά των απουσιών των δυο ίσως καλύτερων ποδοσφαιριστών της ομάδας, του αμυντικού μέσου Κ. Βιτωράτου και του πρώτου σκόρερ της Β΄ κατηγορίας Γ. Αμούργη με το νεαρό προπονητή να ψάχνει λύσεις για την συγκρότηση της καλύτερης δυνατής ενδεκάδας.
     Αντίθετα ο Χ. Αραβαντινός δεν αντιμετωπίζει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα έχοντας όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του για την δύσκολη αναμέτρηση του Καραβόμυλου.
Αποτελέσματα κανονικής περιόδου: Νίκες και στα δυο παιχνίδια για την Σάμη. Συγκεκριμένα: α΄ γύρος νίκη εκτός έδρας 2-0 και β΄ γύρος 4-2 στον Καραβόμυλο.
Στα playoffs:
1ος τελικός: Ισοπαλία 1-1. 2ος τελικός: Νίκη για τον Παλληξουριακό 3-1.
Διαιτητής ο κ. Δ. Ματιάτος με βοηθούς τους κ.κ. και Σ. Κωστόπουλο και Π. Κομητόπουλο    
     Σημείωμα του sportsthea:
     Για την ενημέρωση των φίλων μας αναφέρουμε παρακάτω τι περιλαμβάνει η προκήρυξη της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. (άρθρο 17 παρ. 7&8) για τους αγώνες αυτής της σειράς και πως θα ανακυριχθεί ο πρωταθλητής.
1)        Οι αγώνες «PLAY OFFS» όλων των κατηγοριών θα διεξαχθούν ως εξής:
Σε πρώτη σειρά θα διεξαχθούν οι αγώνες του κανονικού προγράμματος όπως θα προκύψει από την κλήρωση. Σε δεύτερη σειρά θα ακολουθήσουν οι εξής αγώνες:
Το Σωματείο που θα καταλάβει την πρώτη θέση στην πρώτη σειρά αγώνων θα αγωνισθεί με το Σωματείο που θα καταλάβει την τέταρτη θέση σε τρεις (3) αγώνες από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Το Σωματείο που στην πρώτη σειρά αγώνων κατέλαβε την δεύτερη θέση, θα αγωνισθεί με το Σωματείο που κατέλαβε την τρίτη θέση σε τρεις (3) αγώνες, ο Δεύτερος θα γίνει στην έδρα του Σωματείου που πήρε τη μικρότερη βαθμολογία στην πρώτη σειρά αγώνων. Σε περίπτωση που ένα Σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται.
Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα, θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής.
Οι νικητές των παραπάνω αγώνων θα αγωνισθούν περαιτέρω ως εξής: ο πρωταθλητής θα αναδεικνύεται από την διεξαγωγή τριών αγώνων από τους οποίους ο δεύτερος θα γίνει στην έδρα της ομάδος η οποία στην πρώτη σειρά αγώνων του Πρωταθλήματος πήρε την μικρότερη βαθμολογία. Σε περίπτωση που μετά την διεξαγωγή και του τρίτου αγώνα προκύψει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα θα διεξάγεται τέταρτος μεταξύ τους αγώνας σε ουδέτερο γήπεδο μετά από απόφαση της διοργανώτριας. Στον αγώνα αυτόν θα ακολουθηθεί η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτι ώστε να υπάρξει οπωσδήποτε νικητής. Σε περίπτωση που ένα σωματείο πετύχει δύο συνεχόμενες νίκες κατά του αντιπάλου του ο τρίτος αγώνας δεν θα διεξάγεται. Στους αγώνες “PLAY OFFS” τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα.
2)        Η βαθμολογική κατάταξη των ομάδων θα γίνεται ως εξής:
Ο νικητής του τελευταίου αγώνα της δεύτερης σειράς αγώνων θα αναδεικνύεται πρωταθλητής με δευτεραθλητή τον ηττηθέντα. Τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη που κατέλαβε την μεγαλύτερη βαθμολογική σειρά σύμφωνα με τον ειδικό πίνακα βαθμολογίας της δεύτερης σειράς στην διεξαγωγή της οποίας τα εκτός έδρας τέρματα λογίζονται διπλά εφόσον κατά την τελική κατάταξη υπάρχει ισοβαθμία σε βαθμούς και τέρματα. Σε περίπτωση ισοβαθμίας σε βαθμούς και τέρματα, τρίτη ομάδα θα αναδεικνύεται εκείνη εκ των φιναλίστ που κατέλαβε στην πρώτη σειρά την μεγαλύτερη βαθμολογία.
Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΝ «ΜΙΚΡΩΝ»
     Αύριο ανοίγει η αυλαία του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Γ΄ κατηγορίας. Συμμετέχουν σε αυτό 4!!! ομάδες οι: Αναγέννηση, Ανωγή, Έρυσσος και Παπυργιακός. Μάλιστα Αναγέννηση και Παπυργιακός επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από αρκετά μεγάλη απουσία.
     Βέβαια ξεκινάει ένα πρωτάθλημα χωρίς κατ΄ αρχήν κανένα ενδιαφέρον αφού και οι τέσσαρες ομάδες θα συμμετέχουν στην συνέχεια στα playoffs!!!!!!! με το ερώτημα να είναι πως και με τι διάθεση θα κατέβουν οι ομάδες.
     Όπως και να είναι εμείς θα ευχηθούμε έστω και έτσι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα χωρίς φανατισμούς και ακρότητες.   
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ – Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ
2.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ – ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΚΑΠ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ                                  Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ










ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΤΟ Δ.Α.Κ. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
      Παιχνίδι με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα και ώρα 16:00 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου όπου η Αναγέννηση δηλώνοντας παρόν μετά από αρκετό καιρό στην αγωνιστική δράση και στα τοπικά πρωταθλήματα φιλοξενώντας την πολύ καλή ομάδα της Ερύσσου.
     Άγνωστο παραμένει το τι θα κατεβάσουν οι ομάδες στο γήπεδο με την Αναγέννηση σύμφωνα με πληροφορίες να κατεβάζει μια νεανική με στόχο να συλλέξουν εμπειρίες αλλά και συμμετοχές σε αγώνες.
    Για την Έρυσσο δεν φαίνονται μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας σε σχέση με προηγούμενα χρόνια
     Φαβορί: Δεν θεωρούμε καμία ομάδα να ξεχωρίζει με διαφορά. Ένα μικρό προβάδισμα θα δώσουμε στην ομάδα της Ερύσσου.
Διαιτητής ο κ. Χ. Αβάζαρος με βοηθούς τους κ.κ. Γ. Λουκέρη και Α. Σπυράτο.
Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ                                   ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ











ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΗ
     Ένα ντέρμπι από τα παλιά διεξάγεται αύριο στο Ληξούρι και στο γήπεδο του Αγίου Αντωνίου και ώρα 16:00 μεταξύ της Ανωγής και του Παπυργιακού, με τον τελευταίο να επιστρέφει και αυτός στην αγωνιστική δράση μετά από δυο χρόνια δίνοντας ένα άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.
     Και οι δυο ομάδες είναι αποφασισμένες να επανέλθουν δυναμικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νησιού και για τον λόγο αυτό το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο.
     Φαβορί: Αν και οι ομάδες είναι άγνωστο πως θα κατέβουν να αγωνισθούν και μόνο από το όνομα τους δεν μπορείς να χρήσεις φαβορί καμία έστω και αν στο τέλος το αποτέλεσμα μπορεί να μη μας δικαιώσει.
Διαιτητής ο κ. Δ. Βασιλόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Α. Σκαλτσή και Α. Σπυράτο.
                                        
EΠOMENH 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ο. ΕΡΥΣΣΟΥ – Α.Ο. ΑΝΩΓΗΣ
2.
ΠΑΠΥΡΓΙΑΚΟΣ ΠΟΚΑΠ – Π.Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου