Δευτέρα, Μαρτίου 26

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
26/3/2012
Ευχαριστήριο στον Υφυπουργό Πέτρο Αλιβιζάτο

     Η Διοίκηση του Α.Ο. Εικοσιμίας ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Πέτρο Αλιβιζάτο για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για χρηματοδότηση του 3ου ετήσιου τουρνουά των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Συλλόγου μας.

     Η ενέργεια του αυτή, που αποδεικνύει ότι ακόμα και σήμερα υπάρχουν πολιτικοί άντρες με αγάπη για την νεολαία του τόπου μας, μας δίνει δύναμη σε χαλεπούς καιρούς για να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο να φέρουμε όσο περισσότερους νεολαίους κοντά στον αθλητισμό. Ευελπιστούμε η παραπάνω κίνηση του κου Υφυπουργού να βρει μιμητές οι οποίοι δε θα μείνουν στις υποσχέσεις, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα, αλλά θα κάνουν πράξη τις εξαγγελίες τους περί στήριξης του αθλητισμού και της νεολαίας μας γενικότερα.
     Άλλωστε, η πραγματοποίηση αθλητικών εκδηλώσεων με την συμμετοχή ομάδων εκτός της Κεφαλονιάς δεν συσφίγγει μόνο τις σχέσεις μεταξύ των νεολαίων από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά ταυτόχρονα  προσφέρει τονωτική ένεση στην οικονομία του νησιού μας με την έλευση δεκάδων παιδιών με τους συνοδούς τους, γεγονός που θα πρέπει να συνυπολογιστεί από τους αρμόδιους φορείς, οι οποίοι οφείλουν να στηρίζουν τέτοιες εκδηλώσεις, όποιο σωματείο και αν τις πραγματοποιεί, όπως έπραξε στην παρούσα περίπτωση ο κος Υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου