Δευτέρα, Μαρτίου 12

Δ.Τ. ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
12/3/2012

Κρατάει την εμφάνιση στο δεύτερο η Εικοσιμία


     Παρουσιάζοντας ένα πολύ  καλό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο ο Α.Ο. Εικοσιμίας πάλεψε, αλλά τελικά ηττήθηκε στο Γύθειο από τον τοπικό Ολυμπιακό με 2-1.
     Η ομάδα μας ξεκίνησε μουδιασμένα το πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε γρήγορα πίσω στο σκορ με ένα γκολ του Πλεμένου στο 11’.
     Λίγο πριν εκπνεύσει το ημίχρονο (44'), ο Ολυμπιακός Γυθείου κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ τούτη τη φορά με τον Σαμπατάκο.

     Με το ξεκίνημα της επανάληψης, όμως τα πράγματα άλλαξαν άρδην. Η Εικοσιμία μπήκε με όρεξη και διάθεση και στο 47’ ένα ο Αρντίτ Μπούσι με ένα πολύ όμορφο γκολ (σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο «Γ» της  εστίας του Ολυμπιακού), μείωσε το σκορ σε 2-1.
     Μάλιστα, λίγα λεπτά αργότερα η Εικοσιμία είχε άλλη μία μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πολλάκη, ωστόσο ο νεαρός φορ δεν τα κατάφερε.
     Από την Εικοσιμία, όλοι οι παίκτες της διακρίθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Παναγή Στεφανάτο να ξεχωρίζει σε απόδοση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΥΘΕΙΟΥ: Δρακάκης, Νάκος, Λιγνός, Αναγνωστάκος, Καζιάνης, Τζανετάκος, Δασκαλάκης, Πλεμμένος, Σουκούλι Μάρτιν (46’ Μπουρελάκος), Σουκούλι (81’ Μανουσόπουλος), Σαμπατάκος (90’ Εμμανουηλίδης)
ΕΙΚΟΣΙΜΙΑ: Άννινος, Κουμαριώτης, Πουλάκης (80’ Μινέτος), Αλεξανδράτος, Τζωρτζάτος, Στεφανάτος Β., Γεωργόπουλος (67’ Πολάκης), Αποστολάτος (60’ Κορσιάνος Αντ.), Στεφανάτος Π., Μπούσι, Ντουκάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου