Δευτέρα, Μαρτίου 12

META TΑ MATΣ.................


  Μεγάλη και αυτή η διακοπή στο πρωτάθλημα της Α1 υδατοσφαίρισης και ήδη ο Ν.Ο.Α. μας έχει λείψει. Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα μας ήταν αρκετά τυχερή στην κλήρωση και αφού απέφυγε τα μεγαθήρια του αθλήματος κληρώθηκε να παίξει για την φάση των «16» του κυπέλλου με την Ν.Ε. Πατρών ομάδα Α2 κατηγορίας και κατά την άποψη μας έχει ήδη κλείσει θέση για την επόμενη φάση των «8»!!!!!

     Να σφραγιστεί το «εισιτήριο» απομένει Λούκα μου. Μην την φοβάσαι την ομαδάρα...... Αυτό που μένει να δούμε είναι αν τα παιδιά του Δ. Κρητικού έχουν δώσει «ραντεβού» με την ιστορία στο finafour  τ΄ Αργοστολιού. Υπομονή αφήστε με στο όνειρο!!!!!
   







    Ούτε αυτή η Κυριακή ήταν η τυχερή της Εικοσιμίας αφού παρά την πολύ καλή της παρουσία έχασε στο Γύθειο από τον τοπικό Ολυμπιακό 2-1. Την επόμενη Κυριακή ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Εράνη Φιλιατρών και εκεί όλοι πιστεύουν ότι ήρθε η ώρα να σπάσει η «κατάρα» και να έρθει η πρώτη νίκη!
    Μεγάλη τιμή για το Κεφαλονίτικο ποδόσφαιρο η πρόσκληση 4 ποδοσφαιριστών μας στις μικτές περιφερειακές ομάδες ποδοσφαίρου από τον περιφερειακό προπονητή Στ. Μπόμπολα. Μάλιστα ο Γ. Μπελτσώνιας της Εικοσιμίας ξεκίνησε βασικός στον νικηφόρο αγώνα της ομάδας του με την 9η περιφέρεια και είχε και πάρα πολύ καλή παρουσία. Στην ίδια ομάδα ήταν στην αποστολή και ο Π. Κουμαριώτης της Α.Ε.Κ..
Στην νέων για λόγους τραυματισμού δεν παρέστησαν οι Γ. Φιοράτος της Εικοσιμίας και Κ. Τσάκος των Διλινάτων.
 
     Διπλά τα πανηγύρια για τον Ν.Ε.Ο.Λ. αυτό το Σαββατοκύριακο. Δυο παιχνίδια με ισάριθμες νίκες εντός το εξ αναβολής με την Σφήκα και εκτός με τον Πανελλήνιο. Δυο λοιπόν «Ροζ» Φ.Α. που έφεραν την Ληξουριώτικη ομάδα, έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Και όλοι στην ομάδα σκέφτονται τις επιπόλαιες ήττες, που αν ήταν διαφορετικά και δεν είχαν χαθεί τόσοι βαθμοί εντελώς άδικα, που θα ήταν η ομάδα τώρα!! Σαν μέσα σε «μακαρόνι» θα την έβλεπαν!!!!
     Από την άλλη ο Α.Σ.Κ. που τελευταία δεν τα πάει και τόσο καλά  έχασε το Σάββατο στο "Αντ. Τρίτσης" από την ΕΦΑ Αιγίου. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη εντός έδρας ήττα για την ομάδα μας που πλέον μπαίνει σε περιπέτειες.
     Και τώρα οι τελικοί των playoffs των τοπικών πρωταθλημάτων Α΄ και Β΄ κατηγορίας. Εδώ που κρίνονται τίτλοι.
     Στην Α΄ τα Διλινάτα συνέχισαν το αήττητο σερί τους για την κατάκτηση της κορυφής για πρώτη φορά στην ιστορία τους κάνοντας συγχρόνως το πρώτο βήμα με την νίκη τους επί του Α.Ο.Κ.Ι. με σκορ 2-1 δείχνοντας ποιος είναι το αφεντικό στην Α΄ κατηγορία!!!!!
   Η ομάδα του Τ. Φωή συνέχισε αυτό που άρχισε από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος παίζοντας καλό και προπάντων ουσιώδες ποδόσφαιρο. Έτσι τώρα ψάχνει μια ακόμη νίκη για να τελειώνει την δουλειά.
     Από την άλλη η έμπειρη ομάδα του Θ. Βουκελάτου θα προσπαθήσει να ανατρέψει τα εις βάρος της μέχρι στιγμής δεδομένα να πάρει το επόμενο παιχνίδι και να οδηγήσει την σειρά σε τρία παιχνίδια όπου εκεί τα πάντα μπορούν να συμβούν.
Υπομονή μέχρι την επόμενη Κυριακή λοιπόν.
     Στην Β΄ κατηγορία Σάμη και Παλληξουριακός μετά την ισοπαλία στον πρώτο αγώνα οδήγησαν την σειρά σε τρία παιχνίδια όπου εκεί θα λύσουν οριστικά τις «διαφορές» τους κατακτώντας το τρόπαιο.
  Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στον Καραβόμυλο οι δυο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο και την Σάμη να ισοφαρίζεται στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Μια ισοπαλία με σκορ που μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην συνέχεια αλλά και τίποτε.
 









     Στο παιχνίδι αυτό η διαιτησία του κ. Ν. Βουτσινά «έκλεψε» την παράσταση αφού ήταν πραγματικά άψογη και δικαίως στο τέλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων!!! Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια!!! Όπως φυσικά και των δυο βοηθών του κ.κ. Κομητόπουλου και Τριάντου. Αλλά τα περισσότερα αξίζουν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και δεν δημιούργησαν το παραμικρό συμβάλλοντας στη θετικά αυτή εξέλιξη του αγώνα.
     Αντίθετα στον άλλο αγώνα του Δ.Α.Κ. για την Α΄κατηγορία τα παράπονα για τον έμπειρο Ε. Μενεγάτο  ήταν πολλά από τα Διλινάτα και εστιάζονται περισσότερο σε δυο φάσεις στην μια ότι δεν τους δόθηκε πέναλτι αλλά και στο εις βάρος του γκολ που θεωρούν ότι έγινε φάουλ στον τερματοφύλακα τους.
     Ένσταση κατέθεσε πριν την έναρξη του αγώνα ο Παλληξουριακός για τα κλαδιά των δένδρων που πέφτουν εντός των ορίων του αγωνιστικού χώρου και πάνω από τις γραμμές. Καλά είναι να επιλειφθεί του θέματος ο Δήμος αφού τα κλαδιά αυτά αν σπάσουν, εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνα για κάποιο τραυματισμό.
     Πρωτόγνωρο γεγονός η κάλυψη αγώνα τοπικού ενδιαφέροντος από τέσσερα τοπικά αθλητικά μέσα!!! Οι άνθρωποι αυτοί χωρίς να κερδίζουν κάτι προσπαθούν να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο τον τοπικό αθλητισμό και θα πρέπει να τους αφήσουν ήσυχους να κάνουν την δουλειά τους!!!!!!!
     Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνεί κανείς μαζί τους ο καθένας κρίνεται ανάλογα. Δεν μπορεί να είναι καλοί κατά το δοκούν!!!!
   Ωραία τα γκάλοπ του sportsthea για τις τοπικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις…… και η συμμετοχή αρκετά καλή. Πάρτε μέρος λοιπόν και στοιχηματίστε με τους φίλους σας. Εμείς περιμένουμεουμε την δική σας συμμετοχή.
     Επιτέλους έγινε και η κλήρωση της Γ΄ κατηγορίας!!!!! Και παρακαλώ με 4 ομάδες. Ρεκόρ των τελευταίων ετών. Χαλάλι Λιά μου η καθυστέρηση και η αναβολή της έναρξης της.
     Εκτός των Ομάδων της Ανωγής και της Ερύσσου επιστρέφουν στην ενεργό δράση μετά από σημαντική απουσία και οι ομάδες του Παπυργιακού και της Αναγέννησης. Μένει να δούμε και τις ομάδες αγωνιζόμενες….. Για να δούμε τι θα δούμε!!!!!! 

    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου