Σάββατο, Μαΐου 18

14o FINAL FOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ: Δηλώσεις Δημήτρη Διαθεσόπουλου

vravefsi

Η ΚΟΕ, κατά τη διάρκεια του τελικού, τίμησε, μέσω του προέδρου και του αντιπροέδρου της, Δημήτρη Διαθεσόπουλου και Γιώργου Κατσαρού, τους φορείς που στήριξαν τη διοργάνωση του 14ου Φάιναλ Φορ. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, απονεμήθηκαν πλακέτες στον δήμαρχο Λαμιέων, κ. Γιώργο Κοτρωνιά, στον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας, κ, Θωμά Στάικο και στον πρόεδρο του ΤΕΙ Λαμίας, κ. Κώστα Αναστασίου.
Η ΚΟΕ εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:
«Το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου είναι γιορτή του αθλητισμού. Η ΚΟΕ θέλει να ευχαριστήσει για την αμέριστη, υλική και ηθική βοήθεια την πόλη της Λαμίας και τους πολίτες της που το φιλοξένησαν, ιδιαίτερα όμως θέλει να ευχαριστήσει τον αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Χρήστο Σταϊκούρα, τον δήμαρχο Λαμίας κ. Γιώργο Κοτρωνιά και το Δημοτικό Συμβούλιο, τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας κ. Θωμά Στάικο, τον πρόεδρο και το ΔΣ του Νηρέα Λαμίας, τον πρόεδρο κ. Κώστα Αναστασίου και τη διοίκηση του ΤΕΙ Λαμίας και όλους τους εθελοντές και αφανείς εργάτες, που εδώ και πολύ καιρό βοήθησαν τα μέγιστα γι’ αυτή τη γιορτή του πόλο».
Μετά το τέλος του τελικού, ο πρόεδρος της ΚΟΕ τόνισε:
«Ήταν μια μεγάλη διοργάνωση, που είχε στον τελικό δύο σπουδαίες ομάδες και η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς τα έκτροπα που χαρακτηρίζουν, δυστυχώς, τέτοιες εκδηλώσεις. Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή και οι οποίοι αναφέρονται στην ανακοίνωση της ΚΟΕ. Καταπληκτική η προσπάθεια που έγινε σε ένα κολυμβητήριο που στήθηκε εκ του μηδενός. Το Φάιναλ Φορ αποτελεί το έναυσμα για άλλες μεγάλες διοργανώσεις των αθλημάτων μας. Η Λαμία έχει τη θέληση, τη βούληση και, πλέον, τις υποδομές για κάτι τέτοιο».
Αναφερόμενος στον τελικό του Κυπέλλου, ο κ. Διαθεσόπουλος υποστήριξε: «Σαν πρόεδρος της ΚΟΕ δεν με ικανοποίησε ο τελικός, ήταν ένα μέτριο παιχνίδι. Δυστυχώς, παίκτες στους οποίους στηριζόμαστε για την Εθνική Ομάδα με προβλημάτισαν με την απόδοσή τους. Έχουμε, όμως, μπροστά μας δύο μήνες. Μακάρι να αλλάξουν όλα για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ο τελικός, βέβαια, είχε σασπένς και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου