Παρασκευή, Μαΐου 24

ΣΗΜΕΡΑ Η ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ


ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ
Λ.ΒΕΡΓΩΤΗ 16 ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 28100 ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ                                                                                             
 ΤΗΛ. 2671025600     FAX 2671022847



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Λάβετε θέσεις…»
ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2013

Σήμερα το απόγευμα υποδεχόμαστε τους πρώτους Βετεράνους Αθλητές από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Ένας πραγματικός αγώνας δρόμου προετοιμασίας, μια ανάσα πριν την έναρξη των αγώνων έχει δοθεί από την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. και τους συνδιοργανωτές ΟΕΒΑΣ, Δ/νση Π.Ε. Κεφ/νίας και Ίδρυμα Αντώνη Τρίτση. Εθελοντές καθηγητές Φυσικής Αγωγής και εργαζόμενοι στην Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. δίνουν μέχρι τελευταία στιγμή τον καλύτερο εαυτό τους για την σωστή διεξαγωγή των αγώνων.
Σκοπός των αγώνων είναι η απόδοση τιμής στην μνήμη του συμπατριώτη μας οραματιστή και αθλητή Αντώνη Τρίτση.
Μήνυμα των αγώνων, είναι η αξία της «δια βίου άθλησης» ως άμυνα για την υγεία και την ψυχοκινητική μας κατάσταση, που ξεκινά να καλλιεργείται από την σχολική ηλικία μέσα από τις αθλητικές δραστηριότητες.
Σας προσκαλούμε όλους, στην γιορτή του στίβου και του αθλητισμού να θαυμάσετε τους Βετεράνους Αθλητές και τα μικρά παιδιά της Κεφαλλονιάς.
Ελάτε να ξαναζήσουμε συγκινητικές στιγμές από περασμένους αγώνες στίβου και να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των αθλητών στα «ΤΡΙΤΣΕΙΑ 2013».
Για το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός η Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. εξασφάλισε την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από την ΕΤ1.
Δηλώστε συμμετοχή για να αγωνιστείτε στα γραφεία της ΚΕΔΗΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου έως το Σάββατο στις 2.00 μμ στο  τηλ 26710.25600 ή στο Φαξ 26710.22847 ή στο email argostolitheatre@yahoo.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας, το άθλημα που θέλετε να αγωνιστείτε και την ηλικία σας .
Σας περιμένουμε!

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ
Ο Πρόεδρος

Άγγελος Κωνσταντάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου