Τρίτη, Μαΐου 28

Αποφάσεις Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης ΕΠΣΚΙ


Στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων – μελών της Ε.Π.Σ.Κ.Ι. που πραγματοποιήθηκε προχθές Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στα γραφεία της Ένωσης, αποφασίστηκαν τα εξής :
- Εγκρίθηκαν Ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός του 2012 και ο Οικονομικός Προϋπολογισμός του 2013.
- Ψηφίστηκε ομόφωνα  η αλλαγή του συστήματος διεξαγωγής των αγώνων κατάταξης των τοπικών Πρωταθλημάτων, οι οποίοι πλέον θα διεξάγονται με ξεχωριστή βαθμολογία για τις ομάδες που θα συμμετέχουν. Παράλληλα στη νέα αγωνιστική περίοδο καταργείται η υποχρεωτική συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 18 ετών ενώ παραμένει υποχρεωτική η συμμετοχή ενός ποδοσφαιριστή με ελληνική υπηκοότητα και ιθαγένεια κάτω των 16 ετών.
- Καταγράφηκε η δυσφορία όλων των παρισταμένων για την κατάντια των αγωνιστικών χώρων των νησιών και εξελέγη Τριμελής Επιτροπή αποτελούμενη από Προέδρους σωματείων, η οποία εξουσιοδοτήθηκε από το σώμα της Γενικής Συνέλευσης  να έρθει σε επαφή με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ., ούτως ώστε να λυθεί άμεσα το θέμα της αδειοδότησης των αγωνιστικών χώρων.
-Αποφασίστηκε ομόφωνα επίσης ότι εφόσον δεν επιδειχθεί το ανάλογο ενδιαφέρον από τους Δήμους και δεν υπάρξουν αποτελέσματα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο να μην ξεκινήσει  καμία αγωνιστική δραστηριότητα.
- Ορίσθηκε η διεξαγωγή των Παιδικών Πρωταθλημάτων να ξεκινήσει το Α' δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου στο Ε.Α.Κ. /Ε.Π.Σ.Κ.Ι.

- Ομόφωνα αποφασίστηκε τέλος η στήριξη στη διοίκηση της Ε.Π.Ο..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου