Παρασκευή, Μαΐου 24

Α.Ε.Κ.: ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΓΙΑ ΤΗΝ 1Η ΤΗΣ ΝΙΚΗ
       
                     
                      


Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 26-5-13 ώρα 13:30
Δ.Α.Κ. Αργοστολίου
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ.
Νικολόπουλος Ηλ.
Μεσσηνίας
Αδαμόπουλος Κων.
Τσαλίκογλου Νικ.
2.
Κυριακή 26-5-13 ώρα 17:00
 Στάδιο "Φ. Αραβαντινός" Θύελλας Πατρών
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡ. – Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ 
Γαβρίλης Παν.
Αθήνας
Μπατζιόπουλος Σπ.
Γεωργακόπουλος Π.
Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 5ης αγωνιστικής των playoffs ανόδου πρωταθλητριών ομάδων Ενώσεων στην Γ΄Εθνική, το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 13:30 στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου η Α.Ε.Κ. φιλοξενεί την Θύελλα Αμπελοκήπων Ζακύνθου σε ένα παιχνίδι με μικρό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους και θέλει να κλείσει την τελευταία παρουσία της μπροστά στο κοινό της με νίκη, αφού η τελευταία εικόνα είναι σημαντική.
Η ομάδα μας μπορεί να μην έχει "γευθεί" ακόμη τη χαρά της νίκης, να έχει τρεις ήττες και μια ισοπαλία, όμως κατά γενική ομολογία αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα μιας και στα περισσότερα παιχνίδια είχε εντυπωσιακή παρουσία και τα αποτελέσματα σε αυτά είναι εντελώς πλασματικά. Άλλωστε και τα σκορ αυτό δείχνουν.
Φάση από τον α΄ αγώνα
Έτσι μια τελευταία ευκαιρία που της δίνεται δεν θέλει να την πετάξει και ο αγώνας της Κυριακής μοιάζει για αυτήν σαν "τελικός". 
Από την άλλη η Ζακυνθινή ομάδα, με λιγοστές πια ελπίδες διεκδίκησης ανόδου (πρέπει να γίνουν αρκετά θαύματα), θα έρθει στο νησί με στόχο τη νίκη εξαντλώντας κάθε πιθανότητα που της έχει απομείνει, πιστεύοντας δηλαδή σε ήττα της Βάρδας στην Πάτρα για να πάει την τελευταία αγωνιστική να τα παίξει όλα για όλα στο "Γρ. Καλάκος" και τον Π.Α.Ο. Βάρδας!! Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...
Τα προβλήματα στη ομάδα του Σπ. Παπαδάτου είναι πολλά με το μεγαλύτερο να ακούει στον τραυματία Κρούτη που θα απουσιάσει αλλά και τα γνωστά που έχουν να κάνουν με τους ποδοσφαιριστών που θα απουσιάσουν λόγω επαγγελματικών τους υποχρεώσεων αλλά και τους μαθητές που λόγω εξετάσεων απέχουν. Στα ευχάριστα για τον νεαρό κόουτς η επιστροφή του Μάκη Πολλάκη που εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει στην ενδεκάδα.

Ο Κούκλας σε δράση στον α΄αγώνα του Μαχαιράδου
Αντίθετα η Θύελλα έρχεται πάνοπλη στην Κεφαλονιά, έχοντας και τον Σταύρο Κομιώτη στην αποστολή, ο οποίος στο ματς με την Αναγέννηση, προχθές, έπαθε από νωρίς τράβηγμα αλλά έσφιξε τα δόντια και έπαιξε έως το τέλος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός παρέμεινε στο νησί (όπως και ο αδελφός του Χρήστος και ο Τριανταφυλλίδης) και έκανε από χθες φυσιοθεραπείες.
Η αποστολή της Θύελλας που θα ταξιδέψει αυθημερόν στο νησί μας (από Άγιο Νικόλαο Βολιμών για Πεσσάδα).
Διαιτητής ο κ.  Ηλ. Νικολόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Αδαμόπουλος Κων. και 
Τσαλίκογλου Νικ.
 
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
                                                                    
ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ Ο Π.Α.Ο.Β.
         
Στον άλλον αγώνα του ομίλου που θα ακολουθήσει στην Πάτρα και στο γήπεδο της Θύελλας "Φ. Αραβαντινός" στις 17:00, η Αναγέννηση Πατρών σε έναν αγώνα με μονόπλευρο ενδιαφέρον (το οποίο τελικά μπορεί να μην υπάρχει και αυτό αν η Α.Ε.Κ. κόψει βαθμούς από την Ζακυνθινή ομάδα νωρίτερα), φιλοξενεί την Βάρδα και θέλει παρότι είναι βαθμολογικά αδιάφορη τη νίκη και τους τρεις βαθμούς ώστε να πάρει τη ρεβάνς της ήττας της στο "Γρ. Καλάκος" στο τέλος του αγώνα, αλλά και να αποδείξει ότι άξιζε καλύτερης τύχης στα playoffs.
Φάση από τον αγώνα του "Γρ. Καλάκος"
Από την άλλη η Βάρδα ανεξάρτητα τι θα γίνει στο Δ.Α.Κ. θέλει να πανηγυρίσει μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του "μίνι" πρωταθλήματος την άνοδο της στην Γ' Εθνική κατηγορία με μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη.
Προβλήματά στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν, εκτός της περίπτωσης του Ανδρούτσου για τους Πατρινούς με την συμμετοχή του να κρίνεται αμφίβολλη στην ομάδα του Φ. Σχοινά.
Διαιτητής ο κ. Παν. Γαβρίλης με βοηθούς τους κ.κ. Σπ. Μπατζιόπουλο και Γεωργακόπουλο Π..

Η βαθμολογία σε 4 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
12
7 - 3 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
7
5 - 3 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
2
2 - 4
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
1
1 - 5 
 
Η επόμενη αγωνιστική (6η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
2.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου