Τρίτη, Μαΐου 21

Ο Μέσι μίλησε για το FIFA U-20 World Cup Turkey 2013

Στο πλαίσιο των προωθητικών ενεργειών για το FIFA U-20 World Cup Turkey 2013, ο αμυντικός της Εθνικής Τουρκίας Κ-20 Sadık Ciftpınar συνάντησε και είχε μια σύντομη συνομιλία με τον σούπερ σταρ της Εθνικής Αργεντινής και της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι, μετά τον αγώνα της ομάδας της Βαρκελόνης με τη Βαγιαδολίδ.

«Πρώτα απ 'όλα, χαιρετίζω την Τουρκία», δήλωσε ο Μέσι. «Ελπίζω ότι θα γίνει ένα υπέροχο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Τουρκία αυτό το καλοκαίρι. Χάρη σε αυτό το γεγονός, η Τουρκία είναι σίγουρο ότι θα σημειώσει πρόοδο σε οργανωτικό επίπεδο. Θα είναι επίσης μια ευκαιρία για τα νέα ταλέντα να παρουσιάσουν τις ικανότητές τους στην παγκόσμια σκηνή».
Από την πλευρά του, ο Τούρκος νεαρός αμυντικός τόνισε: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και είναι τιμή για μένα να βρίσκομαι εδώ και να συναντώ τον Μέσι. Ο Μέσι είναι ένα είδωλο για πολλούς νέους ποδοσφαιριστές στην Τουρκία και σε ολόκληρο τον κόσμο. Πρόκειται για μια μοναδική στιγμή που δεν θα ξεχάσω για το υπόλοιπο της ζωής μου».
Αν και ήταν μόλις 12 ετών όταν ο Μέσι θριάμβευσε με την Αργεντινή στο  FIFA U-20 World Cup 2005, Ciftpınar θυμάται χαρακτηριστικά: «Ήμουν ένα παιδί τότε, αλλά θυμάμαι ότι θαύμαζα τον Μέσι ,παρακολουθώντας τις επιδόσεις του στο τουρνουά. Ήταν πραγματικά αξέχαστο το γκολ που πέτυχε εναντίον της Βραζιλίας».
Για την ιστορία, ο  18χρονος τότε Μέσι πήρε όλα τα βραβεία σπίτι του (MVP και πρώτος σκόρερ με 6 γκολ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου