Παρασκευή, Μαΐου 17

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ Ν.Ο.Α........ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

kypello_polo
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ  13-6

                                             
Έκανε τα πάντα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου υδατοσφαίρισης που διεξάγεται στην Λαμία, έπαιξε στα ίσα για αρκετό χρονικό διάστημα έναν μεγάλο αντίπαλο όπως ήταν η Βουλιαγμένη που σίγουρα δεν χρειάζοταν την βοήθεια των "άσπρων", την οποία προβλημάτισε αρκετά μέχρι να πάρει μια καλή διαφορά στο τελευταίο οκτάλεπτο. Μπορεί να μην κατάφερε να κάνει την μεγάλη έκπληξη, όμως αποχώρησε από το κολυμβητήριο της Λαμίας με ψηλά το κεφάλι και με την αναγνώριση από όλους τους ειδικούς του χώρου σαν μια πολύ σπουδαία ομάδα.

Πολλά συγχαρητήρια στον Θ. Ανδρεάκο, στους παίκτες του, αλλά και στους ανθρώπους της Διοίκησης και ειδικά της επιτροπής υδατοσφαίρισης του Ομίλου.
Με αυτόν τον αγώνα ολοκληρώθηκε μια σπουδαία χρονιά για την ομάδα μας. Μια χρονιά που αφήνει πολλά χαμόγελα, με ατελείωτες διακρίσεις και χαρά με αποκορύφωμα την κατάληψη της 4ης θέσης και την συμμετοχή της στις Ευρωπαικές διοργανώσεις και τους ανθρώπους της ομάδας ήδη να έχουν αρχίσει τον σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.
Ας περάσουμε στο αγωνιστικό μέρος:

Κορυφαίοι παίκτες για τον ΝΟ Βουλιαγμένης ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας, ο Δημήτρης Τίγκας και ο Μανώλης Μυλωνάκης, ενώ για το Αργοστόλι ξεχώρισαν οι Ευάγγελος Δουδέσης, Σαλάχας και Μπουρνάζος.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 1-1, 5-3, 4-0
ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΣΚΟΡ:
1ο Οκτάλεπτο: 0-1 Δουδέσης Ε. (περιφέρεια), 1-1 Μυλωνάκης (παίκτης παραπάνω), 2-1 Τίγκας (παίκτης παραπάνω), 2-2, Σαλάχας (περιφέρεια), 3-2 Τίγκας (παίκτης παραπάνω)
2ο Οκτάλεπτο: 3-3 Χαραλαμπόπουλος (κόντρα), 4-3 Γούνας (παίκτης παραπάνω)
3ο Οκτάλεπτο: 5-3 Γούνας (παίκτης παραπάνω), 5-4 Μπουρνάζος (φουνταριστός), 5-5 Δουδέσης Ε. (πέναλτι), 6-5 Μυλωνάκης (περιφέρεια), 6-6 Σαλάχας (παίκτης παραπάνω), 7-6 Γούνας (περιφέρεια), 8-6 Κομάντινα (κόντρα), 9-6 Κομάντινα (κόντρα)
4ο Οκτάλεπτο: 10-6 Γούνας (περιφέρεια), 11-6 Τίγκας (κόντρα), 12-6 Τίγκας (παίκτης παραπάνω), 13-6 Μαυρωτάς (περιφέρεια).
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Τεό Λοράντος): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 2, Χατζηδάκης, Κομάντινα 2, Ελμισιάν, Βελώνιας, Αφρουδάκης Χρ., Καρούντζος, Βλαχόπουλος, Γούνας 4, Τίγκας 4, Βουλγαράκης, Προτονοτάριος, Μαυρωτάς 1, Μασμανίδης. 
N.O. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (Θοδωρής Ανδρεάκος): Πλατίδης, Δουδέσης Π., Μητρόπουλος, Στελλάτος, Κατσιγιάννης, Σαλάχας 2, Παπαδόπουλος, Μπουρνάζος 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Τραυλός, Δουδέσης Ε. 2, Ντότσικας, Μανάλης. 
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: 
Ν.Ο. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ: 6/6 με παίκτη παραπάνω, 4 από την περιφέρεια, 3 στην κόντρα.
Ν.Ο. ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ: 1/7 με παίκτη παραπάνω, 2 από την περιφέρεια, 1 από φουνταριστό, 1 στην κόντρα, 1 πέναλτι.
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ανδρέας Μίραλης-Νίκος Μπουδραμής.
Αυτή την στιγμή είναι σε εξέλιξη ο άλλος ημιτελικός μεταξύ Νηρέα Λαμίας-Ολυμπιακού για τον οποίο θα υπάρχει αργότερα ενημέρωση. 
Δηλώσεις πρωταγωνιστών:
milonakis
Μετά το πέρας της συνάντησης, οι πρωταγωνιστές του πρώτου ημιτελικού του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας που διεξάγεται στη Λαμία, έκαναν δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
Τεό Λοράντος (προπονητής ΝΟ Βουλιαγμένης): 
«Θέλω να δώσω αρχικά συγχαρητήρια στην ομάδα, τους παράγοντες, τον προπονητή και τους παίκτες του Ναυτικού Ομίλου Αργοστολίου. Δεν αναφέρομαι στο σημερινό παιχνίδι, αλλά στην προσπάθεια που καταβάλουν τα τελευταία χρόνια. Ο Ναυτικός Όμιλος Αργοστολίου πραγματοποιεί σπουδαίο έργο στο πόλο και τους εύχομαι να βρουν τη δύναμη και τα μέσα για να κάνουν γνωστό το όνομα του νησιού τους στην... πολιστική Ευρώπη. Και σήμερα ο ΝΟΑ ήταν πολύ καλός, αξιοποίησε μια αδικαιολόγητη χαλαρότητα δικιά μας στις πρώτες περιόδους του αγώνα κι έμεινε στο παιχνίδι για μεγάλο διάστημα. Από την πλευρά μου έχω να πω ότι η ομάδα μου είχε το μυαλό της στον αυριανό τελικό και έκανε πολλά λάθη στην αρχή του αγώνα. Όταν βρήκαμε το ρυθμό μας, δικαιώσαμε το ρόλο του φαβορί και βρεθήκαμε δίκαια στον τελικό. Αύριο είναι ένα άλλο παιχνίδι. Τα ψέμματα τελείωσαν. Πρέπει να διατηρήσουμε τα κεκτημένα, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ καλή. Φυσικά και δεν υπάρχει φαβορί στο αυριανό παιχνίδι. Γνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα μας και τα μειονεκτήματά μας απέναντι στον Ολυμπιακό».

Μανώλης Μυλωνάκης (υδατοσφαιριστής ΝΟ Βουλιαγμένης): 
«Στην αρχή του αγώνα, το μυαλό μας δεν ήταν στην πισίνα, αλλά στον αυριανό τελικό απέναντι στον Ολυμπιακό. Αυτό μας υποχρέωσε να κάνουμε αδικαιολόγητα λάθη και να κρατήσουμε τον αντίπαλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στη διεκδίκηση της νίκης. Αύριο, απέναντι στον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν περιθώρια λαθών. Η Βουλιαγμένη, εάν πιάσει την απόδοση που μπορεί, είναι σε θέση να κατακτήση το τέταρτο κύπελλο στην ιστορία της. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε.

Θοδωρής Ανδρεάκος (προπονητής ΝΟ Αργοστολίου): 
«Η προσπάθεια που γίνεται στο Αργοστόλι είναι μεγάλη τα τελευταία χρόνια, κάτω από αντίξοες συνθήκες. Ευχαριστώ τον Τεό Λοράντο, που δημόσια εκφράστηκε κολακευτικά για την ομάδα μου. Έχει δίκιο σε όσα υποστήριξε. Έχουμε υποχρέωση να στείλουμε τον ΝΟΑ στην Ευρώπη και να κάνουμε γνωστό το όνομα της Κεφαλονιάς στο ευρωπαϊκό πόλο. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα και το ξέρουμε. Θα προσπαθήσουμε, όμως, όπως και σήμερα. Το όνειρό μου είναι να κάνω το Αργοστόλι πρωταγωνίστρια ομάδα και στις υποδομές του ελληνικού πόλο. Αυτός είναι ο στόχος και η επιδίωξή μου, πλέον. Αναφορικά με τον αυριανό τελικό, θέλω να πω ότι δεν υπάρχει φαβορί. Όχι μόνο αύριο στον τελικό του κυπέλλου, αλλά και στους τελικούς του πρωταθλήματος ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, τη Βουλιαγμένη και τον Ολυμπιακό».

Γιώργος Κατσιγιάννης (αρχηγός ΝΟ Αργοστολίου): 
«Δυστυχώς δεν έχουμε το βάθος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης σαν ομάδα. Είμαστε λίγοι και όταν κουραστήκαμε δεν είχαμε τις 2-3 αλλαγές που θα μας βοηθούσαν να παραμείνουμε μέχρι το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε. Η Βουλιαγμένη είναι ανώτερη από εμάς και το απέδειξε μέσα στο παιχνίδι».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου