Παρασκευή, Μαΐου 31

ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΣΤΑ PLAYOFFS ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ' ΕΘΝΙΚΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
                      AΓΩΝΑΣ ΑΓΓΑΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Κ. ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ                                             
                                     
                          
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές
Α/Α
ΑΓΩΝΑΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
ΒΟΗΘΟΙ
1.
Κυριακή 2-6-13 ώρα 17:00

 Στάδιο Θύελλας Πατρών "Φ. Αραβαντινός" 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Κόλλιας Γεωργ.
(Αιτωλοακ/νίας)
Δαρσινός Δημ.
Τόσκας Χρ.
2.
Κυριακή 2-6-13 ώρα 17:00

Δημοτικό Βάρδας «Γρ. Καλάκος»
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚ. 
Πανόπουλος Δ.
(Αργολίδας)
Αθανασοπούλου Σ.
Καρβούνης Μαρ.
 
Με ένα παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως άλλωστε και όλη η τελευταία αγωνιστική, η Α.Ε.Κ. ταξιδεύει αύριο Κυριακή στην Πάτρα όπου στις 17:00 φιλοξενείται στο γήπεδο της Θύελλας Πατρών "Φ. Αραβαντινός" από την Αναγέννηση Πατρών.
Το μόνο ενδιαφέρον που υπάρχει σε αυτό το παιχνίδι, θα έλεγε κάποιος, είναι να δούμε αν και ποια ομάδα θα κάνει την πρώτη της νίκη.
Η ομάδα της Κεφαλονιάς όπως και αυτή της Πάτρας δεν έχουν γευθεί μέχρι στιγμής τη χαρά της νίκης έχοντας η μεν πρώτη μια ισοπαλία στο μεταξύ τους παιχνίδι (0-0) στο Δ.Α.Κ. Αργοστολίου, ενώ η δεύτερη δυο (η άλλη με την Θύελλα εντος έδρας).
Το παιχνίδι αυτό είναι το τελευταίο στο "ταξίδι" της Α.Ε.Κ. στα playoffs ανόδου στην Γ' Εθνική και μετά από αυτή την μικρή της περιπέτεια επιστρέφει στα γνώριμα για αυτήν "λημέρια" του τοπικού ποδοσφαίρου με αρκετές εμπειρίες, τις οποίες θα πρέπει να αξιοποιήσει για να φανεί πιο έτοιμη την καινούρια περίοδο.
Η μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας του Σπ. Παπαδάτου, αν εξαιρέσει κανείς τον τελευταίο της εντός έδρα αγώνα με την Θύελλα Αμπελοκήπων που υπέστη μια ευρεία σε έκταση τερμάτων ήττα σε όλη την διάρκεια αυτού του "μίνι" πρωταθλήματος πάλεψε όλα τα παιχνίδια ενώ είχε μια αξιοπρεπή παρουσία. Της έλειπαν όμως δυο  πολύ σημαντικά όπως αποδείχθηκε πράγματα, η εμπειρία και η τύχη. Κάτι τα οποία στο ποδόσφαιρο θεωρούνται απαραίτητα για να έχεις πιθανότητες στον στόχο που βάζεις.
Από την άλλη η ομάδα του Φ. Σχοινά ξεκινώντας με πολύ μεγάλη αισιοδοξία το πρωτάθλημα είδε πολύ νωρίς τα όνειρα και τους στόχους της να παίρνουν άσχημη για αυτήν εξέλιξη. Έτσι το μόνο που της έμεινε είναι, όπως προαναφέραμε, να κλείσει με μια επιτυχία, μια νίκη που θα φέρει έστω και την τελευταία αγωνιστική χαμόγελα στο συγκρότημα της Πάτρας.
Τα προβλήματα για την Α.Ε.Κ. είναι πολλά από απουσίες μιας και άλλη μια ακόμη φορά θα απουσιάσουν αρκετοί ποδοσφαιριστές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και ο τραυματίας Αλκης Κρούτη.
Η Αναγέννηση εκτός του τραυματία Ανδρούτσου αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα με την συμμετοχή των Παναγόπουλου και Σαμπανέϊ να είναι αμφίβολη λόγω τραυματισμού. 
Διαιτητής ο κ. Γ. Κόλλιας  με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Δαρσινό και Χ. Κόλλια από Αιτωλοακαρνανία.
 
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
                                                                    
ΣΤΑ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΤΟΥ ΤΟ "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΛΑΚΟΣ" ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΤΗΣ "ΜΠΑΡΤΣΑ" 
         








Στα γιορτινά του έχει "ντυθεί" το "Γρ. Καλάκος" για να υποδεχθεί αύριο το απόγευμα τους πρωταθλητές. Εκεί η "Μπάρτσα" της Ηλείας φιλοξενεί σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα και αυτό, βαθμολογικό ενδιαφέρον στις 5 μ.μ. την πρωταθλήτρια Ζακύνθου και δεύτερη στην βαθμολογία Θύελλα Αμπελοκήπων με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μια νίκη που εκτός του ότι θα της δώσει το απόλυτο 6Χ6 θα κλείσει συγχρόνως και μια φανταστική χρονιά για την ομάδα του Χρ. Καραπίτσου η οποία από του χρόνου θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της νέας Γ΄Εθνικής κατηγορίας. Ούτε λόγος να γίνεται ότι, προπονητής και παίκτες δεν σκέφτονται άλλο αποτέλεσμα ώστε να μη χαλάσουν την γιορτή σε ένα γήπεδο που αναμένεται κατάμεστο αφού ο κόσμος της Βάρδας είναι γνωστό το πόσο στηρίζει την ομάδα του.
Από την άλλη η Θύελλα μια πάρα πολύ καλή, θα έλεγα ισάξια με τον αντίπαλο της ομάδα, πάει στην Βάρδα με στόχο να "χαλάσει" τη γιορτή παίρνοντας τη νίκη ώστε να αποδείξει ότι άξιζε καλύτερης τύχης σε αυτή την σειρά των playoffs ανόδου.
Προβλήματα στις δυο ομάδες δεν υπάρχουν και οι δυο τεχνικοί θα παρατάξουν ότι καλύτερο διαθέτουν για τη νίκη αν και το βαθμολογικό ενδιαφέρον όπως προείπαμε απουσιάζει από το παιχνίδι.

Διαιτητής ο κ. Δ. Πανόπουλος με βοηθούς την κα Σ. Αθανασοπούλου και τον κ. Μ. Καρβούνη από την Αργολίδα.
Η βαθμολογία σε 5 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
15
10 - 04 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
10
10 - 05 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
02
03 - 07
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
01
03 - 10 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου