Παρασκευή, Μαΐου 17

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ FINALFOUR ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

kipello2
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  16-6
                                      

Στον τελικό ο Ολυμπιακός, 16-6 τον Νηρέα Λαμίας

Mazis
Με τη σκέψη στον αυριανό τελικό απέναντι στη Βουλιαγμένη και με στόχο την επαναφορά στην κορυφή της ελληνικής υδατοσφαίρισης, (μετά την περσινή διακοπή στην κατάκτηση τίτλων), ο Ολυμπιακός επικράτησε, όπως αναμενόταν, εύκολα του Νηρέα Λαμίας με 16-6 στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και θα διεκδικήσει τον 15ο τίτλο του στο Κύπελλο στην 21η συμμετοχή του σε τελικό της διοργάνωσης.
Ο Θοδωρής Βλάχος έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες του να αγωνιστούν, ενώ κράτησε εκτός 13άδας τον πολύπειρο τερματοφύλακα, Νίκο Δεληγιάννη (αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι ο Χρήστος Φλώρος). Οι «ερυθρόλευκοι» σε κανένα σημείο του αγώνα δεν συνάντησαν αντίσταση.
Για τον Νηρέα, η συμμετοχή και μόνο στο Φάιναλ Φορ συνιστά μεγάλη επιτυχία. Το κέρδος για τους Λαμιώτες, που ήξεραν ότι δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στον Ολυμπιακό, ήταν επίσης η παρουσία εκατοντάδων φίλων τους στο κολυμβητήριο, ανάμεσα στους οποίους πολλά νέα παιδιά που θα αποτελέσουν το μέλλον αυτής της ομάδας.
Χαρακτηριστικό της συνάντησης το γεγονός ότι ο Θέμης Χατζής (πολίστας του Νηρέα) πέτυχε το πρώτο γκολ του αγώνα. Ήταν το 90ο τέρμα σε αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος για τον αθλητή που σε ηλικία 41 ετών γίνεται ο «μαθουσάλας» του θεσμού.
ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 2-4, 1-3, 1-3, 1-6.
ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΣΚΟΡ:
1ο Οκτάλεπτο: 1-0 Χατζής (πέναλτι), 1-1 Δελακάς (παίκτης παραπάνω), 1-2 Μάγιαρακ (παίκτης παραπάνω), 2-2 Γκρεμήλας (περιφέρεια), 2-3 Δελακάς (παίκτης παραπάνω), 2-4 Μάγιαρακ (κόντρα).
2ο Οκτάλεπτο: 2-5 Μάζης (κόντρα), 2-6 Μάζης (πέναλτι), 2-7 Μάζης (περιφέρεια), 3-7 Χατζηθεοδώρου (φουνταριστός)
3ο Οκτάλεπτο: 3-8 Κολόμβος (κόντρα), 4-8 Χατζηθεοδώρου (περιφέρεια), 4-9 Καπότσης (κόντρα), 4-10 Δερβίσης (κόντρα).
4ο Οκτάλεπτο: 4-11 Σχίζας (κόντρα), 5-11 Σαλπαδήμας (παίκτης παραπάνω), 5-12 Κολόμβος (παίκτης παραπάνω), 6-12 Μονιούδης (φουνταριστός), 6-13 Ποντικέας (κόντρα), 6-14 Μουρίκης (φουνταριστός), 6-15 Φουντούλης (παίκτης παραπάνω), 6-16 Καπότσης (κόντρα). 
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ (Κώστας Λούδης): Φλέγκας, Εμμανουηλίδης Β., Σαλπαδήμας 1, Κοκκινάκης, Χατζηθεοδώρου 2, Εμμανουηλίδης Γ., Μονιούδης 1, Μαρούλης, Πασλής, Γκρεμήλας 1, Χατζής 1, Κωνσταντουδάκης, Παπαδημητρίου, Αραμπατζίδης, Δραγώνας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Θοδωρής Βλάχος): Φλώρος, Δελακάς 2, Μάζης 3, Καπότσης 2, Φουντούλης 1, Ποντικέας 1, Μπλάνης, Ντόσκας, Μουρίκης 1, Κολόμβος 2, Μάγιαρακ 2, Σχίζας 1, Δερβίσης 1.
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ:
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ: 1/4 στον παίκτη παραπάνω, 2 από περιφέρεια, 2 από φουνταριστό, 1 με πέναλτι.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: 5/6 στον παίκτη παραπάνω, 8 στην κόντρα, 1 από περιφέρεια, 1 με πέναλτι, 1 από φουνταριστό. 
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Νίκος Σταυρόπουλος-Σπύρος Αχλαδιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου