Τετάρτη, Μαΐου 22

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ-ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΑΡΗ

  

Αρνητική εισήγηση εισέπραξαν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από την Ε.Π.Ο., οι Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός, Π.Α.Σ. Γιάννινα και Άρης ως προς την αδειοδότησή τους σε πρώτο βαθμό, μετά την εξέταση των φακέλων τους από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο..
Το βασικό πρόβλημα στα στοιχεία που προσκόμισαν οι «πράσινοι» είναι η απουσία εγγυητικής επιστολής, ενώ η Π.Α.Ε. της Ηπείρου εμφάνισε ανεπάρκεια στα οικονομικά στοιχεία που της ζητήθηκαν και οι «κίτρινοι» της Θεσσαλονίκης, που πάντως βρίσκονται σε διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99, κατέθεσαν πλημμελέστατο φάκελο.
Σήμερα εξετάστηκαν επίσης οι φάκελοι των Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης, Ο.Φ.Η., με τις αποφάσεις να αναμένονται ως το τέλος της εβδομάδας, ενώ οι υπόλοιποι θα εξεταστούν αύριο. Η Π.Α.Ε. της Κρήτης επίσης έχει πρόβλημα, όπως και η Α.Ε.Κ. που είχε καταθέσει φάκελο, ενώ όλα καλώς στις περιπτώσεις των Αστέρα Τρίπολης, Βέροιας και Ξάνθης.
Σημειώνεται ότι αν κάποια Π.Α.Ε. δεν λάβει αδειοδότηση έχει το δικαίωμα να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης, όμως αν δεν δικαιωθεί ούτε σε δεύτερο βαθμό τίθεται σε καθεστώς περιορισμού των μεταγραφών και αποκλεισμού από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου