Τετάρτη, Μαΐου 22

ΕΚΑΝΕ "ΣΕΦΤΕ" ΣΤΑ ΓΚΟΛ Η Α.Ε.Κ...... ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ AΛΛΑ ΗΤΤΑ 2-1 ΣΤΗΝ ΒΑΡΔΑ

Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ - Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ  2-1 
                                             
ΜΕ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΥ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Η "ΜΠΑΡΤΣΑ"
ΠΕΤΥΧΕ ΓΚΟΛΛΛΛΛΛ..... "ΠΛΗΡΩΣΕ" ΤΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Η Α.Ε.Κ.
Άντεξε μόνο 45' η Α.Ε.Κ. των πολλών προβλημάτων λόγω απουσιών απέναντι στον Π.Α.Ο. Βάρδας αφού στο β' δεν άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων που "καιγόταν" για το τρίποντο.
Η ομάδα μας ταξίδεψε με πολλές ελλείψεις στην πόλη της Ηλείας. Μάλιστα την αποστολή αποτελούσαν μόνο 12 ποδοσφαιριστές ενώ στο 64' θα μπεί σαν αλλαγή ο "παροπλισμένος" φέτος Δ. Κουμαριώτης στην θέση του τραυματία Κρούτη.
Τα μόνα θετικά για την ομάδα μας η επιτυχία του "παρθενικού" της γκολ στην σειρά αλλά και η για άλλη μια φορά πειστική όσο και αξιοπρεπή παρουσία της. 
Σε γενικές γραμμές το αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα της Βάρδας πολύ κοντά στην Γ' κατηγορία είναι δίκαιο ενώ η Α.Ε.Κ. πάλεψε όσο μπορούσε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα.
Φάσεις και γκολ
Μόλις στο 3' οι γηπεδούχοι θα είναι αυτοί που θα δημιουργήσουν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα όταν ο Γούρμος θα κερδίσει την κόντρα από τον Κρούτη έξω από την περιοχή θα προχωρήσει και θα βγει τετ α τετ με τον Άννινο αλλά το πλασέ του δεν θα βρεί στόχο στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.
Και πάλι ο Γούρμος στο 18' θα χάσει νέα πολύ καλή ευκαιρία για την ομάδα του να προηγηθεί στο σκορ όταν θα βγει και πάλι τετ α τετ με τον Άννινο που θα του κλείσει έξυπνα το οπτικό του πεδίο  με αποτέλεσμα ο στράικερ της "Μπάρτσα" να πλασάρει ψηλά άουτ πάνω από τα δοκάρια του.
Οι ευκαιρίες για τους γηπεδούχους συνεχίζονται και στο 27' ο Μπισμπάρδης μέσα από την περιοχή και δεξιά πραγματοποιεί πιεζόμενος το σουτ που αποκρούει εξαιρετικά σε κόρνερ ο Άννινος.
Στο 31΄ο καταπληκτικός σήμερα Άννινος θα πει και πάλι όχι στο πλασέ του Πολίτη από δεξιά και αφού η μπάλα θα τον βρει στο πρόσωπο. Στη φάση αυτή μάλιστα θα τραυματιστεί ο πορτιέρο της ομάδας μας.
Η Α.Ε.Κ. που μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε φανεί απειλητική παραλίγο να "παγώσει" το "Γρ. Καλάκος" όταν στο 44' ο Μοσχονάς από θέση μέσα δεξιά και λίγο έξω από την περιοχή θα βγάλει έξυπνη σέντρα στον Χασάη στην μικρή περιοχή με τον τελευταίο να πιάνει την κεφαλιά "ψαράκι" και την μπάλα να αποκρούεται από τον Τσάκωνα χωρίς άλλη ανησυχία.
Έτσι ισόπαλες και χωρίς σκορ οι ομάδες θα οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.
Όπως αναμενόταν το β΄ημίχρονο άρχισε με τους γηπεδούχους να πιέζουν ψηλά για να πετύχουν κάποιο γκολ ώστε να αποβάλλουν το άγχος που βάραινε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Χρ. Καραπίτσου.
Έτσι μόλις στο 48΄ο Βαρβαρέσος θα πιάσει ένα διαγώνιο σουτ από δεξιά και η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Στη συνέχεια και στο 54' οι γηπεδούχοι θα σταθούν άτυχοι όταν στην κεφαλιά στην κίνηση του Γούρμου η μπάλα θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι του Άννινου και θα περάσει άουτ.
Η πίεση αυτή θα αποφέρει "καρπούς" για τους γηπεδούχους στο 60' όταν θα κερδίσουν πέναλτι με τον Άννινο να πραγματοποιεί έξοδο και να συγκρούεται με  τον Γούρμο μέσα στην περιοχή. Μια απόφαση του κ. Διαμαντόπουλου που έφερε αρκετές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους σε μια απόφαση ίσως παρατραβηγμένη.
Το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα πετυχαίνοντας το 1-0 για την Βάρδα ο Βαρβαρέσος.
Οι γηπεδούχοι θα πετύχουν το 2-0 με σουτ του Δημητρόπουλου στο 76' μέσα από την περιοχή, "καθαρίζοντας" ουσιαστικά το παιχνίδι.
Στη συνέχεια η Α.Ε.Κ. το μόνο που θα καταφέρει είναι να μειώσει στο 89', το σκορ στο τελικό 2-1 με εκτέλεση πέναλτι του Μοσχονά ύστερα από ανατροπή του Δημ. Κουμαριώτη μέσα στην περιοχή στην σέντρα του Στεφανάτου από δεξιά. 
Διαιτητής ο κ. Α. Διαμαντόπουλος με βοηθούς τους κ.κ. Δ. Βεργέτη και Κ. Δημογέροντα από την Αρκαδία.
Οι συνθέσεις 
Π.Α.Ο.Β.:(Χ. Καραπίτσος), Τσάκωνας, Πολίτης, Παναγόπουλος (77' Χαματάϊ), Καραχάλιος, Βραχνής, Τσουκαλάς, Μπισμπάρδης (46΄Σαρανταυγάς), Δημητρόπουλος, Καπατσούλιας (72' Νικολετάκης), Γούρμος, Βαρβαρέσος.
A.E.K.:(Σ. Παπαδάτος), Άννινος, Ψάλτης, Στεφανάτος, Κούκλας, Λουλούδας, Αντωνόπουλος, Χασάη, Κρούτη (64΄Κουμαριώτης Δημ.), Κοσμάτος, Μοσχονάς, Περιβολάρης.
ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛ. - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡ.  2-1  
                                     

Καλύτερη η Θύελλα Αμπελοκήπων, επικράτησε 2-1 της Αναγέννησης Πατρών

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 12ου ομίλου των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ, με την Θύελλα Αμπελοκήπων να παίρνει μία αγχώδης νίκη (με ανατροπή), αλλά συνάμα δίκαιη με 2-1 επί της Αναγέννησης Πατρών.
Και οι δύο ομάδες έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Νεοφυτιάδη και των βοηθών του Καλάρα και Μπούμπα. Ιδιαίτερα όμως παράπονα έχει η γηπεδούχος ομάδα αφού ζητάει τρία πέναλτι που δεν καταλογίζει ο διαιτητής (μάλιστα στο πρώτο ο αρμόδιος βοηθός κάνει κίνηση να πάει να πάρει θέση για την εκτέλεση του πέναλτι)!
ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
2΄ ΔΟΚΑΡΙ για τη Θύελλα. Ο Μαρίνος Ν. θα πασάρει για τον Λιβέρη κι αυτός για τον Μαλαφούρη ο οποίος θα πιάσει το διαγώνιο συρτό σουτ, όμως η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί δοκάρι και θα καταλήξει στην αγκαλιά του Τσιαουντέλιο.
12΄ Ο Τζελέπης από καλή θέση (εντός περιοχής) θα κάνει το σουτ, με τον Λ. Διαμαντή ναδιώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
26΄ Ο Σαμπανέι μόνος του στην περιοχή, θα κάνει το σουτ με τον Κάρδαρη να διώχνει επάνω στη γραμμή.
27΄ Αντεπίθεση για την Θύελλα, με τον Γιάννη Μαρίνο να βγάζει παράλληλη πάσα για τον Γιάννη Κομιώτη και αυτός σε κενή εστία θα… καταφέρει να χάσει ένα σίγουρο γκολ!
31΄ Λάθος γύρισμα του Κάρδαρη προς τα πίσω, με τον Τσάλτα να μπαίνει στην περιοχή και ο Διαμαντής τη τελευταία στιγμή, με τα πόδια, έδιωξε σε πλάγιο.
37΄ Ο Παπαδόπουλος θα πασάρει για τον Σαμπανέι που θα μπει και θα σουτάρει από πλάγια αριστερά με τον Λ. Διαμαντή να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
40΄ Ο Αδαμόπουλος ανατρέπει στην περιοχή τον Μαλαφούρη, με τον διαιτητή να μην δέχεται την άποψη του βοηθού του που του λέει ότι είναι πέναλτι και να δίνει την μπάλα στους φιλοξενούμενους!
52΄ Ο Σοφός Δ. θα δώσει για τον Γιάννη Μαρίνο από δεξιά κι αυτός για τον Λιβέρη που από το ύψος του πέναλτι θα κάνει το σουτ, με τον Σπανό να διώχνει πάνω στη γραμμή.
57΄ Δυνατό σουτ (εκτός περιοχής) του Σταύρου Κομιώτη, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
65΄ ΓΚΟΛ: Ο Παπαδόπουλος θα δώσει κάθετη πάσα για τον Τζελέπη που με πλασέ θα ανοίξει το σκορ.
67΄ Ο Παπαδόπουλος θα πασάρει για τον Σπανό κι αυτός μόνος του από πλεονεκτική θέση θα πλασάρει μόλις άουτ.
71΄ Ο Μαλαφούρης θα κάνει το σουτ από καλή θέση με τον Τσιαουντέλιο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ.
74΄ ΔΟΚΑΡΙ για την Θύελλα. Ο Λιβέρης θα βγάλει την παράλληλη σέντρα για τον Μαλαφούρη που στη κίνηση θα πιάσει το σουτ με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι.
76΄ Σουτ Τσιριγώτη, η μπάλα μόλις άουτ.
77΄ ΓΚΟΛ: Ο Τσιριγώτης από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα κάνει το σουτ και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-1.
78΄ ΠΕΝΑΛΤΙ & ΑΠΟΒΟΛΗ: Ο Μαντούκας θα ανατρέψει στην περιοχή τον Λιβέρη και ο διαιτητής Νεοφυτιάδης θα καταλογίσει το πέναλτι και θα δείξει την 2η κίτρινη κάρτα στον αρχηγό της Αναγέννησης που θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.
80΄ ΓΚΟΛ: με 2λεπτη καθυστέρηση ο Γιάννης Κομιώτης θα εκτελέσει εύστοχα το πέναλτι και θα κάνει την ανατροπή 2-1.
Διαιτητής ο κ. Ι. Νεοφυτιάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ε. Καλάρα και Π. Μπούμπα από την Κόρινθο. 
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (Σπύρος Αγαλιώτης): Διαμαντής Λ., Μαρίνος Ν., Σοφός Δ., Λιβέρης, Κάρδαρης (65' Μαρούδας), Κομιώτης Στ., Τσιριγώτης, Κομιώτης Ι., Μαλαφούρης (87' Χριστοδουλόπουλος), Μαρίνος Ι., Τριανταφυλλίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ (Φίλιππος Σχοινάς): Τσιαουντέλιο, Κοκόλης, Παναγόπουλος (84' Ζαφειρόπουλος), Σπανός, Μαντούκας, Αδαμόπουλος, Ζαφειράς, Τσελέπης, Σαβανές, Τσαλτάς (80' Ρουσάκης), Παπαδόπουλος (Τσιμπιτσής).
Από το http://www.zantesport.gr το οποίο και ευχαριστούμε για την συνεργασία μας.
 
Η βαθμολογία σε 4 αγώνες
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
ΒΑΘΜΟΙ
ΤΕΡΜΑΤΑ
1.
Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ
12
7 - 3 
2.
ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 
7
5 - 3 
3.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ
2
2 - 4
4.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ 
1
1 - 5 
Η επόμενη αγωνιστική (5η)
Α/Α
ΟΜΑΔΕΣ
1.
Α.Ε. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
2.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - Π.Α.Ο. ΒΑΡΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου