Σάββατο, Μαΐου 25

ARSENAL S.S. ΣΧΟΛΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ, η συνάντηση των γονέων των ποδοσφαιριστών του Arsenal S.S. της σχολής Κεφαλονιάς στην γεμάτη από γονείς αίθουσα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς παρουσία του τεχνικού διευθυντή και επισήμου scouter της ΑRSENAL F.C. για την Ν.Α. Ευρώπη κ. Λάκη Παπαϊωάννου, των προπονητών της τοπικής σχολής κ.κ. Δ. Ζησιμάτου και Δ. Βαλεντή καθώς και του προέδρου της Εικοσιμίας κ. Γ. Λυκούδη.
Οι ομιλητές τόνισαν την σωστή δουλειά που γίνεται στην σχολή πράγμα το οποίο φαίνεται από την μεγάλη βελτίωση των μικρών ποδοσφαιριστών. 
Ο κ. Λ. Παπαιωάννου εξήγησε τον τρόπο και τα αυστηρά κριτήρια που γίνονται οι επιλογές των ποδοσφαιριστών. Τόνισε επίσης τα πολύ καλά στοιχεία που παρουσίασε ένα παιδιί της σχολής, ο Νίκος Τανουσάϊ σε πρόσφατες δοκιμασίες.
Ο Δ. Ζησιμάτος τόνισε ότι η τοπική σχολή κάθε χρόνο πραγματοποιεί αυτή την εκδήλωση στα πλαίσια της ενημέρωσης των γονιών για τα παιδιά τους, αναφέροντας τό πόσο σημαντική θεωρεί αυτή την επικοινωνία.
Αναφέρθηκε επίσης στις εγκαταλελλειμένες αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού που κάνουν το έργο της σχολής πολύ δύσκολο, στον προγραμματισμό της χρονιάς που έρχεται, την συμμετοχή της σχολής στο τουρνουά "Κέφαλος 2013" και τα πολλά προβλήματα που βγήκαν στην διάρκεια του αλλά και το ότι τα παιχνίδια αυτά διεξήχθησαν σε όλο το γήπεδο πράγμα για το οποίο είχε διαφορετική άποψη.
Τέλος ανήγγειλε την διοργάνωση ενός σεμιναρίου Πρώτων βοηθειών και παιδοψυχολογίας, ενώ έδωσε και την είδηση ίδρυσης σχολής τερματοφυλάκων στην Arsenal soccer school.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου