Τετάρτη, Μαρτίου 6

Κοντά στην 3η θέση οι Πρόννοι 4-1 στα Φαρακλάτα την Εύγερο


Σε ένα μέτριο παιχνίδι σήμερα το απόγευμα στο Ενωσιακό των Φαρακλάτων, στο πλαίσιο των εξ’ αναβολής αγώνων της 14ης αγωνιστικής οι Πρόννοι, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, τελικά στη συνέχεια θα πάρουν μια σχετικά εύκολη νίκη με σκορ 4-1.
Η ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη, ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, εκμεταλλεύθηκε με την εμπειρία της, τα πολλά λάθη των γηπεδούχων και έκανε ένα μεγάλο βήμα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.
Αντίθετα οι γηπεδούχοι, μετά από αυτή τη νέα τους ήττα δεν μπορούν να ελπίζουν για συμμετοχή τους στην τελική 4αδα του πρωταθλήματος, αφού για να αλλάξουν την τύχη τους, εκτός του ότι θα χρειαστούν ένα 3Χ3 στα υπόλοιπα παιχνίδια τους, θα πρέπει, τόσο η Σάμη, όσο και τα Φωκάτα να χάσουν βαθμούς στη συνέχεια.
Φάσεις και γκολ
Οι γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ 1-0 στο 20’ με ένα καταπληκτικό σουτ του Βαγγελάτου, από τα όρια της περιοχής, στο αριστερό «Γ» της εστίας του Παπαβασιλείου, ύστερα από εξαιρετική πάσα του Κοσμά.
Απάντηση των Πρόννων στο 24’ με τον Σπ. Κουρκουμέλη να εκτελεί το φάουλ από αριστερά και τον Πολλάκη στο δεύτερο δοκάρι να μην προλαβαίνει να πιάσει την κεφαλιά.
Η ισοφάριση και το 1-1 για την ομάδα του Δημ. Κουρκουμέλη θα έρθει στο 37’ με κοντινό πλασέ του αμαρκάριστου Πολλάκη, μετά το σουτ του Κόμητα και την προσωρινή πολύ δύσκολη απόκρουση του Πετεινάτου.
Στο επόμενο λεπτό μάλιστα, θα πετύχουν και το 1-2 με κεφαλιά του Κόμητα στο δεύτερο δοκάρι, στην σέντρα από αριστερά του Αλ. Κουρκουμέλη.
Στο 39’ ο Παπαβασιλείου θα σώσει στο σουτ του Βαγγελάτου μέσα στην περιοχή διώχνοντας δύσκολα την μπάλα.
Τα πρώτα 45λεπτα του αγώνα θα ολοκληρωθούν με τους φιλοξενούμενους να έχουν πετύχει δυο τέρματα και τους γηπεδούχους ένα (1-2).
Στην επανάληψη και στο 69’ οι Πρόννοι θα «κλειδώσουν» μια σημαντική νίκη, αφού θα πετύχουν το 1-3 με σουτ του Αποστολάτου μετά από το διώξιμο των αμυντικών, στη σέντρα από δεξιά του Πολλάκη.
Ο Βαγγελάτος στο 74’ δεν εκμεταλλεύεται το αμυντικό λάθος και το σουτ που επιχειρεί μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ.
Στο 77’ ο Αποστολάτος θα βρει τον Ζαρνακούπη στα όρια της περιοχής και ο τελευταίος με έξυπνο πλασέ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Πετεινάτου για το 4-1.
Δοκάρι στην κεφαλιά του Λιναρδάτου θα έχει η Εύγερος στο 87’, μετά μια ψηλοκρεμαστή σέντρα του Βαγγελάτου από δεξιά και τα φάλτσα να ξεγελούν τον Παπαβασιλείου που δεν μπορεί να απομακρύνει.
Τέλος το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με ένα σουτ του Αποστολάτου, μέσα από την περιοχή στο 89’ να στέλνει την μπάλα ψηλά άουτ, μετά την σέντρα του Hhelaj.
Διαιτητής ο κ. Απ. Καραΐσκος με βοηθούς τον κ. Ν. Αντωνιάδη και την κα Ε. Μπακάκη.
Οι συνθέσεις
Εύγερος:(Χ. Παπαναστασάτος), Πετεινάτος, Παπαναστασάτος Χρ., Δρακονταειδής (79’ Καραντινός), Καππάτος, Παπαναστασάτος Ν., Papa (70’ Λιναρδάτος), Βαγγελάτος, Κοσμάς, Κοκκόσης (46’ Παππάς), Παπαναστασάτος Ε., Ποιμενίδης (46’ Στεφανιώτης).

Α.Ο. Πρόννοι:(Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Κουρκουμέλης Α., Σπαθής, Κουρκουμέλης Χ., Παπαδημητρόπουλος, Αποστολάτος, Κουρκουμέλης Σπ., Πολλάκης (79’ Xhelaj), Κόμητας (54’ Ζαρνακούπης), Στάβερης Κ. (69’ Κουρκουμέλης Κυρ.), Στάβερης Ν. (82’ Wakkeb).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου