Τετάρτη, Μαρτίου 6

Εύκολη νίκη στον Σταυρό τα Διλινάτα 7-1 τον Οδυσσέα και ξανά στην κορυφή


Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στις αποσκευές του επέστρεψαν τα Διλινάτα από την Ιθάκη, επικρατώντας του τοπικού ουραγού Οδυσσέα στο Σταυρό με σκορ 1-7!
Η ομάδα της Κεφαλονιάς. ήταν καλύτερη στη διάρκεια του αγώνα, πέτυχε μια εύκολη νίκη και πλέον μετά το σημερινό ρεπό του Παλληξουριακού, επέστρεψε στην κορυφή ισόβαθμη του, στους 35 βαθμούς.
Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παραμένουν ουραγοί και σίγουρα η κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με την παραμονή δυσκολεύει αρκετά στη συνέχεια, όπου πρέπει να συμβούν πολλά για να αλλάξει η τύχη τους. Σίγουρα όμως δεν εξαρτάτε μόνο από αυτούς!
Οι φιλοξενούμενοι εκτός από τα 7 γκολ είχαν και ένα σουτ, του πολύ καλού σήμερα, Γ. Βουκελάτου στο οριζόντιο δοκάρι του Μουράγι.
Τα γκολ
Μόλις στο 4’ η ομάδα της Κεφαλονιάς θα πάρει το προβάδισμα στο σκορ 0-1 με κοντινό πλασέ του Χασάι στο γύρισμα από δεξιά του Ε. Καλαφάτη.
Ο Διον. Τζωρτζάτος, από τους κορυφαίους του σημερινού αγώνα στο 13’ θα πετύχει το 0-2 και θα απλοποιήσει τα πράγματα για την ομάδα του, με ωραίο πλασέ στο α’ δοκάρι, μετά από φάουλ του Βουκελάτου από δεξιά.
Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 20’ θα πετύχει το 0-3 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή στην κεφαλιά – πάσα του Βουκελάτου.
Στο 25’ θα έρθει και το 0-4 με αυτογκόλ από τον Γ. Προσαλέντη στη προσπάθεια του να απομακρύνει την μπάλα που είχε κατεύθυνση τα δίχτυα, μετά από πλασέ του Βουκελάτου στην πάσα του Ε. Καλαφάτη στο πρώτο δοκάρι.
Αυτό θα είναι και το σκορ ημιχρόνου στο παιχνίδι του Σταυρού. Στο δεύτερο και συγκεκριμένα στο 47’ ο Βουκελάτος θα βρει κάθετα στην περιοχή τον Διον. Τζωρτζάτο και αυτός με ένα «σκαφτό» πλασέ θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Μουράγι που στη συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα του, πετυχαίνοντας το δικό του χατ τρικ και το 0-5 της ομάδας του.
Οι γηπεδούχοι, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού θα μειώσουν στο 1-5 με πολύ ωραία κεφαλιά του Cela στο β’ δοκάρι μετά από κόρνερ.
Ο Τούρλας στο 80’ θα κάνει την σέντρα από αριστερά και ο Βουκελάτος με κοντινή κεφαλιά θα πετύχει το 1-6 και παράλληλα ανοίγει λογαριασμό στους σκόρερ του αγώνα.
Και πάλι ο Τούρλας σε μια ακριβώς ίδια φάση θα δώσει την ευκαιρία στον Κοσμάτο, που είχε περάσει αλλαγή στο παιχνίδι, να χριστεί και αυτός σκόρερ πετυχαίνοντας το τελικό 1-7 με καρφωτή κεφαλιά, μέσα από την περιοχή. 
Διαιτητής ο κ. Ν. Χατζηγεωργίου με βοηθούς τον κ. Β. Θωμά και την κα Χ. Μιχαλιτσιάνου.
Οι συνθέσεις
Οδυσσέας:(Σπ. Ζερβός), Μουράγι, Dylja, Τσίρος, Φατούρος, Μήτσουρας, Ρενάτο (65’ Βέρρας), Λογκόνης (71’ Καραντζής), Κουτσουβέλης Π., Μετσάνι Α., Cela (68’ Λιβιεράτος).
Διλινάτα:(Γ. Τόγιας), Ντερβισάι (60’ Κατσιγιάννης), Καλαφάτης Ε., Νεστερένκο Α., Τζωρτζάτος Διον., Λουκάτος, Τζωρτζάτος Δημ., Βουκελάτος, Χασάι, Τούρλας, Δρόσος (60’ Τζωρτζάτος Γ.), Τζωρτζάτος Χρ. (60’ Κοσμάτος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου